E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηθοποιός που πόζαρε γuμνή με τον 7χρονο γιο της καταδικάστηκε σε τρίμηνη φυλάκιση

Η φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η υπόθεση που προκάλεσε αντιφράσεις

Δημοσίευση 20/4/2021 | 19:19

Ηθοποιός που πόζαρε γuμνή με τον 7χρονο γιο της καταδικάστηκε σε τρίμηνη φυλάκιση

Σε φυλάκιση τριών μηνών καταδικάστηκε μια ηθοποιός από τη Γκάνα, επειδή πόζαρε γuμνή μαζί με τον γιο της για τα έβδομα γενέθλιά του.

Η Rosemond Brown, γνωστή περισσότερο ως Akuapem Poloo, μεγαλώνει μόνη της τον γιο της. Η καταδίκη ήρθε μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, τον Ιούνιο του 2020, στα social media. Η δικαστική απόφαση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ακόμη και της αμερικανίδας σταρ Cardi B.

Το δικαστήριο στην πρωτεύουσα Άκρα της Γκάνας έκρινε ένοχη την ηθοποιό που είχε κατηγορηθεί για τη δημοσίευση άσεμνου υλικού, ενδοοικογενειακή βία που υπονόμευε την ιδιωτική ζωή ή την ακεραιότητα ενός άλλου ατόμου και ενδοοικογενειακή βία που θα μπορούσε να βλάψει την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμηση κάποιου.

Στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, η δικαστής εξέφρασε τις ανησυχίες της για τη μεγάλη αύξηση της παιδικής κακοποίησης και την ανάρτηση άσεμνου υλικού στη Γκάνα. Έλαβε ακόμη υπόψη της το γεγονός ότι η ηθοποιός δήλωσε ένοχη, ότι μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και το γεγονός ότι εμφανίστηκε μετανιωμένη για το περιστατικό.

«Ζήτησε την άδεια του παιδιού προτού αναρτήσει τη φωτογραφία; Σεβάστηκε το δικαίωμα του παιδιού; Όχι, δεν το έκανε», είπε η δικαστής. «Μια σκληρή ποινή θα λειτουργήσει αποτρεπτικά», συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος της μητέρας ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Μετά την καταδίκη, η Cardi B σχολίασε στο Twitter, όπου έχει 18 εκατομμύρια followers: «Έχω δει πολλούς Αμερικανούς να κάνουν τέτοιες φωτογραφίσεις. Παρόλο που δεν είναι του στιλ μου, δεν πιστεύω ότι το πήγαινε σeξουαλικά, περισσότερο ακολουθούσε μια ιδέα για το τι είναι φυσικό. Πιστεύω ότι η φυλακή είναι λίγο σκληρή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γερονικολού για τα σχόλια επειδή δεν μαγειρεύει: «Το σπίτι είναι ευθύνη και των δύο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της μέσω Instagram, αντιδρώντας στα σχόλια που προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Θάνος Μπίρκος: Tο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε στο στρατό

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υπνική άπνοια που αντιμετώπισε και την απρόσμενη στιγμή που την αποκάλυψε στη θητεία του.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με νέα σειρά

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η αγαπημένη σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Το ειδύλλιο που σόκαρε το Χόλιγουντ: Παράτησε την έγκυο σύντροφό του για μια 24χρονη σταρ και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μια σχέση που ξεκίνησε στα γυρίσματα και προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο - και μια απρόσμενη επανασύνδεση 20 χρόνια μετά

Σάλος στα social media: Ο Benny Blanco φίλησε το στήθος της Selena Gomez δημόσια

E-Daily 3.Left Χτες
Το στιγμιότυπο που το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης Παυλίδης: Διακοπές στον Πάνορμο για τον σούπερ σταρ της Μπενφίκα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τα γήπεδα και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός