E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το παρασκήνιο του χωρισμού της Jennifer Lopez: «Ήταν δυστυχισμένη»

Οι φήμες ότι ο Alex Rodriguez ήταν «άπιστος» επιδείνωσε τη σχέση τους

Δημοσίευση 23/4/2021 | 13:17

Το παρασκήνιο του χωρισμού της Jennifer Lopez: «Ήταν δυστυχισμένη»
@etonline.com

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez, μέσω κοινής δήλωσης, πρόσωπο από το περιβάλλον της σταρ δήλωσε στο People, ότι η Jennifer δεν μπορούσε πλέον να «εμπιστεύεται» πλήρως τον Alex. Η πηγή επιβεβαίωσε επίσης ότι ήταν απόφαση της τραγουδίστριας. «Επέμεινε σε αυτό», ανέφερε η πηγή για την απόφαση της να διακόψει τη σχέση. «Υπήρχαν πάρα πολλά θέματα που δεν είχαν επιλυθεί».

Ενώ η εικόνα που έδειχνε το ζευγάρι ήταν παραμυθένια η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική πίσω από τις κλειστές πόρτες. «Ήταν δυστυχισμένη και αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγει» δήλωσε η πηγή. «Τους άρεσε να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί ως οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο να κρατήσουν τη σπίθα στη σχέσης τους όταν έβλεπαν ο ένας τον άλλον κάθε μέρα» πρόσθεσε μία άλλη πηγή.

Οι φήμες ότι ο Rodriguez ήταν «άπιστος» επιδείνωσε τη σχέση τους. «Είτε την έχει απατήσει είτε όχι, δεν έχει σημασία» εξήγησε πρόσωπο στο περιοδικό. «Η Jennifer δεν μπορούσε να ανεχθεί τον φόβο και την αμφιβολία στη σχέση τους».

Ευτυχώς, η Lopez είναι καλύτερα σήμερα. «Η Jennifer έχει περάσει τέτοιες δύσκολες καταστάσεις ξανά στο παρελθόν. Δεν είναι η γυναίκα που θα καθίσει να κλάψει», αναφέρει η πρώτη πηγή. «Τα παιδιά της την κάνουν πολύ ευτυχισμένη. Είναι καλά».

Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε με κοινή τους δήλωση τον χωρισμό τους, στις 15 Απριλίου η οποία είναι η εξής: «Διαπιστώσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις μας και στα κοινά μας σχέδια. Ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλον και στα παιδιά μας. Από σεβασμό σε αυτά, το μοναδικό σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας έστειλαν μια λέξη καλοσύνης και ευγένειας».

Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2017, και το 2019 αρραβωνιάστηκαν σε εξωτική παραλία στις Μπαχάμες. Συγκατοίκησαν σε μια τεράστια έπαυλη με τα τέσσερα παιδιά τους, δύο της JLo από τον γάμο της με τον Mark Anthony – και άλλα δύο από τον γάμο του πρώην αθλητή των New York Yankees. Και ενώ το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο, η Jennifer ήρθε αντιμέτωπη με φήμες απιστίας του A-Rod. Η Madison LeCroy, πρώην παίκτρια ριάλιτι, επιβεβαίωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Rodriguez.

Ακολούθησαν διαψεύσεις, ωστόσο και οι δύο είχαν παραδεχθεί πως αντιμετώπιζαν κρίση στη σχέση τους και ότι κατέβαλαν προσπάθειες να σώσουν τη σχέση τους βλέποντας μάλιστα και σύμβουλο ζευγαριών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ελένη Βουλγαράκη διέψευσε ότι έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον Φώτη Ιωαννίδη

Tabloid 17.09.2025
Όλοι σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον σύντροφό μας, δήλωσε η ραδιοφωνική παραγωγός

Από τη σεισμολογία στα παγωτά: Το παγωτατζίδικο του Ακη Τσελέντη

Tabloid 17.09.2025
Νέα σελίδα άνοιξε ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης, ο οποίος διατηρεί πλέον παγωτατζίδικο στην Κεφαλονιά

Συγκλονίζει η Χριστίνα Παππά: `Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου`

Tabloid 17.09.2025
Μίλησε για τα εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην ζωή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για τις φήμες χωρισμού

TV Buzz 17.09.2025
«Το θεωρώ εκβιαστικό όταν γίνεται τόσο έντονα και πιεστικά»

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Το κόλπο για να γλιτώσει από τα «νύχια» της Μπάρμπρα Στρέιζαντ και γιατί δεν ήθελε να συνεργαστούν

Tabloid 17.09.2025
Νέες αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» βλέπουν το φως

Δύσκολες ώρες για το Νότη Σφακιανάκη ‑ «Κάθε μέρα ευχόμαστε για το καλύτερο»

Tabloid 17.09.2025
Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Δυστυχώς τα δικαστήρια δε θα σταματήσουν ποτέ μεταξύ μας»

Tabloid 17.09.2025
«Έμαθα να εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη και να μη φοβάμαι» δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου σε νέα συνέντευξή της

Eurovision 2026: Οι ριζικές αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΡΤ

Eurovision 17.09.2025
Δύο ημιτελικοί πριν τον εθνικό τελικό

Έλενα Τσαγκρινού: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν το μωρό νοσηλεύτηκε, μου έπεσε από το καρεκλάκι»

Tabloid 17.09.2025
Η Έλενα Τσαγκρινού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή

Απίστευτος καβγάς στον αέρα του Action24 ‑ Έπεσαν διαφημίσεις και συνέχισαν να τσακώνονται

Media 17.09.2025
Καλεσμένοι στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24 ήταν το βράδυ της Τρίτης (16/9) η Σοφία Βούλτεψη και ο Γιώργος Ψυχογιός

Ελεονώρα Μελέτη: Μίλησε για το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Tabloid 17.09.2025
«Ήμουν στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκα»