E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Λιώνει στη δουλειά» για να κάνει ψώνια η σύζυγος του

Ο 77χρονος σταρ δουλεύει «12 ώρες της μέρα» προκειμένου να αναποκριθεί στις «υπέρογκες απαιτήσεις» της 66χρονης, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο

Δημοσίευση 18/4/2021 | 19:03

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Λιώνει στη δουλειά» για να κάνει ψώνια η σύζυγος του

Η εμμονή της εν διαστάσει συζύγου του με τα πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα εξαναγκάζει τον Ρόμπερτ ντε Νίρο να «σκοτώνεται» στη δουλειά, παρά την προχωρημένη του πλέον ηλικία, ώστε να είναι σε θέση να αναποκριθεί στο... χλιδάτο lifestyle της, ισχυρίστηκε η δικηγόρος του σταρ στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Ο 77χρονος θρύλος του κινηματογράφου οφείλει μεγάλα ποσά στην εφορία, όπως υπογράμμισε η Κάρολιν Κράους, η δικηγόρος που τον εκπροσωπεί στη δικαστική διαμάχη με την Γκρέις Χαϊτάουερ. Τα ποσά που έλαβε ο ηθοποιός από τις δύο τελευταίες του ταινίες προορίζονται για την κάλυψη αυτών των οφειλών, ύψους πολλών εκατομμυρίων. «Ο κ. Ντε Νίρο είναι πλέον 77 ετών, και παρόλο που αγαπάει την τέχνη του, δεν είναι σωστό να εξαναγκάζεται με τόσο εντατικό ρυθμό επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς» τόνισε η κυρία Κράους κατά τη διάρκεια της virtual δικαστικής ακρόασης την Παρασκευή.

«Πότε θα σταματήσει αυτό; Πότε θα έχει τη δυνατότητα να πει όχι σε κάποιο πρότζεκτ και να μη χρειάζεται να δουλεύει 6 μέρες την εβδομάδα, 12 ώρες τη μέρα, ώστε να τα βγάζει πέρα με τη "δίψα" της κυρίας Χαϊτάουερ για (κομμάτια) Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ;» διερωτήθηκε η κυρία Κράους, αναφερόμενη στην αγάπη της εν διαστάσει συζύγου του εντολέα της για τα ρούχα υψηλής ραπτικής. «Μπορεί να αρρωστήσει αύριο και τότε τέρμα το πάρτι» είπε η δικηγόρος για τον πρωτανιστή του «Οργισμένου ειδώλου» και του «Ιρλανδού».

Σύμφωνα με τη New York Post ο Ντε Νίρο συμμετείχε τηλεφωνικά στη διαδιασία, ενώ η Χαϊτάουερ εμφανίστηκε με video link.

H προχθεσινή ακροαματική διαδικασία εντάσσεται στη διαμάχη του πρώην ζευγαριού σχετικά με το πόσα χρήματα υποχρεούται να καταβάλλει ο σταρ του Χόλιγουντ στην 66χρονη, μέχρι να τεθούν σε ισχύ οι όροι του «προγαμιαίου» συμφωνητικού που υπέγραψαν το 2004, τη χρονιά που ανανέωσαν τους όρκους τους μετά από μια (ακόμα) μεγάλη κρίση στον γάμο τους.

Ο δικηγόρος της Χαϊτάουερ, Κέβιν ΜακΝτόνα, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι από τότε που κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου το 2018, ο Ντε Νίρο μειώνει σταδιακά και χωρίς καμία αιτιολογία το ποσό που στέλνει στην εν διαστάσει σύζυγό του και προορίζεται, μεταξύ άλλων, για την κάλυψη των εξόδων των πιστωτικών της καρτών. Αυτά τα έξοδα, όπως επισήμανε ο δικηγόρος, έχουν μειωθεί από $375.000 τον μήνα που ήταν κάποτε σε «μόλις» $100.000 (ο λογαριασμός του Ιανουαρίου). Η δικηγόρος του Ντε Νίρο υποστηρίζει πάντως ότι τα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η 66χρονη ξοδεύει όλο και περισσότερα χρήματα. Μόνο το 2019, η Χαϊτάουερ ξόδεψε 1,67 εκατ. δολάρια. Στις αγορές εκείνης της χρονιάς περιλαμβάνεται και ένα... διαμάντι αξίας 1,2 εκατ. από το κοσμηματοπωλείο Kwiat.

Όπως εξήγησε η Κράους, ο Ντε Νίρο δεν επιθυμεί η εν διαστάσει σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους να μετακομίσουν από το διαμέρισμά τους στο Μανχάταν, αξίας 20 εκατ. δολαρίων, προκειμένου αυτό να πουληθεί, να μοιραστεί η αξία του και κατόπιν ο ηθοποιός να τους αγοράσει ένα νέο σπίτι αξίας 6 εκατομμυρίων, σύμφωνα πάντα με τους όρους του συμφωνητικού. «Αν όμως χρειαστεί να επιλέξουμε ανάμεσα στην πώληση του διαμερίσματα ή τη συνεχιζόμενη κάλυψη των απαιτήσεων της κ. Χαϊτάουερ που χαρακτηρίζονται από υπερβολή, σπατάλη και απληστία, τότε θα προτιμήσουμε το πρώτο».

Από τη μεριά του ο ΜακΝτόνα υποστήριξε ότι μέχρι να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία, ο Ντε Νίρο οφείλει να συνεχίσει να δίνει χρήματα στην 66χρονη ώστε να διατηρήσει τον τρόπο ζωής στον οποίο είχε συνηθίσει όσο ήταν παντρεμένοι. Επίσης χαρακτήρισε μυθεύματα τους ισχυρισμούς του Ντε Νίρο περί οικονομικών δυσκολιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μπάρμπαρα Πάλβιν και ο Ντίλαν Σπράους περιμένουν το πρώτο τους παιδί

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Η 32χρονη επιβεβαίωσε την είδηση περπατώντας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της και ηθοποιός

Akylas για Eurovision 2026: «Φοβάμαι μήπως μια θέση εκτός της πρώτης απογοητεύσει τον κόσμο»

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Η πίεση των προγνωστικών και ο φόβος της ήττας

Συγκλονίζει η Μαντώ για τον θάνατο των γονιών της: «Ξεριζώθηκα, έχασα τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Η Eurovision, ο Akylas και η απώλεια των γονιών της

Eurovision 2026: «Πνίξε με» ‑ Αντιδράσεις με την συμμετοχή της Ρουμανίας περί «BDSM» αισθητικής

E-Daily 3.Left 15.05.2026
«Νιώθω ταυτόχρονα γοητευμένος και τρομαγμένος» - «Βροχή» τα σχόλια για την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision

Σταύρος Φλώρος: Η πρώτη του φωτογραφία από το νοσοκομείο ‑ Με χαμόγελο στα χείλη ο 22χρονος

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο παίκτης τραυματίστηκε σε θάλασσα του Αγίου Δομίνικου, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο ταχύπλοο την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο

Survivor: Το χαμόγελο του Σταύρου Φλώρου μέσα από το νοσοκομείο, φεύγει τις επόμενες ώρες για Αμερική

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Ο 22χρονος παίκτης νοσηλεύεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, με πληροφορίες να κάνουν λόγο πως έχει υποστεί μερικό ακρωτηριασμό στο αριστερό πόδι

Milliyet: Η Ελλάδα προσπαθεί να οικειοποιηθεί το ζεϊμπέκικο

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι ο χορός έχει τουρκικές ρίζες - «Η Ελλάδα αυτή τη φορά έβαλε στο μάτι και το ζεϊμπέκικο», γράφουν στα social media οι Τούρκοι

Eurovision 2026: Αλλάζουν τα στοιχήματα μετά τον Β’ ημιτελικό ‑ Ποια χώρα καλπάζει

E-Daily 1.Hero 15.05.2026
Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή;

Ελληνοαυστραλός σχεδιαστής δίχασε με το μοντέλο που έσερνε μια γυναίκα από τα πόδια σε πασαρέλα στο Σίδνεϊ

E-Daily 3.Left 15.05.2026
O Iordanes Spyridon Gogos με καταγωγή από την Κορινθία, θεωρείται από τους πιο σεβαστούς σχεδιαστές στην αυστραλιανή μόδα

H Μπιάνκα Σενσόρι πήγε ημίγυμνη για σινεμά με τον Κάνιε Γουέστ, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Τι κι αν η έξοδός της ήταν για μια ταινία στον κινηματογράφο στο Λος Αντζελες το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η Μπιάνκα Σενσόρι επέμεινε προκλητικά

«Κρατούσε μαχαίρι και φώναζε»: Οι καταγγελίες για την Britney Spears και η νέα απάντηση

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Η απάντηση της ομάδας της Britney Spears για το μαχαίρι στο εστιατόριο

Eurovision 2026: Η Σουηδη ξέμεινε από φωνή λίγο πριν τον τελικό

E-Daily 3.Left 15.05.2026
«Οι συνεχείς πρόβες, η ατμόσφαιρα της αρένας και η πίεση την εξάντλησαν φωνητικά»