E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

18χρονος γνώρισε 71χρονη στην κηδεία του γιου της... και την παντρεύτηκε

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/5/2021 | 20:22

18χρονος γνώρισε 71χρονη στην κηδεία του γιου της... και την παντρεύτηκε

Ο έρωτας συνήθως έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό συνέβη όταν το 2015 ο 18χρονος Γκάρι Χάρντγουικ βρέθηκε με τη θεία του σε μια κηδεία και εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τη μελλοντική του σύντροφο. Την Αλμέδα η οποία ήταν τότε 71 ετών και θρηνούσε τον χαμό του γιου της.

Παρά το ηλικιακό χάσμα των 53 ετών, το ζευγάρι ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα και δύο εβδομάδες αργότερα παντρεύτηκε και μετακόμισε στο σπίτι της Αλμέδα που ζούσε με ένα από τα εγγόνια της που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερο από τον σύζυγό της.

Από τότε έχουν περάσει έξι χρόνια και το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί. Μάλιστα είναι διάσημοι στο TikTok, όπου ανεβάζουν βίντεο για την καθημερινότητά τους και έχουν 65.000 ακολούθους.

Το τελευταίο βίντεο που ανέβασαν στη γνωστή πλατφόρμα – το οποίο δείχνει φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους – συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο views.

@_garyandalmeda_

I forever cherish our love. ❤️💍 ##agegap ##agegapcouple ##agegaprelationship ##garyandalmeda ##loveislove ##beyou

♬ original sound - Unhappy

«Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου όταν ήμουν 18 και εκείνη 71. Είμαστε μαζί σχεδόν έξι χρόνια και κάθε μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ», εξηγεί ο Γκάρι στο βίντεο.

Περιττό να πούμε, το ζευγάρι δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τη σχέση τους. «Θεωρώ ότι η διαφορά ηλικίας είναι υποκειμενικό ζήτημα. Είναι θέμα χημείας – δεν είναι τόσο σημαντική η διαφορά ηλικίας», σχολίασε ο Γκάρι.

«Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε σχέσεις και έχουν την ίδια ηλικία, αλλά απλά δεν είναι τόσο συμβατοί λόγω των διαφορετικών ενδιαφερόντων και των χόμπι τους» απάντησε για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα το αντιμετώπιζε αν πέθαινε η Αλμέδα, ο Γκάρι απάντησε: «Αυτή είναι μια ερώτηση που δεχόμαστε συχνά. Είναι λίγο περίεργο ερώτημα και […] μόνο επειδή κάποιος είναι μεγαλύτερος από εσάς και είστε με αυτό το άτομο, δεν σημαίνει ότι πρόκειται να πεθάνει αυτός πρώτος. Θα μπορούσα να πεθάνω πριν την Αλμέδα. Είναι κάτι που προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε».

Όταν ερωτήθηκαν για την ερωτική τους ζωή, είπαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά πρώτη φορά τη νύχτα του γάμου τους και ήταν καλύτερο «και από τα πιο τρελά τους όνειρα».

«Είναι πραγματικά η γυναίκα των ονείρων μου και η σeξουαλική πλευρά της σχέσης μας δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη», είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γκάρι.
Τι λέει η 77χρονη

Από τη μεριά της, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η 77χρονη πλέον Αλμέδα εξομολογείται ότι δεν έψαχνε νεότερο άνδρα, αλλά όταν ήρθε ο Γκάρι στη ζωή της, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν αδερφές ψυχές.

Η Αλμέδα ήταν παντρεμένη για 43 χρόνια με τον πρώτο της άνδρα, ο οποίος πέθανε το 2013.

Το πρώτο βράδυ που συναντήθηκαν, ο Γκάρι έδωσε στην Αλμέδα τριαντάφυλλα και ένα βραχιόλι για τα γενέθλιά της. Στη συνέχεια, έδωσαν το πρώτο τους φιλί σε ένα παγκάκι κάτω από το σεληνόφως. «Ένιωσα ξανά σαν έφηβη», λέει η τρισευτυχισμένη γυναίκα.

«Η Αλμέδα είναι τόσο μικρή στην καρδιά που δεν μας ενοχλεί ποτέ η ηλικία, ποτέ δεν το σκεφτόμαστε πραγματικά. Απλώς ξέρω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου εκείνη την ημέρα και μπήκε στη ζωή μου» εξομολογείται ο Γκάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»

Σόφη Πασχάλη: «Έχω βιώσει πολλά συμπτώματα μέχρι να καθαρίσει το κάθε μου συναίσθημα»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το νέο της βιβλίο, τα retreat με τον σύντροφό της και το προσωπικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social 25.06.2026
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left 25.06.2026
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε on air για το κόψιμο της Φαίης Σκορδά και τι φοβάται για τον εαυτό της

TV Buzz 25.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε ανοιχτά για την αιφνιδιαστική λήξη της συνεργασίας της Σκορδά με το MEGA, παραδεχόμενη ότι σκέφτηκε και τη δική της θέση.

Fipster: «Δεν έχω δει πιο ανήθικες δηλώσεις» – Γιώργος Λιάγκας: «Θα τον φοβηθώ εγώ;»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Νέος γύρος λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Fipster, μετά τις δηλώσεις του γιουτιούμπερ για «ανήθικες» δηλώσεις του παρουσιαστή.

Η Στεφανία Γουλιώτη «διακοπάρει» σε πισίνα με μπικίνι ‑ μαντέψτε σε ποια πόλη;

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός βρήκε τον πιο απρόσμενο τρόπο να κάνει διακοπές, χωρίς να φύγει από την Ελλάδα.