E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Απλά είμαι εδώ και κλαίω»

Συγκινημένη η Μαργαρίτα στην πρώτη της συνέντευξη

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 10/6/2021 | 12:39

«Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Απλά είμαι εδώ και κλαίω»

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef αναδείχθηκε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη το βράδυ της Τετάρτης. Λίγες ώρες αργότερα, η νεαρή μαγείρισσα βρέθηκε στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» για να συναντήσει την Κατερίνα Καραβάτου και να μιλήσει με ενθουσιασμό για αυτό το μεγάλο κατόρθωμα της. Να βρεθεί στην πρώτη θέση του MasterChef αφήνοντας στην δεύτερη τον Διονύση Σαρακίνη.

Βουρκωμένη, από την είσοδο της καλεσμένης της, η Κατερίνα Καραβάτου πρόδωσε πως «έχω να χρησιμοποιήσω πολύ καιρό το Instagram, δεν έχω κάνει καμία ανάρτηση, αλλά αν ήθελα να κάνω μία θα ήταν με αυτό το κορίτσι εδώ και θα έγραφα από κάτω… Υπάρχει ελπίδα! Αυτό θα ήθελα να γράψω, Μαργαρίτα. Αλήθεια στο λέω. Γιατί έδειξες ένα πολύ διαφορετικό ήθος, ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που δεν έχουμε συνηθίσει και σε δύσκολες εποχές όπως είναι αυτές. Πρέπει να υπάρχουν ωραία πρότυπα, σοβαροί άνθρωποι, καλοί άνθρωποι με αρχές και αξίες. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από το ταλέντο που σου έχει δώσει ο Θεός, που μας δώρισες και τον χαρακτήρα σου που για αυτόν θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ περήφανη».

Πιο συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δηλαδή το εννοώ. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτά που μου λέτε τώρα, δεν μπορώ να τα συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Απλά είμαι εδώ πέρα και κλαίω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Μουτίδου: «Είχα την τύχη να μην είμαι σεξουαλικά ποθητή, το διαχειρίζομαι στον ψυχολόγο μου»

TV Buzz 02.12.2025
«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έβλεπα χυδαιότητες και κορίτσια να φοβούνται»

Το σκοτεινό περιστατικό που «πάγωσε» την Liz Hurley λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της

Celebrity Stories 02.12.2025
Ένας άνδρας έξω από το σπίτι της, κατηγορίες για παρενόχληση και μια δίκη που “εξαφανίστηκε” επειδή η Hurley δεν μίλησε ποτέ στο δικαστήριο

Macaulay Culkin: Το παιδί θαύμα του Home Alone που βούλιαξε αλλά ξαναβρήκε το δρόμο του

Celebrity Stories 02.12.2025
Κανείς άλλος δεν έγινε τόσο διάσημος τόσο γρήγορα, δεν χάθηκε τόσο ξαφνικά και δεν επέστρεψε τόσο αθόρυβα αλλά τόσο δυναμικά

Η εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου: «Φτάνω στο μικρόφωνο, τρέμω και δεν βλέπω, έχω σχεδόν τυφλωθεί»

Tabloid Χτες
«Ένιωθα ότι έπρεπε να σταματήσω αλλά το πάλεψα και τελικά το νίκησα»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παράσχος: «Με την σύντροφό μου διαγνωστήκαμε την ίδια περίοδο με καρκίνο»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την μάχη του με τον καρκίνο και την επιστροφή του θεατρικό σανίδι

Μικρούτσικος: «Αν είσαι αγρότης και δεν σε λένε Φραπέ ή Χασάπη, τρως ξύλο και δακρυγόνα»

TV Buzz Χτες
Καυστικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Δεχόμαστε με την Ιωάννα Τούνη απειλητικά μηνύματα ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάνουν κομματάκια»

Tabloid Χτες
Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξήγησε γιατί μετανιώνει που ζήτησε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η Λατινoπούλου έκανε τον σταυρό της όταν τη συνέκριναν με την Κωνσταντοπούλου

TV Buzz Χτες
Την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε η σύγκρισή της