E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η σύζυγος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού έβαλε «φωτιά» στη Μύκονο

Η Ουκρανή τραγουδίστρια που είχε γίνει πέτρα του σκανδάλου

Δημοσίευση 9/6/2021 | 13:34

Η σύζυγος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού έβαλε «φωτιά» στη Μύκονο
@instagram.com/annasedokova/

Μετά από μια καταστροφική σεζόν για τη Χίμκι, γεμάτη κάκιστα αποτελέσματα και πολλά οικονομικά προβλήματα που τη φέρνουν προ της διάλυσης, ο Γιάνις Τίμα απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο.

Ο Λετονός πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει στο πλευρό του την εντυπωσιακή του σύζυγο, την τραγουδίστρια Άννα Σεντόκοβα.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά δεν τα παρατήσαμε και ούτε πρόκειται ποτέ. Γιατί έχουμε ο ένας τον άλλο», έγραψε στο Instagram η 38χρονη Ουκρανή, για την οποία ο Γιάνις Τίμα είναι ο τρίτος της σύζυγος.

Η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο του Τίμα

Toν γύρο της Ευρώπης έκανε το 2019 το μήνυμα της συζύγου του Γιάνις Τίμα, η οποία επιτέθηκε φραστικά στον μέχρι πρότινος άνδρα της. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Λετονός φόργουορντ άρχισε να την απατά πριν περίπου έξι μήνες, σχολίασε πως της έκλεισε την πρόσβαση στις πιστωτικές κάρτες για να μεγαλώσει τα δύο παιδιά τους και αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στη νέα σύντροφο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Χίμκι.

Το ερώτημα, βέβαια, ήταν το ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο. Ο λόγος για την Άννα Σεντοκόβα! Πρόκειται για γνωστή τραγουδίστρια στην Ουκρανία, η οποία είναι 38 ετών (16/12/1982), δηλαδή δέκα χρόνια μεγαλύτερη (!) από τον Γιάνις Τίμα.

Στο παρελθόν έχει κάνει δύο γάμους, με τον πρώτο της σύζυγο να είναι ο αδικοχαμένος Βαλεντίν Μπέλκεβιτς, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών ύστερα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Πρόκειται για τον Λευκορώσο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών αρχηγός της Ντιναμό Κιέβου, στην οποία έπαιξε για μία δωδεκαετία (1996-2008).

Ακολούθως παντρεύτηκε τον Άρτιομ Κομάροφ, γνωστό Ρώσο επιχειρηματία, με τον οποίο στην πορεία χώρισε. Έχει τρία παιδιά (από τους δύο πρώην συντρόφους της) και τα τελευταία χρόνια δουλεύει τόσο ως τραγουδίστρια, όσο και σαν παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ειδύλλιο που σόκαρε το Χόλιγουντ: Παράτησε την έγκυο σύντροφό του για μια 24χρονη σταρ και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μια σχέση που ξεκίνησε στα γυρίσματα και προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο - και μια απρόσμενη επανασύνδεση 20 χρόνια μετά

Σάλος στα social media: Ο Benny Blanco φίλησε το στήθος της Selena Gomez δημόσια

E-Daily 3.Left Χτες
Το στιγμιότυπο που το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης Παυλίδης: Διακοπές στον Πάνορμο για τον σούπερ σταρ της Μπενφίκα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τα γήπεδα και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός

Ελένη Ψυχούλη: «Το κεφάλαιο του έρωτα έκλεισε ‑ η φύση φρόντισε γι` αυτό»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ελένη Ψυχούλη καλεσμένη στο Happy Day της Τετάρτης (10/6) είχε μία ζεστή και αποκαλυπτική συζήτηση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου: «Φωτογραφήθηκα με μαγιό μετά τη γέννα – Η κυτταρίτιδα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την εμπειρία της από πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της