E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή: Αφιερωμένη σε Βέλλη και Μπάρτζη

«Βλαχοκαουμπόη, περιμένουμε πώς και πώς να γυρίσεις»

Δημοσίευση 17/5/2021 | 21:00

Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή: Αφιερωμένη σε Βέλλη και Μπάρτζη

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4, έκανε ο Τζέιμς Καφετζής.

Πέντε ημέρες μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor 4, ο Τζέιμς Καφετζής πόσταρε φωτογραφίες με τους αγαπημένους του φίλους από το ριάλιτι επιβίωσης, αποθεώνοντάς τους. Η ανάρτησή του είναι αφιερωμένη στην Αννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη, με τους οποίους «κόλλησε» από την αρχή του παιχνιδιού.

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή

«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λάβει, τα μηνύματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα», έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος επέστρεψε στην Ρόδο και τον υποδέχθηκαν σαν… ήρωα.

«Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, την @amiyiami ,της οποίας της βγάζω το καπέλο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκόταν ακόμη στο παιχνίδι (αφού εκτός από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα) παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθώντας την καρδιά της», πρόσθεσε.

«Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’ αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή! Βλαχοκαουμπόη, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!

ΥΣ Τελικά Νίκο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!», κατέληξε ο Τζέιμς Καφετζής, μιλώντας για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος έθεσε και αυτός εαυτόν εκτός Survivor 4.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social 30.01.2026
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social 30.01.2026
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social 30.01.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz 30.01.2026
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid 30.01.2026
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid 30.01.2026
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz 30.01.2026
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid 30.01.2026
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός

Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο χωρισμού – «Είναι 35 χρονών και θέλει να κάνει παιδί»

Tabloid 30.01.2026
Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο Bungiorno και μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα χωρισμού του από την Σοφία Μαριόλα

Χαρά Παππά: «Έχω ένα πρόβλημα με τα μάτια μου και ορθοστατική ταχυκαρδία»

Tabloid 30.01.2026
Σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου η Χαρά Παππά