E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο: Οριστική αυλαία ρίχνει μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές

«Δεν μπορώ τους αποχωρισμούς» γράφει ο παρουσιαστής

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 6/5/2021 | 15:15

Βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο: Οριστική αυλαία ρίχνει μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές

Οριστικά αυλαία ρίχνει μετά από 17 χρόνια η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ. Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου. Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει» έγραψε ο παρουσιαστής.

«Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το ”ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ” να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!

Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ!

Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς!
Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους…. την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη» επεσήμανε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάνος Μουζουράκης: Η ζεμπεκιά που έριξε στην βάφτιση του γιου του Πέτρου Κουσουλού

Tabloid 13.07.2026
Ο γνωστός καλλιτέχνης τραγούδησε και χόρεψε στη βάφτιση του γιου του Πέτρου Κουσουλού, κλέβοντας την παράσταση με έναν απρόσμενο τρόπο.

Ποιο διάσημο ζευγάρι φημολογείται ότι χωρίζει – Αρχισαν τα unfollow;

Celebrity Stories 13.07.2026
Ένα viral unfollow στο Instagram πυροδότησε χιλιάδες σχόλια, αλλά η πραγματικότητα πίσω από τις φήμες χωρισμού φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική.

Η Εύα Χερτζίκοβα παντρεύτηκε στα 53 τον σύντροφό της 25 χρόνων ‑ To απίθανο, απλό νυφικό της

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η Τσέχα σούπερ μόντελ Εύα Χερτζίκοβα τέλεσε γάμο με τον Ιταλό επιχειρηματία Γκρεγκόριο Μαρσιάι σε ρομαντική τελετή στο Τορίνο, φορώντας αέρινο νυφικό του οίκου Lanvin με διαχρονική κομψότητα.

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει στα 56 της χωρίς φίλτρα και «κλέβει» τα βλέμματα;

Social 13.07.2026
Η αγαπημένη τραγουδίστρια της δεκαετίας του `90 μοιράστηκε αδιαμφισβήτητη αυτοπεποίθηση μέσα από μία φωτογραφία που έγινε αμέσως viral.

Γέννησε η Μπάγια Αντωνοπούλου

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο Νίκος Κώτσης απέκτησαν ένα υγιέστατο αγόρι

Ο Χάρισον Φορντ ημίγυμνος στο δρόμο ‑ Στα 84 του έχει ακόμα το σώμα που θα ζήλευαν πολλοί

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο θρυλικός ηθοποιός εντοπίστηκε στο Λος Αντζελες σε πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό, αποδεικνύοντας ότι στα 84 του παραμένει πιο δραστήριος από ποτέ.

Τι είπε ο Μαζωνάκης για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης ‑ η απάντησή του που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής αρνήθηκε κατηγορηματικά την καταγγελία του Στέφανου Παπαδόπουλου και αποκάλυψε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Αλέκος Συσσοβίτης: Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν γιατί δεν έκανε οικογένεια

Tabloid 13.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις επιλογές του στη ζωή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη στο μέλλον.

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε 54 ετών και «ανέβασε» το θερμόμετρο ποζάροντας με κόκκινο μπικίνι

Social 13.07.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κολομβιανή ηθοποιός από τα γενέθλιά της στην Ιταλία

Αρης Μουγκοπέτρος: Τι είπε για τη συγκλονιστική επιστροφή του στις πίστες μετά τον ακρωτηριασμό

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο μουσικός που έχασε δύο δάχτυλα από έκρηξη κροτίδας το Πάσχα του 2025 ανέβηκε ξανά στη σκηνή και μοιράστηκε τα συναισθήματά του.

Δανάη Μπάρκα: Τι έγραψε στην ανάρτησή της με ολόσωμο μαγιό δίπλα σε βουκαμβίλια

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε καλοκαιρινές φωτογραφίες έναν μήνα μετά τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση, συνοδεύοντάς τες με ένα συγκινητικό μήνυμα για τη ζωή.

Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο και ποιον κατηγορεί για προδοσία

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του, τον ακούσιο εγκλεισμό, την καταγγελία για ασέλγεια και τον Αντώνη Ρέμο σε συνέντευξή του στον Alpha Κύπρου.