E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H συγκινητική κίνηση της Ελισάβετ ως φόρος τιμής στο Φίλιππο

Ένα συγκινητικός φόρος τιμής στον σύζυγό της που έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο και σήμερα θα έκλεινε τον ένα αιώνα ζωής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/6/2021 | 12:31

H συγκινητική κίνηση της Ελισάβετ ως φόρος τιμής στο Φίλιππο

Με μια συγκινητική χειρονομία η Βασίλισσα Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου απέτισε φόρο τιμής στον αγαπημένο της σύζυγο Φίλιππο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

Σήμερα, 10 Ιουνίου, ο Δούκας του Εδιμβούργου θα έκλεινε τα 100 και η Ελισάβετ, που υπήρξε παντρεμένη μαζί του για σχεδόν 75 χρόνια, τίμησε τη μνήμη του φυτεύοντας μια ειδική τριανταφυλλιά στο κάστρο του Ουίνδσορ πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για ένα φυτό που αναπτύχθηκε πρόσφατα και του δόθηκε η ονομασία «Δούκας του Εδιμβούργου», προς τιμήν του εκλιπόντος βασιλικού συζύγου. Η τριανταφυλλιά ήταν δώρο του προέδρου της Royal Horticultural Society, ο οποίος ονομάζεται Κιθ Γουίντ, και παραδόθηκε στην Βασίλισσα Ελισάβετ την προηγούμενη εβδομάδα.

«Πρόκειται για ένα ρόδο που ονομάζεται Δούκας του Εδιμβούργου και είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη γέννησή του, αλλά και σε όλα τα υπέροχα πράγματα που πέτυχε στη ζωή του», είπε στην Ελισάβετ ο πρόεδρος της RHS, αναφερόμενος στο δώρο του. Εκείνη του απάντησε ότι η τριανταφυλλιά είναι πολύ όμορφη, και ότι η χειρονομία του ήταν πολύ ευγενική.

Η τριανταφυλλιά που παραδόθηκε στην βασίλισσα δεν έχει ακόμα ανθίσει, όμως ο κ. Γουίντ έδειξε στην Ελισάβετ σε φωτογραφία πώς θα είναι τα άνθη της, τα οποία θα έχουν ένα βαθύ ροζ χρώμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Κιργιστάν ‑ Δείτε τις εικόνες από την περιπέτειά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πώς πέρασε την πρώτη της μέρα στη χώρα

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Εύη Αδάμ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με την κόρη της – Δείτε πόσο μοιάζουν

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εύη Αδάμ και η 23χρονη κόρη της Δανάη Λιβιεράτου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social Χτες
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.