E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηθοποιός που πόζαρε γuμνή με τον 7χρονο γιο της καταδικάστηκε σε τρίμηνη φυλάκιση

Η φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η υπόθεση που προκάλεσε αντιφράσεις

Δημοσίευση 20/4/2021 | 19:19

Ηθοποιός που πόζαρε γuμνή με τον 7χρονο γιο της καταδικάστηκε σε τρίμηνη φυλάκιση

Σε φυλάκιση τριών μηνών καταδικάστηκε μια ηθοποιός από τη Γκάνα, επειδή πόζαρε γuμνή μαζί με τον γιο της για τα έβδομα γενέθλιά του.

Η Rosemond Brown, γνωστή περισσότερο ως Akuapem Poloo, μεγαλώνει μόνη της τον γιο της. Η καταδίκη ήρθε μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, τον Ιούνιο του 2020, στα social media. Η δικαστική απόφαση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ακόμη και της αμερικανίδας σταρ Cardi B.

Το δικαστήριο στην πρωτεύουσα Άκρα της Γκάνας έκρινε ένοχη την ηθοποιό που είχε κατηγορηθεί για τη δημοσίευση άσεμνου υλικού, ενδοοικογενειακή βία που υπονόμευε την ιδιωτική ζωή ή την ακεραιότητα ενός άλλου ατόμου και ενδοοικογενειακή βία που θα μπορούσε να βλάψει την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμηση κάποιου.

Στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, η δικαστής εξέφρασε τις ανησυχίες της για τη μεγάλη αύξηση της παιδικής κακοποίησης και την ανάρτηση άσεμνου υλικού στη Γκάνα. Έλαβε ακόμη υπόψη της το γεγονός ότι η ηθοποιός δήλωσε ένοχη, ότι μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και το γεγονός ότι εμφανίστηκε μετανιωμένη για το περιστατικό.

«Ζήτησε την άδεια του παιδιού προτού αναρτήσει τη φωτογραφία; Σεβάστηκε το δικαίωμα του παιδιού; Όχι, δεν το έκανε», είπε η δικαστής. «Μια σκληρή ποινή θα λειτουργήσει αποτρεπτικά», συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος της μητέρας ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Μετά την καταδίκη, η Cardi B σχολίασε στο Twitter, όπου έχει 18 εκατομμύρια followers: «Έχω δει πολλούς Αμερικανούς να κάνουν τέτοιες φωτογραφίσεις. Παρόλο που δεν είναι του στιλ μου, δεν πιστεύω ότι το πήγαινε σeξουαλικά, περισσότερο ακολουθούσε μια ιδέα για το τι είναι φυσικό. Πιστεύω ότι η φυλακή είναι λίγο σκληρή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένη Μπότση για τις ερωτικές σκηνές με τον Στράτο Τζώρτζογλου: Ήμουν τόσο ψαρωμένη, ξεχνούσα και το όνομά μου

Media 06.12.2025
Υπάρχει μία ιστορία από πίσω που πρέπει να τη ζήσεις, ανέφερε η ηθοποιός για τις ερωτικές σκηνές

Χάρης Ρώμας για την πιθανή επιστροφή της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Δεν θέλουμε να το κάνουμε

Tabloid 06.12.2025
Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον παλιό μας εαυτό , συμπλήρωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος

Τα πιο σπάνια ελληνικά ονόματα ‑ Σχεδόν απίθανο να τα συναντήσεις

Παράξενα 06.12.2025
Πραγματικά σπάνια και περίεργα!

Βίκυ Βολιώτη: Ήταν πολύ αυτονόητη για μένα η υιοθεσία. Ίσως να φοβόμουν και την εγκυμοσύνη

Tabloid Χτες
Η Βίκυ Βολιώτη μιλά για την υιοθετημένη κόρη της και το πώς την άλλαξε

Ο Τζακ Νίκολσον αγκαλιά με τα δύο παιδιά του – Η σπάνια εμφάνιση του 88χρονου ηθοποιού

Tabloid Χτες
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του στο Instagram

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στον Τάσο Ξιαρχό: Γιατί θεωρείται κακό το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι;

Tabloid Χτες
Αν εγώ σε κράζω επειδή εσύ τραγουδάς σε πανηγύρια, δεν φταίω, είχε πει ο χορογράφος για την τραγουδίστρια και άλλοτε φίλη του

Νέα Ζηλανδία: Γλάρος τραυμάτισε δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση – Δείτε βίντεο

Παράξενα Χτες
Το βίντεο έγινε viral μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα