E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Παππά: Μου είπαν «εσύ που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί»

Η Ιωάννα Παππά απάντησε στο ενδεχόμενο ενός γάμου ενώ εξομολογήθηκε και το λόγο για τον οποίο δεν έχουν βαφτίσει ακόμα τον γιο τους.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/6/2021 | 09:58

Ιωάννα Παππά: Μου είπαν «εσύ που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί»

Καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και τον Θέμη Γεωργαντά ήταν χθές (11/6) η Ιωάννα Παππά, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Από το #meetoo ως το σύντροφό της, το γάμο και κάποια απαράδεκτα σχόλια που άκουσε όταν έγινε μητέρα.

«Δεν ξέρω αν επηρέασε το γεγονός ότι τα θέατρα ήταν κλειστά. Αυτό που μένει από την ιστορία αυτή είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα. Όποιος δεν έχει μιλήσει, να πάρει τον χρόνο του και να το κάνει και να αρχίσουμε να προστατεύουμε ο καθένας το περιβάλλον του, ώστε να προλαβαίνουμε τις κακές καταστάσεις. Να μην υπάρχει φόβος. Εντάσεις υπάρχουν, αλλά δεν μου έχει τύχει να ξεπεραστούν τα όρια. Μπορεί ν' αντιδρούσα ακραία άσχημα ή να πάθαινα σοκ. Είχα ακούσει πράγματα αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό. Σε μια συνεργασία δεν μπορείς μπεις τόσο βαθιά στη ζωή του άλλου. Όσο πιο πολύ έρθεις σε επαφή με έναν άνθρωπο τόσο μπορεί να γνωρίζεις μια κατάσταση».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογένειά της, απάντησε στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Πάντο, ενώ εξομολογήθηκε και το λόγο για τον οποίο δεν έχουν βαφτίσει ακόμα τον γιο τους.

«Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε στην Ελαφόνησο, το 2004. Γίναμε φίλοι, κάπου χαθήκαμε και κάπου βρισκόμασταν ξανά. Κολλητοί δεν ήμασταν, αλλά ήταν μια φιλική σχέση. Είμαστε με σύμφωνο συμβίωσης, είναι κάτι πιο εύκολο. Πέρα από τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα περιουσιακά, όλα τα άλλα είναι πώς νιώθεις. Στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα παιδί, δεν υπήρχε η επιθυμία του γάμου. Δεν έχω αποκλείσει τον γάμο, απλώς θα το έκανα περισσότερο για τη γιορτή και τις αναμνήσεις. Αυτά που έχουμε να θυμόμαστε είναι πράγματα που ζούμε και εμπειρίες. Το νιώσαμε πολύ φέτος, οπότε δεν αποκλείω κάτι. Θα γινόταν σε ένα νησάκι, σε μια πολύ μικρή κλίμακα καλεσμένων. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ στοργικός μπαμπάς και έχει την ίδια περιέργεια να περιμένει το επόμενο στάδιο του παιδιού. Ο μικρός δεν έχει κλείσει ακόμα τα δύο. Είναι ένα παιδί που θα είμαστε μάλλον του χεριού του. Δεν ήμαστε των τυπικών, δεν ξέρω αν θα κάνουμε βάπτιση ή ονοματοδοσία».

