E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ημουν στο φωτεινό τούνελ...» Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν για την επιθανάτια εμπειρία της

«Με έβαλαν σε ένα φορείο και ξαφνικά αυτό ήταν… ήταν σαν να έφυγα και ένιωσα τον εαυτό μου σαν να αναδύεται»

Δημοσίευση 14/5/2021 | 19:27

«Ημουν στο φωτεινό τούνελ...» Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν για την επιθανάτια εμπειρία της

Η Σάρον Στόουν έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο το 2001, όταν υπέστη ρήξη ανευρύσματος στο κεφάλι, στο αρχοντικό της στο Σαν Φρανσίσκο.

Η διάσημη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The Late Late Show With James Corden» το βράδυ της Τετάρτης και προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την παραλίγο θανάσιμη εμπειρία της - σε παλαιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει πως χρειάστηκε να μάθει να μιλά και να γράφει ξανά μετά το τρομακτικό περιστατικό που άλλαξε τη ζωή της.

«Υπήρχε αυτή η σήραγγα φωτός και ξαφνικά βρέθηκα μέσα σε αυτή. Στην κορυφή της υπήρχε μια τρύπα και αρκετά πολύ δικά μου άτομα που είχαν πεθάνει βρίσκονταν εκεί και κοίταζαν προς τα κάτω και ένιωσα σαν να μου έλεγαν ότι όλα είναι υπέροχα» είπε η ηθοποιός, που προωθεί τα απομνημονεύματά της, «The Beauty of Living Twice».

Η Σάρον Στόουν, η οποία στο βιβλίο της αποκαλύπτει και την κακοποίηση που υπέστη από τον παππού της, περιέγραψε αναλυτικά την εμπειρία της, λέγοντας πως κατέρρευσε στο σπίτι της και μετά πήγε στο νοσοκομείο αντιλαμβανόμενη πως κάτι δεν πήγαινε καλά. «Στην περίπτωσή μου, είχα αιμορραγία στον εγκέφαλό μου για αρκετές ημέρες προτού πάω στο νοσοκομείο. Είχα χάσει τις αισθήσεις μου όταν έφτασα εκεί και μου έκαναν μαγνητική για να μάθουν τι μου είχε συμβεί», λέει.

«Οταν ξύπνησα, ήμουν επάνω σε ένα κρεβάτι σε ένα πολύ ήσυχο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, κανείς δεν ήταν εκεί, μόνο ο γιατρός. Ο γιατρός με κοιτάζει με τόση συμπάθεια κι εγώ να είμαι σχεδόν σίγουρη ότι πεθαίνω και διαπιστώνω ότι είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. Πιάνει το κεφάλι μου και μου λέει πως αιμορραγώ στον εγκέφαλο», λέει η Σάρον Στόουν.

Η επιθανάτια εμπειρία της

Συνεχίζει η ηθοποιός: «Τηλεφώνησα στη μαμά μου και μετά ο γιατρός μου είπε ότι θα με μετέφεραν σε ένα νευρολογικό νοσοκομείο, επειδή δεν είχαν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη θεραπεία μου».

Ακολούθως, η Σάρον Στόουν περιέγραψε την επιθανάτια εμπειρία της: «Με έβαλαν σε ένα φορείο και ξαφνικά αυτό ήταν… ήταν σαν να έφυγα και ένιωσα τον εαυτό μου σαν να αναδύεται και υπήρχε αυτό το τούνελ κι εγώ προσπαθούσα να ανέβω. Στην κορυφή της υπήρχε μια τρύπα και αρκετά πολύ δικά μου άτομα που είχαν πεθάνει βρίσκονταν εκεί και κοίταζαν προς τα κάτω και ένιωσα σαν να μου έλεγαν ότι όλα είναι υπέροχα. Τότε ένιωσα σαν να τους έλεγα: ''Ω, θα είμαι μαζί σας παιδιά'', και κινούμουν πολύ γρήγορα, λες και το τούνελ ήταν πάρα πολύ μακρύ».

«Τότε όμως, τελείως ξαφνικά -δεν ξέρω εάν έκαναν χρήση απινιδωτή- ένιωσα σαν να με κλώτσησαν στο στήθος, πραγματικά πάρα πολύ δυνατά, και βρέθηκα πάλι στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης επάνω στο φορείο και κάποιος είπε: ''Τι συμβαίνει;'' και ο γιατρός είπε να μη με αγγίξουν. Το πάτωμα ένιωθα σαν να ήταν πολύ μακριά, ένιωθα σαν να επιπλέω και μετά με μετέφεραν στο άλλο νοσοκομείο. Ήταν πολύ όμορφο, πολύ περίεργο όλο αυτό», πρόσθεσε η Σάρον Στόουν.

Μετά τη μεταφορά της σε άλλο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε αγγειογράφημα, αλλά δεν είδαν την αιμορραγία του εγκεφάλου της. Αιμορραγούσε για άλλες 5 ή 6 ημέρες και είπε ότι οι γιατροί νόμιζαν ότι προσποιούνταν και ήθελαν να τη στείλουν σπίτι, λέγοντας στην καλύτερή της φίλη, Μίνι Κράβεν, ότι πεθαίνει. Εκείνη ζήτησε από τους γιατρούς να κάνουν ένα ακόμη αγγειογράφημα και τότε ήταν που αντιλήφθηκαν ότι είχε σπάσει μία αρτηρία. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας 7 ωρών και επέζησε, αλλά η διαδικασία της ανάρρωσης ήταν πολύ μακρά. Ήταν μόλις 10 ημέρες μετά την 11η Σεπτεμβρίου και την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, με τη Σάρον Στόουν να λέει πως «ολόκληρος ο κόσμος είχε διαλυθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.

YouTuber δεν αναγνώρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν ξεκινάς καλά, δεν μιλάς ωραία, του απάντησε

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να ανήκω σε αυτό το vlog, σχολίασε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» όταν ο YouTuber δήλωσε πως δεν ήξερε ποια είναι

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Παπαδρόσος μετά από 7,5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η ανακοίνωση του σταθμού