E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντετοκούνμπο: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια η Μαράια

Δημοσίευση 13/5/2021 | 09:04

Αντετοκούνμπο: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Δεκαπέντε μήνες μετά την γέννηση του Λίαμ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια ετοιμάζονται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς!

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια η Μαράια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων και την δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν από έναν χρόνο:

«Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Ξέρω ότι είναι μια κλισέ δήλωση, αλλά είναι η αλήθεια! Το να γίνω μαμά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για όσα είμαι ικανή. σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά.

Ο γιος μου με δίδαξε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι άνοιξε τα μάτια μου στις πραγματικές δυνατότητές μου.

Το έκανα μέσα απο τα ξενύχτια, την οδοντοφυΐα, τις ταραχές των μικρών παιδιών. Και σε αυτό το σημείο νιώθω ανίκητη. Ω και ξέχασα να αναφέρω ότι το δεύτερο μωρό είναι στο δρόμο και εγώ έχω πάρει ακόμη περισσότερα μαθήματα ζωής! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου!

Ο λόγος που αποφάσισα να το ανακοινώσω την Ημέρα της Μητέρας είναι πολύ σημαντικός και ιδιαίτερος για μένα! Πέρυσι αγωνιζόμουν, ένιωθα ανεπαρκής και ανίκανη το να είμαι η μαμά στα μικρά μου!

Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει ποτέ, αλλά το καθημερινό ξύπνημα με τον Λίαμ με έκανε να ξεπεράσω!

Δούλεψα με τον εαυτό μου και υποσχέθηκα ότι θα γίνω καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου! Πριν από ένα χρόνο ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου και σήμερα γιορτάζω την ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Εκπληρώνω τα όνειρά μου και μεγαλώνω τα μωρά μου! Τον Λίαμ και το δεύτερο μωρό, σας ευχαριστώ που μου δώσατε σκοπό!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ροσαλία: Διέκοψε τη συναυλία της στο Μιλάνο λόγω τροφικής δηλητηρίασης: «Είμαι πολύ άρρωστη»

Tabloid 26.03.2026
«Έκανα εμετούς στα παρασκήνια και θέλω πραγματικά να δώσω το καλύτερο σόου, αλλά ουσιαστικά είμαι στο πάτωμα» είπε η τραγουδίστρια

Παίκτης σε σόου στη Βουλγαρία ενσάρκωσε τον Βασίλη Καρρά, δείτε βίντεο

TV Buzz 26.03.2026
Τραγούδησε το «Φαινόμενο» του Έλληνα ερμηνευτή που έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου 2023

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Tabloid 26.03.2026
Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

Celebrity Stories 26.03.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid Χτες
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media