E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελένη Μενεγάκη: Οι 5 φωτογραφίες με τα παιδιά της που δεν έχουμε ξαναδεί

Στο μαιευτήριο με τη Λάουρα, στη βάφτιση της Μαρίνας

Δημοσίευση 9/5/2021 | 17:30

Ελένη Μενεγάκη: Οι 5 φωτογραφίες με τα παιδιά της που δεν έχουμε ξαναδεί

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς στο προφίλ της στο Instagram.

Αναρτώντας πέντε στιγμιότυπα με τα τέσσερα παιδιά της -τον Άγγελο, τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα- και τη μητέρα της, κ. Ζέτα, η δημοφιλής παρουσιάστρια έγραψε:

«Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά …. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ … ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω … Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά … αυτό για εμένα είναι η μάνα με δυο λόγια !

Μανούλα μου ακόμα στο φωνάζω … μαμά μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσύ η μαμά μου … σ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά … μανούλες της καρδιάς …μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!».

Οι φωτογραφίες στο post της Ελένης Μενεγάκη, κατά σειρά είναι, η πρώτη στην τρίτη της εγκυμοσύνη, στη Βαλέρια, η δεύτερη με τη μητέρα της και τον Άγγελο Λάτσιο μωρό, η Τρίτη στο μαιευτήριο, όταν έφερε στον κόσμο τη Λάουρα, η τέταρτη από τη βάφτιση της μικρής Μαρίνας στην Άνδρο, η πέμπτη από τα γενέθλια της Λάουρας.

Στην Πέμπτη φωτογραφία, μπορείς να διακρίνεις την εκπληκτική ομοιότητα της Ελένης με την κόρη της, Βαλέρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του