E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηθοποιός που πόζαρε γuμνή με τον 7χρονο γιο της καταδικάστηκε σε τρίμηνη φυλάκιση

Η φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η υπόθεση που προκάλεσε αντιφράσεις

Δημοσίευση 20/4/2021 | 19:19

Ηθοποιός που πόζαρε γuμνή με τον 7χρονο γιο της καταδικάστηκε σε τρίμηνη φυλάκιση

Σε φυλάκιση τριών μηνών καταδικάστηκε μια ηθοποιός από τη Γκάνα, επειδή πόζαρε γuμνή μαζί με τον γιο της για τα έβδομα γενέθλιά του.

Η Rosemond Brown, γνωστή περισσότερο ως Akuapem Poloo, μεγαλώνει μόνη της τον γιο της. Η καταδίκη ήρθε μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, τον Ιούνιο του 2020, στα social media. Η δικαστική απόφαση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ακόμη και της αμερικανίδας σταρ Cardi B.

Το δικαστήριο στην πρωτεύουσα Άκρα της Γκάνας έκρινε ένοχη την ηθοποιό που είχε κατηγορηθεί για τη δημοσίευση άσεμνου υλικού, ενδοοικογενειακή βία που υπονόμευε την ιδιωτική ζωή ή την ακεραιότητα ενός άλλου ατόμου και ενδοοικογενειακή βία που θα μπορούσε να βλάψει την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμηση κάποιου.

Στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, η δικαστής εξέφρασε τις ανησυχίες της για τη μεγάλη αύξηση της παιδικής κακοποίησης και την ανάρτηση άσεμνου υλικού στη Γκάνα. Έλαβε ακόμη υπόψη της το γεγονός ότι η ηθοποιός δήλωσε ένοχη, ότι μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και το γεγονός ότι εμφανίστηκε μετανιωμένη για το περιστατικό.

«Ζήτησε την άδεια του παιδιού προτού αναρτήσει τη φωτογραφία; Σεβάστηκε το δικαίωμα του παιδιού; Όχι, δεν το έκανε», είπε η δικαστής. «Μια σκληρή ποινή θα λειτουργήσει αποτρεπτικά», συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος της μητέρας ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Μετά την καταδίκη, η Cardi B σχολίασε στο Twitter, όπου έχει 18 εκατομμύρια followers: «Έχω δει πολλούς Αμερικανούς να κάνουν τέτοιες φωτογραφίσεις. Παρόλο που δεν είναι του στιλ μου, δεν πιστεύω ότι το πήγαινε σeξουαλικά, περισσότερο ακολουθούσε μια ιδέα για το τι είναι φυσικό. Πιστεύω ότι η φυλακή είναι λίγο σκληρή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην Κεφαλονιά ο Μάικλ Τζόρνταν, διακοπές στο Φισκάρδο με τη σύζυγό του Ιβέτ Πριέτο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ επέλεξε το εμβληματικό εστιατόριο της Τασίας για το γεύμα τους

Καινούργιου: H τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε για τη Γιορτή του Πατέρα

Social Χτες
Η παρουσιάστρια τίμησε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή με μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη, λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Μάρω Κοντού: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της με αφορμή τα 92α γενέθλιά της

E-Daily 3.Left Χτες
Το Studio Κλεισθένης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της ηθοποιού από το παρελθόν για να της ευχηθεί

Ποιος έδωσε στον Γιώργο Αλκαίο το καλλιτεχνικό του επώνυμο και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε την απρόσμενη στιγμή στο καμαρίνι που άλλαξε για πάντα το όνομά του, με τον Σάκη Ρουβά να είναι παρών.

Ποιος έκανε την έκπληξη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για τα γενέθλιά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ελένη Ράντου ανέβηκε στη σκηνή με τούρτα μπροστά σε χιλιάδες θεατές, μετατρέποντας τη συναυλία σε αξέχαστη γιορτή.

Θάλεια Ματίκα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Τάσο Ιορδανίδη και τις μακροχρόνιες σχέσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που έρχονται αντιμέτωπα τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί.

Νίκος Οικονομόπουλος: Τραγούδησε σε συναυλία κρατώντας αγκαλιά ένα μικρό παιδί – Βίντεο

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης χάρισε μία γλυκιά στιγμή στο κοινό που παρακολούθησε την εμφάνισή του στην Αλεξανδρούπολη

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια του GNTM δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

E-Daily 3.Left Χτες
Η κριτική επιτροπή του νέου κύκλου φόρεσε περούκες και πόζαρε χαρούμενα σε διάλειμμα από τα γυρίσματα

Ημισκούμπρια: Πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στην Πλατεία Νερού – δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Βάλε τι βαρεμένοι τώρα είναι για να της κάνει πρόταση γάμου στα Ημισκούμπρια», ακούστηκε από τη σκηνή, καθώς το κοινό σφύριζε και χειροκροτούσε