E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλιφόρνια: Της επέστρεψαν πορτοφόλι που έχασε πριν 46 χρόνια!

Το πορτοφόλι βρέθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης κινηματογράφου - Η ιδιοκτήτρια εντοπίστηκε και με τη βοήθεια των social media.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/6/2021 | 20:59

Καλιφόρνια: Της επέστρεψαν πορτοφόλι που έχασε πριν 46 χρόνια!

Μια απίστευτη ιστορία έφεραν στο φως αμερικανικά ΜΜΕ. Χάρη στα social media και σε μια τυχαία ανακάλυψη, ένα χαμένο πορτοφόλι επεστράφη στην ιδιοκτήτριά του πάνω από 4 δεκαετίες αφότου εκείνη το έχασε μέσα σε ένα σινεμά, στη Νότια Καλιφόρνια.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν στον ιστορικό κινηματογράφο Majestic Ventura Theater κατά τη διάρκεια του lockdown, οι εργάτες ανακάλυψαν τελείως τυχαία ένα αντικείμενο από μια αρκετά... μακρινή εποχή.

Σύμφωνα με το περιοδικό People επρόκειτο για ένα κόκκινο πορτοφόλι που κατέληξε, άγνωστο πως, στη σοφίτα του κινηματογράφου. Σύμφωνα με τον εργαζόμενο στο σινεμά Τομ Στίβενς, το αντικείμενο βρέθηκε όταν οι εργάτες (μαζί με τον ίδιο) ανέβηκαν στην σοφίτα για να διορθώσουν τον πολυέλαιο, ο οποίος είχε κατέβει μερικά εκατοστά όταν του άλλαζαν τις λάμπες.

Συγκεκριμένα βρισκόταν σε ένα σημείο με αρκετά πεταμένα σκουπίδια, όπως περιτυλίγματα από σοκολάτες, αποκόμματα εισιτηρίων και άδεια κουτάκια αναψυκτικών. Αφού το άνοιξε, ο Στίβενς διαπίστωσε ότι περιείχε παλιές φωτογραφίες, ένα εισιτήριο για συναυλία των Grateful Dead, και το όνομα της ιδιοκτήτριας: Κολίν Ντιστίν.

Έτσι στράφηκε στα social media για να μάθε περισσότερα, και να προσπαθήσει να εντοπίσει τη γυναίκα που είχε χάσει το πορτοφόλι της. «Ξέρει κανείς την Κολίν Ντιστίν;» έγραψε στη σελίδα του κινηματογράφου στο Facebook, εξηγώντας πώς είχε ανακαλυφθεί το πορτοφόλι.

Η ανάρτηση προσέλκυσε αρκετή προσοχή. Μετά από κάποιο διάστημα και μέσω των αναδημοσιεύσεων, κάποιος γνωστός της Κολίν είδε το ποστ και την ενημέρωσε. Τελικά, το πορτοφόλι της παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα και εκείνη το άνοιξε με μεγάλη ανυπομονησία, βρίσκοντας μέσα... το παρελθόν της.

Αυτό που της προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση ήταν οι παλιές φωτογραφίες της μητέρας της που βρήκσε στο εσωτερικό του. «Ηταν πολύ γλυκό επειδή έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι ένιωσα βλέποντας το πορτοφόλι. Ήταν μια έντονη συναισθηματικά εμπειρία και ταυτόχρονα συναρπαστική», εξηγεί η γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα μετά τη διαφωνία τους κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό» σχετικά με τις ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;

YFSF: Έκανε την κριτική επιτροπή να κλάψει ‑ Η απίστευτη μεταμόρφωση σε Amy Winehouse

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Δάκρυσε η Κατερίνα Παπουτσάκη με την Αφροδίτη Χατζημηνά

Έκανε το πιο επίπονο πείραμα του καλοκαιριού για να δείξει τι συμβαίνει χωρίς σωστή αντηλιακή προστασία

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Μέσα στον καύσωνα, ένας YouTuber έβαλε σε δοκιμασία όλα τα SPF και το αποτέλεσμα είναι αποκαλυπτικό

Στην Κεφαλονιά ο Μάικλ Τζόρνταν, διακοπές στο Φισκάρδο με τη σύζυγό του Ιβέτ Πριέτο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ επέλεξε το εμβληματικό εστιατόριο της Τασίας για το γεύμα τους

Καινούργιου: H τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε για τη Γιορτή του Πατέρα

Social Χτες
Η παρουσιάστρια τίμησε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή με μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη, λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους.