E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

George Michael: Δεν του άφησε δεκάρα αλλά τελικά θα πάρει μέρος των 97 εκατ. λιρών

Ο πρώην σύντροφός του ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια

Δημοσίευση 14/5/2021 | 13:36

George Michael: Δεν του άφησε δεκάρα αλλά τελικά θα πάρει μέρος των 97 εκατ. λιρών

O πρώην σύντροφος του George Michael, έμπορος τέχνης από το Τέξας, Kenny Goss, κατέληξε σε συμφωνία με την οικογένεια του τραγουδιστή για την περιουσία των 97 εκατομμυρίων λιρών.

Μετά το θάνατο του σούπερ σταρ το 2016, οι διαχειριστές του George Michael, που είναι, η αδελφή του Yioda και ο συνεργάτης του Christopher Organ, δήλωσαν ότι «ο Kenny δεν δικαιούται κάτι από την περιουσία».

Σύμφωνα με τον Sebastian Shakespeare και την Daily Mail, όλοι μαζί κατέληξαν σε οικονομική συμφωνία, μετά από μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία όμως παραμένει εμπιστευτική. Ο Kenny είχε στο παρελθόν ζητήσει 15.000 αγγλικές λίρες το μήνα, ισχυριζόμενος ότι δεχόταν οικονομική υποστήριξη από τον εκλιπόντα τραγουδιστή, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους το 2009.

Ο George Michael δεν του άφησε δεκάρα!

Ο George και ο Kenny ήταν μαζί για 13 χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες το 1996, οκτώ χρόνια αφότου ο George μετακόμισε στην Αμερική.

Ο χωρισμός τους ήρθε 13 χρόνια αργότερα, αλλά επιβεβαιώθηκε μόνο το 2012 από τον ίδιο τον τραγουδιστή στη σκηνή λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι ο Kenny κι εγώ δεν είμαστε μαζί, εδώ και δυόμισι χρόνια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Μου έφερε μεγάλη χαρά αλλά και πόνο. Η εpωτική μου ζωή είναι πιο ταραχώδης από ποτέ, και είμαι τόσο λυπημένος για τη σχέση μου με τον Kenny. Λυπάμαι για κάθε πόνο που του έχω δώσει».

Παρά το χωρισμό τους, ο Kenny συνέχισε να στηρίζει τον σταρ, συνοδεύοντας τον σε μια δικαστική ακρόαση ένα χρόνο αργότερα και το 2011 τον επισκέφτηκε σε νοσοκομείο την Αυστρίας όταν υπέστη πνευμονία.

Ο George Michael, πέθανε στο σπίτι του στο Goring-on-Thames, στο Οξφορντσάιρ την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 53 ετών. Δεν άφησε στη διαθήκη του τίποτα στον πρώην φίλο του. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του μοιράστηκε μεταξύ των αδελφών του Melanie και Yioda και μικρότερο κομμάτι στον πατέρα του, στους στενούς φίλους και συνεργάτες του. Ο τελευταίος σύντροφος του, κομμωτής Fadi Fawaz, δεν πήρε τίποτα από την περιουσία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα Φιλαράκια ενώνονται ξανά, για καλό σκοπό

Tabloid 15.12.2025
Η ομάδα των Friends ξανασυναντιέται για να τιμήσει τον Matthew Perry δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος στον γάμο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, όταν έκλεισε τα 60

Tabloid Χτες
Τι υποσχέθηκε στα 60 του ο ηθοποιός στη σύζυγο του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του Maestro

Tabloid Χτες
Στη μαγευτική Βουδαπέστη ταξίδεψαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro

John Cena: Ο θρύλος του WWE αποσύρθηκε από τα ρινγκ ως ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους

Tabloid Χτες
Ο John Cena αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως αθλητής του WWE και αποθεώθηκε

Κωνσταντίνος Αργυρός ‑ Αλεξάνδρα Νίκα: Στόλισαν για τα Χριστούγεννα! Δείτε το παραμυθένιο σπίτι τους!

Tabloid Χτες
Σε απόλυτα γιορτινή διάθεση μπήκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, ζώντας μια από τις πιο ζεστές στιγμές της χρονιάς στο σπίτι τους!

Γιώργος Μουκίδης για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου είπε κοσμητικά επίθετα – Από τότε δε μιλάμε»

Tabloid Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο, Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μουκίδης

Taylor Swift: Έδωσε μπόνους $197 εκατ. στους συνεργάτες της: Η στιγμή που ξέσπασαν σε κλάματα μόλις το ανακοίνωσε

Tabloid Χτες
Μετά την ολοκλήρωση του Eras Tour η τραγουδίστρια έδωσε στα μέλη της ομάδας της χειρόγραφα σημειώματα, όπου έγραφε το ποσό που έδινε στον καθένα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άλλαξε τα μαλλιά του: «Επιτέλους μετά από χρόνια έκανα μια αλλαγή»

Tabloid Χτες
«Να κρατήσω το χρώμα;» ρώτησε ο ηθοποιός τους διαδικτυακούς του ακόλουθους

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Προχτές
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Προχτές
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Προχτές
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media