E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόρινθος: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με εσώρουχα στην τηλεδιάσκεψη

«Θα μας βγάλει το Ράδιο Αρβύλα» είπε ο δήμαρχος

Δημοσίευση 21/4/2021 | 14:49

Κόρινθος: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με εσώρουχα στην τηλεδιάσκεψη

Ένα περιστατικό από αυτά που έχουν συμβεί πολλάκις στην εποχή της πανδημίας και των τηλεδιασκέψεων συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου και στη διαδικτυακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην Κόρινθο.

Ένας από τους συμμετέχοντες, ο «πιάστηκε» να συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη όντας ελαφρώς ενδεδυμένος με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των συμμετεχόντων. Συγκεκριμένα όπως παρατήρησαν τα άλλη μέλη του δημοτικού συμβουλίου, βρέθηκε μπροστά από την κάμερα δίχως να φοράει ρούχα αλλά μόνο τα εσώρουχά του.

Μάταια προσπαθούσε να φτιάξει την κάμερά του έτσι ώστε να δείχνει μόνο το πρόσωπό του.

Η εικόνα καταγράφηκε αρκετές φορές δείχνοντας τα εσώρουχά του στους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη με κάποιους από αυτούς να επισημαίνουν πως πρέπει να ντυθεί άμεσα γιατί «αυτή δεν είναι εικόνα δημοτικού συμβουλίου». «Θα μας βγάλει το Ράδιο Αρβύλα» είπε ο δήμαρχος με τον δημοτικό σύμβουλο πάντως να εμφανίζεται πιο καθησυχαστικός λέγοντας πως… «δεν πειράζει».

Η στιχομυθία μεταξύ Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και συμβούλου:

- Έλα Πρόεδρε ακούω!

- Βάλε καλύτερα την κάμερα να φαίνεται μόνο το πρόσωπο. (Αυτό είναι το θέμα …).

- Ναι ρε.

- Κατάλαβες έτσι ;

- Ναι ναι.

-Παρεμβαίνει άλλος σύμβουλος : Τρομάξαμε!

- Δεν πειράζει, δεν πειράζει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.