E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Παππά: Μου είπαν «εσύ που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί»

Η Ιωάννα Παππά απάντησε στο ενδεχόμενο ενός γάμου ενώ εξομολογήθηκε και το λόγο για τον οποίο δεν έχουν βαφτίσει ακόμα τον γιο τους.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/6/2021 | 09:58

Ιωάννα Παππά: Μου είπαν «εσύ που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί»

Καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και τον Θέμη Γεωργαντά ήταν χθές (11/6) η Ιωάννα Παππά, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Από το #meetoo ως το σύντροφό της, το γάμο και κάποια απαράδεκτα σχόλια που άκουσε όταν έγινε μητέρα.

«Δεν ξέρω αν επηρέασε το γεγονός ότι τα θέατρα ήταν κλειστά. Αυτό που μένει από την ιστορία αυτή είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα. Όποιος δεν έχει μιλήσει, να πάρει τον χρόνο του και να το κάνει και να αρχίσουμε να προστατεύουμε ο καθένας το περιβάλλον του, ώστε να προλαβαίνουμε τις κακές καταστάσεις. Να μην υπάρχει φόβος. Εντάσεις υπάρχουν, αλλά δεν μου έχει τύχει να ξεπεραστούν τα όρια. Μπορεί ν' αντιδρούσα ακραία άσχημα ή να πάθαινα σοκ. Είχα ακούσει πράγματα αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό. Σε μια συνεργασία δεν μπορείς μπεις τόσο βαθιά στη ζωή του άλλου. Όσο πιο πολύ έρθεις σε επαφή με έναν άνθρωπο τόσο μπορεί να γνωρίζεις μια κατάσταση».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογένειά της, απάντησε στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Πάντο, ενώ εξομολογήθηκε και το λόγο για τον οποίο δεν έχουν βαφτίσει ακόμα τον γιο τους.

«Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε στην Ελαφόνησο, το 2004. Γίναμε φίλοι, κάπου χαθήκαμε και κάπου βρισκόμασταν ξανά. Κολλητοί δεν ήμασταν, αλλά ήταν μια φιλική σχέση. Είμαστε με σύμφωνο συμβίωσης, είναι κάτι πιο εύκολο. Πέρα από τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα περιουσιακά, όλα τα άλλα είναι πώς νιώθεις. Στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα παιδί, δεν υπήρχε η επιθυμία του γάμου. Δεν έχω αποκλείσει τον γάμο, απλώς θα το έκανα περισσότερο για τη γιορτή και τις αναμνήσεις. Αυτά που έχουμε να θυμόμαστε είναι πράγματα που ζούμε και εμπειρίες. Το νιώσαμε πολύ φέτος, οπότε δεν αποκλείω κάτι. Θα γινόταν σε ένα νησάκι, σε μια πολύ μικρή κλίμακα καλεσμένων. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ στοργικός μπαμπάς και έχει την ίδια περιέργεια να περιμένει το επόμενο στάδιο του παιδιού. Ο μικρός δεν έχει κλείσει ακόμα τα δύο. Είναι ένα παιδί που θα είμαστε μάλλον του χεριού του. Δεν ήμαστε των τυπικών, δεν ξέρω αν θα κάνουμε βάπτιση ή ονοματοδοσία».