Tο ρατσιστικό μήνυμα που δέχτηκε στα social media

Για το κακόβουλο σχόλιο που δέχτηκε από χρήστη των social media, επειδή έκανε παιδί μετά τα 40, η Ιωάννα είπε: «Ήταν μόνο ένα. Μου έγραφε ότι μετά τα 40 πώς τολμάς να το κάνεις; Το είδα τυχαία. Είμαι άχρηστη με την τεχνολογία και τα social, έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ. Σε κάποια φάση ανακάλυψα ότι υπάρχουν μηνύματα και λέω κάτσε να δω τι μου λένε οι άνθρωποι. Είδα αυτό το μήνυμα και είχα πάθει σοκ. Δεν έψαξα το προφίλ. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το σβήσω, δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Σε σχέση με τα σχόλια, είναι πολύ περισσότερα τα θετικά και τα όμορφα. Ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί με τη γυναίκα, που έχει ξεπεράσει με τη στάση ζωής και πια διεκδικεί τα αυτονόητα. Εγώ ξεκίνησα με τη δουλειά πολύ δραστήρια και έντονα και δεν μου άφησε χώρο για να επενδύσω στο προσωπικό κομμάτι. Όταν αυτό ηρέμησε και υπήρξε η σωστή συνθήκη το έκανα. Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Καλό είναι να υπάρχει ψυχραιμία για το ποιον μιλάμε, τι λέμε».

Στο εξομολογητήριο, η Ιωάννα Παππά αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει ψάξει τηλέφωνο συντρόφου της. Το μεγαλύτερο ελάττωμά της είναι η ανυπομονησία και το πείσμα. Στις επαφές του κινητού της δεν έχει τηλέφωνα πρώην, ενώ ο πιο συχνός λόγος που θα μαλώσει με τον σύντροφό της είναι τα… «καθημερινά περί σπιτιού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Κέβιν Μπέικον δέχτηκε επίθεση από σμήνος μελισσών: Η κόρη του έκανε αναπαράσταση της αντίδρασής του, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 09.05.2026
«Με τσιμπούσαν παντού, ακόμη και κάτω από το πουκάμισό μου», είπε ο ηθοποιός

Γυναίκα χώρισε τον σύντροφό της αφού είδε τι συζήταγε με το ChatGPT

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Η στιγμή που διάβασε το ιστορικό συνομιλιών του και κατάλαβε πως η σχέση τους είχε ήδη τελειώσει

Πώς σχολιάστηκε στις εκπομπές η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left 09.05.2026
«Χειροκροτώ», «Τη θαύμασα πολύ και τη ζήλεψα»

«Αθήνα, ξύπνα!»: Η ανάρτηση των Metallica λίγο πριν την μεγάλη συναυλία

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Έκαναν ανάρτηση στις 6 το πρωί!

Τι τηλεθέαση έκανε η Σία Κοσιώνη στο τελευταίο της δελτίο στον ΣΚΑΪ;

Media 09.05.2026
To γενικό σύνολο στο φινάλε της δημοσιογράφου

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Κώστας Τσουρός: Το αντίο του στη Σία Κοσιώνη – «Όλοι οι κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν πολλές φορές πολύ καλύτεροι»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε on air τη Σία Κοσιώνη, η οποία σήμερα εκφωνεί το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΙ έπειτα από δύο δεκαετίες

Σία Κοσιώνη: Το συγκινητικό αντίο στο τελευταίο δελτίο του ΣΚΑΙ – «Ήμουν 26, είμαι 46, εις το επανιδείν»

Media Χτες
Με βουρκωμένα μάτια και χειροκρότημα από τους συνεργάτες της έκλεισε η δημοφιλής παρουσιάστρια 20 χρόνια στον σταθμό

Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Παντρεύονται στην Αττική! Η προαγγελία του γάμου τους

E-Daily 3.Left Χτες
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα αναμένεται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους

Αννα Μαρία Βέλλη: Αποκαλύπτει πώς «έπεισε» τον σύντροφό της να παντρευτούν

E-Daily 3.Left Χτες
Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθούν την Κυριακή 10 Μαΐου η Αννα Μαρία Βέλλη και ο εκλεκτός της καρδιάς, Ακη Σβολάκη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναβάλλεται ο γάμος της της με τον Γιάννη Καραβασάνη

E-Daily 3.Left Χτες
Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία όπως ανακοινώθηκε θα είναι η παρουσιάστρια του GNTM συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα του «Πρωινού» και ο Γρηγόρης Μπάκας

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στη Super Κατερίνα μετά τη γέννηση της κόρης της: «Μου λείψατε»

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την επιστροφή της μέσα από τα social media, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές