E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναταλία Γερμανού: Μετάνιωσα που είπα για τον Καλλίρη και το κερατάκι

Μετάνιωσε η Ναταλία Γερμανού, για το σχόλιο που είχε κάνει πριν λίγο καιρό αναφερόμενη στον Θάνο Καλλίρη και το κέρατο

Δημοσίευση 18/4/2021 | 20:31

Ναταλία Γερμανού: Μετάνιωσα που είπα για τον Καλλίρη και το κερατάκι

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα δήλωσε πως μετάνιωσε για το σχόλιο της για τον Θάνο Καλλίρη περί απιστίας.

Ακόμα ανέφερε πως το μόνο που θέλει να αλλάξει του χρόνου στην εκπομπή της είναι τα έπιπλα.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό ο Θάνος Καλλίρης σε συνέντευξή του ρωτήθηκε αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» του το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού και απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

Τότε η Ναταλία Γερμανού απάντησε αρχικά μέσω της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στην συνέχεια από την εκπομπή της λέγοντας: «Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι», φυσικά με αρκετή δόση χιούμορ.

Ωστόσο, φαίνεται πως μετάνιωσε για το συγκεκριμένο σχόλιο, όπως χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

«Ήμουν λίγο άδικη και σκληρή μαζί του, το μετάνιωσα γιατί το παράκανα λίγο με το χιούμορ. Είναι και αλήθειες, αλλά δεν ήταν τόσο πια πολύ όπως τα είπα. Εντάξει, λίγο με ταλαιπώρησε, λίγο τον ταλαιπώρησα, αλλά στην ουσία περάσαμε πεντέμισι πολύ ωραία χρόνια και αγαπηθήκαμε πολύ», ανέφερε.

Το συμβόλαιο με τον Alpha και η Βίκυ Καγιά

«Η Ναταλία έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Alpha. Έχω ανανεώσει από πέρυσι για άλλα δύο χρόνια, οπότε είμαστε εδώ και είμαστε καλά. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να φανταστώ το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά. Από την άλλη όμως μου είναι πολύ εύκολο να φανταστώ το Dancing with the stars με τη Βίκυ. Ήταν πολύ έξυπνη η σκέψη του Star ότι η Βίκυ Καγιά θα είναι η ιδανική παρουσιάστρια για το DWTS», είπε η Ναταλία Γερμανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid 22.03.2026
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid 22.03.2026
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid 22.03.2026
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media 22.03.2026
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid 22.03.2026
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid 22.03.2026
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του

Gio Kay: «Ξενερώνω με τη φάση σου», είπε στον Σταμάτη Φασουλή ‑ Αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή

Tabloid 22.03.2026
Η διαφωνία προκλήθηκε τη στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησε την κριτική του, διατυπώνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του Gio Kay

«Βόμβα» από τον Νίκο Μουρατίδη: Αποκάλυψε στον «αέρα» του J2US τον λόγο που έφυγε από το PopStars

Tabloid 22.03.2026
Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us και έκατσε στο πλευρό των υπόλοιπων κριτών

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 22.03.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Αρναούτογλου: «Στα γυρίσματα με τη Μακρυπούλια η ψυχολογία μου ήταν χάλια – Λίγες ώρες μετά έφυγε η μητέρα μου»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε σπάνια για τον θάνατο της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε και την έναρξη γυρισμάτων του Roadshow 3.