Tο ρατσιστικό μήνυμα που δέχτηκε στα social media

Για το κακόβουλο σχόλιο που δέχτηκε από χρήστη των social media, επειδή έκανε παιδί μετά τα 40, η Ιωάννα είπε: «Ήταν μόνο ένα. Μου έγραφε ότι μετά τα 40 πώς τολμάς να το κάνεις; Το είδα τυχαία. Είμαι άχρηστη με την τεχνολογία και τα social, έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ. Σε κάποια φάση ανακάλυψα ότι υπάρχουν μηνύματα και λέω κάτσε να δω τι μου λένε οι άνθρωποι. Είδα αυτό το μήνυμα και είχα πάθει σοκ. Δεν έψαξα το προφίλ. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το σβήσω, δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Σε σχέση με τα σχόλια, είναι πολύ περισσότερα τα θετικά και τα όμορφα. Ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί με τη γυναίκα, που έχει ξεπεράσει με τη στάση ζωής και πια διεκδικεί τα αυτονόητα. Εγώ ξεκίνησα με τη δουλειά πολύ δραστήρια και έντονα και δεν μου άφησε χώρο για να επενδύσω στο προσωπικό κομμάτι. Όταν αυτό ηρέμησε και υπήρξε η σωστή συνθήκη το έκανα. Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Καλό είναι να υπάρχει ψυχραιμία για το ποιον μιλάμε, τι λέμε».

Στο εξομολογητήριο, η Ιωάννα Παππά αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει ψάξει τηλέφωνο συντρόφου της. Το μεγαλύτερο ελάττωμά της είναι η ανυπομονησία και το πείσμα. Στις επαφές του κινητού της δεν έχει τηλέφωνα πρώην, ενώ ο πιο συχνός λόγος που θα μαλώσει με τον σύντροφό της είναι τα… «καθημερινά περί σπιτιού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της Dua Lipa

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Εκθαμβωτική νύφη

Φανή Χαλκιά: «Πίστευα ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά» ‑ Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Η εξομολόγηση για την μητρότητα και το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

Γιώργος Περρής: Είχα υπογράψει όρο σε συμβόλαιό μου ότι δεν θα μιλούσα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Για μένα το δημόσιο coming out μου ήταν μία καθαρά πολιτική πράξη, δήλωσε ο τραγουδιστής

Η συγκίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για τον πατέρα του: Πρώτα νιώθεις την απουσία και μετά την απώλεια, είναι πολύ δύσκολο

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Αυτό που μου έδωσε σαν παρακαταθήκη είναι ότι δεν πρέπει να κυνηγάς λυσσασμένα να αποδείξεις τι είσαι, μοιράστηκε ο ηθοποιός

Ο Αρναούτογλου «στήνει στον τοίχο» τον Λιάγκα: «Αυτό που έκανε την επόμενη μέρα ήταν μπούρδα»

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Συνέχεια στο περιστατικό με την on air αντιπαράθεσή του με τον Γιώργο Λιάγκα δίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η Anne Hathaway αποκάλυψε (με τέλειο τρόπο) πως περιμένει τρίτο παιδί

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε ξανά τη δύσκολη διαδρομή προς τη μητρότητα

Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου: Η on air έκπληξη για τα 1.000 επεισόδια «The Chase»

TV Buzz Χτες
Η τούρτα έκπληξη από τους chasers και η συγκινητική αναφορά για τα πέντε χρόνια προβολής του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού γνώσεων

«Πυρά» Πάολα Μπαντόσα κατά Στέφανου Τσιτσιπά: «Έζησα τοξικά πράγματα, δεν ήταν εύκολο»

Tabloid Χτες
Για την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πάολα Μπαντόσα

Ο Αρμι Χάμερ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ιησού μιλώντας για τις καταγγελίες σε βάρος του: Ήμουν πάνω στον σταυρό

E-Daily 3.Left Χτες
Τα καρφιά είναι στα χέρια μου, έλεγε ο ηθοποιός, όταν είχε κατηγορηθεί για σeξουαλική κακοποίηση και κανιβαλιστικές φαντασιώσεις

Δείτε βίντεο: «Αστατος» ο Ιμπραΐμοβιτς, ακούει... Πασχάλη Τερζή και γίνεται viral

Tabloid Χτες
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής να απολαμβάνει ένα remix του τραγουδιού από την Βόσνια σταρ Lepa Brena, χτυπώντας παλαμάκια έχοντας δίπλα του Τιερί Ανρί και Αλεξ Λάλας