E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κίνα: Φτιάχνουν αντίγραφο του Τιτανικού σε πραγματικό μέγεθος

Το Romandisea Titanic κατασκευάζεται σε θεματικό πάρκο στην Κίνα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/5/2021 | 19:52

Κίνα: Φτιάχνουν αντίγραφο του Τιτανικού σε πραγματικό μέγεθος

Ένα πιστό αντίγραφο του «Τιτανικού», σε πραγματική κλίμακα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν σύντομα οι τουρίστες στην Κίνα. Περισσότερο από έναν αιώνα έπειτα από τη βύθιση του γιγαντιαίου υπερωκεάνιου στο παρθενικό του ταξίδι, το πλοίο κατασκευάζεται ξανά, αυτή τη φορά όμως δεν κινδυνεύει να χτυπήσει σε παγόβουνο καθώς θα παραμείνει σε θεματικό πάρκο στην επαρχία Σιτσουάν.

Το αντίγραφο του «Τιτανικού», κατασκευάζεται σε πραγματικό μέγεθος, θα έχει δηλαδή μήκος 260 μέτρα και πλάτος 28 μέτρα και οι επενδυτές της κατασκευής ευελπιστούν πως το «Romandisea Titanic» θα αποτελέσει σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, ειδικά για τους λάτρεις της ταινίας του James Cameron.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, για την κατασκευή της ρέπλικας χρειάστηκαν έξι χρόνια (δηλαδή περισσότερα από ότι τα αυθεντικό πλοίο), 23.000 τόνοι ατσάλι, πάνω από 100 εργαζόμενοι και 153,5 εκατομμύρια δολάρια.

Οι επισκέπτες του Romandisea Titanic θα έχουν τη δυνατότητα να περιφέρονται στους χώρους του πλοίου οι οποίοι θα είναι διακοσμημένοι ακριβώς όπως οι χώροι του Τιτανικό, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες για να συμμετέχουν.

Η διανυκτέρευση θα κοστίζει 150 δολάρια, για την παροχή υπηρεσιών «πέντε αστέρων», σύμφωνα με τον βασικό επενδυτή. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι χάρη στη λειτουργική ατμομηχανή, οι επισκέπτες θα νιώθουν σαν να βρίσκονται στη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής