E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

MasterChef: Ανω κάτω τους έκανε ο Διονύσης

Tα σχόλια «πήραν φωτιά» για την στρατηγική του

Δημοσίευση 22/4/2021 | 11:14

MasterChef: Ανω κάτω τους έκανε ο Διονύσης

MasterChef - Τα πλεονεκτήματα του Διονύση τα έκαναν όλα άνω κάτω.

Το περίφημο τείχος επέστρεψε στο MasterChef κι ο Διονύσης Σαρακίνης ήρθε η ώρα «να παίξει μπάλα» με τα πλεονεκτήματα που έχει ως νικητής στο Τεστ Δημιουργικότητας. Πλέον οι ομάδες δεν θα είναι σταθερές και θα αλλάζουν συνεχώς.

Ο ίδιος θα έπρεπε να αποφασίσει αν θα μαγειρέψει ή όχι, να ορίσει τον έναν αρχηγό στις δύο πενταμελείς ομάδες και να καθορίσει ποιος θα είναι ο ενδέκατος παίκτης που θα ανέβει στον εξώστη και δεν θα λάβει μέρος στην δοκιμασία. Ο Διονύσης τελικά αποφάσισε να μαγειρέψει και να γίνει μάλιστα ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας κι ο Τζιοβάνι Σκαράτζι της μπλε ομάδας ενώ έστειλε στον εξώστη την Μαργαρίτα Νικολαϊδη, στερώντας έτσι από την μπλε ομάδα μια πολύ δυνατή παίκτρια. Η Μαργαρίτα προκρίνεται απευθείας στους δέκα του MasterChef, αν και δεν πίστεψε στις καλές προθέσεις του Διονύση. Την απόφασή του σχολίασαν καυστικά και κάποιοι άλλοι παίκτες που πιστεύουν ότι λειτούργησε στρατηγικά.

Ωστόσο κι ο Τζιοβάνι μίλησε για στρατηγική καθώς είπε ότι τον επέλεξε για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας επειδή δεν γνωρίζει καλά την δοκιμασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories 01.01.2026
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Έγκυος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Σάκης Κατσούλης

Celebrity Stories 01.01.2026
«Το πιο ιερό κεφάλαιο της ζωής μας μόλις ξεκινάει»