E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρήστος Πάζης: «Πέρασα κορωνοϊό και ήταν πάρα πολύ δύσκολα»

«Όταν αντιμετώπισα το πρόβλημα με τη φωνή μου σκέφτηκα πως καταστράφηκα, ότι έχασα τα πάντα, έχασα τη ζωή μου»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/5/2021 | 21:28

Χρήστος Πάζης: «Πέρασα κορωνοϊό και ήταν πάρα πολύ δύσκολα»

Ο Χρήστος Πάζης έδωσε μια εκτενή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love It το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο δημοφιλής ερμηνευτής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που έδωσε με τον κορωνοϊό καθώς και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν στις φωνητικές του χορδές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Πάζης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα κορωνοϊό και ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ενώ προσέχαμε πάρα πολύ σαν οικογένεια, δεν ξέρω πως το κόλλησα. Είναι μια δύσκολη αρρώστια και νομίζω ότι έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως υπάρχει πρόβλημα. Πέρασα δύσκολα 15 μέρες αλλά ευτυχώς δεν νοσηλεύτηκα. Είχα πολλά συμπτώματα. Ημικρανίες, πόνους στο σώμα, ήταν φρικτά» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και αναφέρθηκε σε ένα παλαιότερο θέμα με την υγεία του.

«Όταν αντιμετώπισα το πρόβλημα με τη φωνή μου σκέφτηκα πως καταστράφηκα, ότι έχασα τα πάντα, έχασα τη ζωή μου. Πήρα πάρα πολλά μαθήματα από αυτό. Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου και τι είναι η ζωή»πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Είχα κάποιο πρόβλημα στις φωνητικές χορδές, διογκώθηκε πάρα πολύ γιατί το άφησα και έφτασα σε ένα σημείο που χρειάστηκε να κάνω πολλές επεμβάσεις για να επανέλθει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid 30.12.2025
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid 30.12.2025
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid 30.12.2025
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid 30.12.2025
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid 30.12.2025
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid 30.12.2025
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»