E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

18χρονος γνώρισε 71χρονη στην κηδεία του γιου της... και την παντρεύτηκε

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/5/2021 | 20:22

18χρονος γνώρισε 71χρονη στην κηδεία του γιου της... και την παντρεύτηκε

Ο έρωτας συνήθως έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό συνέβη όταν το 2015 ο 18χρονος Γκάρι Χάρντγουικ βρέθηκε με τη θεία του σε μια κηδεία και εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τη μελλοντική του σύντροφο. Την Αλμέδα η οποία ήταν τότε 71 ετών και θρηνούσε τον χαμό του γιου της.

Παρά το ηλικιακό χάσμα των 53 ετών, το ζευγάρι ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα και δύο εβδομάδες αργότερα παντρεύτηκε και μετακόμισε στο σπίτι της Αλμέδα που ζούσε με ένα από τα εγγόνια της που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερο από τον σύζυγό της.

Από τότε έχουν περάσει έξι χρόνια και το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί. Μάλιστα είναι διάσημοι στο TikTok, όπου ανεβάζουν βίντεο για την καθημερινότητά τους και έχουν 65.000 ακολούθους.

Το τελευταίο βίντεο που ανέβασαν στη γνωστή πλατφόρμα – το οποίο δείχνει φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους – συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο views.

@_garyandalmeda_

I forever cherish our love. ❤️💍 ##agegap ##agegapcouple ##agegaprelationship ##garyandalmeda ##loveislove ##beyou

♬ original sound - Unhappy

«Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου όταν ήμουν 18 και εκείνη 71. Είμαστε μαζί σχεδόν έξι χρόνια και κάθε μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ», εξηγεί ο Γκάρι στο βίντεο.

Περιττό να πούμε, το ζευγάρι δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τη σχέση τους. «Θεωρώ ότι η διαφορά ηλικίας είναι υποκειμενικό ζήτημα. Είναι θέμα χημείας – δεν είναι τόσο σημαντική η διαφορά ηλικίας», σχολίασε ο Γκάρι.

«Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε σχέσεις και έχουν την ίδια ηλικία, αλλά απλά δεν είναι τόσο συμβατοί λόγω των διαφορετικών ενδιαφερόντων και των χόμπι τους» απάντησε για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα το αντιμετώπιζε αν πέθαινε η Αλμέδα, ο Γκάρι απάντησε: «Αυτή είναι μια ερώτηση που δεχόμαστε συχνά. Είναι λίγο περίεργο ερώτημα και […] μόνο επειδή κάποιος είναι μεγαλύτερος από εσάς και είστε με αυτό το άτομο, δεν σημαίνει ότι πρόκειται να πεθάνει αυτός πρώτος. Θα μπορούσα να πεθάνω πριν την Αλμέδα. Είναι κάτι που προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε».

Όταν ερωτήθηκαν για την ερωτική τους ζωή, είπαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά πρώτη φορά τη νύχτα του γάμου τους και ήταν καλύτερο «και από τα πιο τρελά τους όνειρα».

«Είναι πραγματικά η γυναίκα των ονείρων μου και η σeξουαλική πλευρά της σχέσης μας δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη», είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γκάρι.
Τι λέει η 77χρονη

Από τη μεριά της, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η 77χρονη πλέον Αλμέδα εξομολογείται ότι δεν έψαχνε νεότερο άνδρα, αλλά όταν ήρθε ο Γκάρι στη ζωή της, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν αδερφές ψυχές.

Η Αλμέδα ήταν παντρεμένη για 43 χρόνια με τον πρώτο της άνδρα, ο οποίος πέθανε το 2013.

Το πρώτο βράδυ που συναντήθηκαν, ο Γκάρι έδωσε στην Αλμέδα τριαντάφυλλα και ένα βραχιόλι για τα γενέθλιά της. Στη συνέχεια, έδωσαν το πρώτο τους φιλί σε ένα παγκάκι κάτω από το σεληνόφως. «Ένιωσα ξανά σαν έφηβη», λέει η τρισευτυχισμένη γυναίκα.

«Η Αλμέδα είναι τόσο μικρή στην καρδιά που δεν μας ενοχλεί ποτέ η ηλικία, ποτέ δεν το σκεφτόμαστε πραγματικά. Απλώς ξέρω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου εκείνη την ημέρα και μπήκε στη ζωή μου» εξομολογείται ο Γκάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του