E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί στα Νησιά του Σολομώντα φοράνε μπλουζάκια ελληνικών ομάδων;

Λύθηκε το μυστήριο...

Δημοσίευση 19/4/2021 | 15:31

Γιατί στα Νησιά του Σολομώντα φοράνε μπλουζάκια ελληνικών ομάδων;

Το ερώτημα πως γίνεται κάτοικοι εξωτικών νησιών να φοράνε μπλουζάκια του Ολυμπιακού της ΑΕΚ, βρήκε επιτέλους την επικρατέστερη απάντηση.

Σε διάφορες λογαριασμούς/ομάδες στο Facebook και στο Instagram, συχνά ανεβαίνουν φωτογραφίες από εξωτικά μέρη του κόσμου, όπου κάτοικοι των περιοχών αυτών, φοράνε μπλούζες που έχουν σχέση με την Ελλάδα.

Αυτές φυσικά που συγκεντρώνουν τα περισσότερα reactions είναι όσες αφορούν ομάδες, καθώς από κάτω συνήθως γίνεται χαμός. Οι υποστηρικτές τους «πλακώνονται» με τους αντίπαλους και γενικώς οι εικόνες αυτές έχουν πολύ... πέραση.

Υπάρχει όμως ένα μέρος στον πλανήτη, το οποίο βρίσκεται πολύ μακριά από την χώρα μας, αλλά αποτελεί σύνηθες φαινόμενο να συναντά κανείς ελληνικές μπλούζες.

Μιλάμε για τα Νησιά του Σολομώντα στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου μπορεί να βρει κανείς τύπους που δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα να φοράνε φανέλες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ ή μπλουζάκια της ΕΛ.ΑΣ.

Λογικό είναι λοιπόν να δημιουργείται το ερώτημα, σε όποιον πέφτει πάνω τους, πως έφτασαν οι μπλούζες αυτές στην κατοχή τους.

Την απάντηση την έδωσε ένας από τους καλύτερους και πιο ευχάριστα εκπαιδευτικούς λογαριασμούς στο Facebook, «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ».

Ή μάλλον για να το θέσουμε στην σωστή του βάση και να αποδώσουν τα credits εκεί που πρέπει, την απάντηση την έδωσε ο Παύλος Ευαγγελίδης που έμεινε 3 χρόνια χρόνια και την δημοσιοποίησε ο «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ»...

Ιδού λοιπόν...

«Τελικά υπάρχει εξήγηση.Όσοι ντόπιοι έχουν χρήματα να αγοράσουν ρούχα, συνήθως το κάνουν σε μαγαζιά που πουλάνε χρησιμοποιημένα ρούχα εισαγόμενα από την Αυστραλία. Εκεί υπάρχουν ως γνωστόν αρκετοί Έλληνες που ενδεχομένως να δωρίζουν ή να ξεφορτώνονται τακτικά τα παλιά τους ρούχα. Ο αγαπημένος μου είναι ο τυπάκος με καπελάκι καμουφλάζ, ψάθινο τσαντάκι και μπλούζα της Ελληνικής Αστυνομίας. Απλά δε συμβαίνουν αυτά…!!».

Δημοσιεύτηκε από Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 1.Hero 04.07.2026
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Kim Kardashian: Γιατί απομακρύνεται από το όνειρο της Νομικής

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Απογοητευμένη η Kim Kardashian μετά τις εξετάσεις

Σίσσυ Χρηστίδου: Viral το βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι από την Πάτμο – Το ζουμ στους κοιλιακούς «φέτες» που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο «νησί της Αποκάλυψης» παρέα με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά, μοιράζοντας στόρι που έγιναν αμέσως viral.

Φινάλε για το Happy Day: Ποιοι αποχωρούν από την ομάδα και τι είπε η Τσιμτσιλή στο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε δύο στενούς συνεργάτες της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Αννα Βίσση: Τι έκανε για τη μητέρα της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το ΟΑΚΑ

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο εξωτερικό για τα γυρίσματα της μεγάλης συναυλίας της στο ΟΑΚΑ και έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στη μητέρα της.