E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Λιώνει στη δουλειά» για να κάνει ψώνια η σύζυγος του

Ο 77χρονος σταρ δουλεύει «12 ώρες της μέρα» προκειμένου να αναποκριθεί στις «υπέρογκες απαιτήσεις» της 66χρονης, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο

Δημοσίευση 18/4/2021 | 19:03

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Λιώνει στη δουλειά» για να κάνει ψώνια η σύζυγος του

Η εμμονή της εν διαστάσει συζύγου του με τα πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα εξαναγκάζει τον Ρόμπερτ ντε Νίρο να «σκοτώνεται» στη δουλειά, παρά την προχωρημένη του πλέον ηλικία, ώστε να είναι σε θέση να αναποκριθεί στο... χλιδάτο lifestyle της, ισχυρίστηκε η δικηγόρος του σταρ στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Ο 77χρονος θρύλος του κινηματογράφου οφείλει μεγάλα ποσά στην εφορία, όπως υπογράμμισε η Κάρολιν Κράους, η δικηγόρος που τον εκπροσωπεί στη δικαστική διαμάχη με την Γκρέις Χαϊτάουερ. Τα ποσά που έλαβε ο ηθοποιός από τις δύο τελευταίες του ταινίες προορίζονται για την κάλυψη αυτών των οφειλών, ύψους πολλών εκατομμυρίων. «Ο κ. Ντε Νίρο είναι πλέον 77 ετών, και παρόλο που αγαπάει την τέχνη του, δεν είναι σωστό να εξαναγκάζεται με τόσο εντατικό ρυθμό επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς» τόνισε η κυρία Κράους κατά τη διάρκεια της virtual δικαστικής ακρόασης την Παρασκευή.

«Πότε θα σταματήσει αυτό; Πότε θα έχει τη δυνατότητα να πει όχι σε κάποιο πρότζεκτ και να μη χρειάζεται να δουλεύει 6 μέρες την εβδομάδα, 12 ώρες τη μέρα, ώστε να τα βγάζει πέρα με τη "δίψα" της κυρίας Χαϊτάουερ για (κομμάτια) Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ;» διερωτήθηκε η κυρία Κράους, αναφερόμενη στην αγάπη της εν διαστάσει συζύγου του εντολέα της για τα ρούχα υψηλής ραπτικής. «Μπορεί να αρρωστήσει αύριο και τότε τέρμα το πάρτι» είπε η δικηγόρος για τον πρωτανιστή του «Οργισμένου ειδώλου» και του «Ιρλανδού».

Σύμφωνα με τη New York Post ο Ντε Νίρο συμμετείχε τηλεφωνικά στη διαδιασία, ενώ η Χαϊτάουερ εμφανίστηκε με video link.

H προχθεσινή ακροαματική διαδικασία εντάσσεται στη διαμάχη του πρώην ζευγαριού σχετικά με το πόσα χρήματα υποχρεούται να καταβάλλει ο σταρ του Χόλιγουντ στην 66χρονη, μέχρι να τεθούν σε ισχύ οι όροι του «προγαμιαίου» συμφωνητικού που υπέγραψαν το 2004, τη χρονιά που ανανέωσαν τους όρκους τους μετά από μια (ακόμα) μεγάλη κρίση στον γάμο τους.

Ο δικηγόρος της Χαϊτάουερ, Κέβιν ΜακΝτόνα, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι από τότε που κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου το 2018, ο Ντε Νίρο μειώνει σταδιακά και χωρίς καμία αιτιολογία το ποσό που στέλνει στην εν διαστάσει σύζυγό του και προορίζεται, μεταξύ άλλων, για την κάλυψη των εξόδων των πιστωτικών της καρτών. Αυτά τα έξοδα, όπως επισήμανε ο δικηγόρος, έχουν μειωθεί από $375.000 τον μήνα που ήταν κάποτε σε «μόλις» $100.000 (ο λογαριασμός του Ιανουαρίου). Η δικηγόρος του Ντε Νίρο υποστηρίζει πάντως ότι τα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η 66χρονη ξοδεύει όλο και περισσότερα χρήματα. Μόνο το 2019, η Χαϊτάουερ ξόδεψε 1,67 εκατ. δολάρια. Στις αγορές εκείνης της χρονιάς περιλαμβάνεται και ένα... διαμάντι αξίας 1,2 εκατ. από το κοσμηματοπωλείο Kwiat.

Όπως εξήγησε η Κράους, ο Ντε Νίρο δεν επιθυμεί η εν διαστάσει σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους να μετακομίσουν από το διαμέρισμά τους στο Μανχάταν, αξίας 20 εκατ. δολαρίων, προκειμένου αυτό να πουληθεί, να μοιραστεί η αξία του και κατόπιν ο ηθοποιός να τους αγοράσει ένα νέο σπίτι αξίας 6 εκατομμυρίων, σύμφωνα πάντα με τους όρους του συμφωνητικού. «Αν όμως χρειαστεί να επιλέξουμε ανάμεσα στην πώληση του διαμερίσματα ή τη συνεχιζόμενη κάλυψη των απαιτήσεων της κ. Χαϊτάουερ που χαρακτηρίζονται από υπερβολή, σπατάλη και απληστία, τότε θα προτιμήσουμε το πρώτο».

Από τη μεριά του ο ΜακΝτόνα υποστήριξε ότι μέχρι να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία, ο Ντε Νίρο οφείλει να συνεχίσει να δίνει χρήματα στην 66χρονη ώστε να διατηρήσει τον τρόπο ζωής στον οποίο είχε συνηθίσει όσο ήταν παντρεμένοι. Επίσης χαρακτήρισε μυθεύματα τους ισχυρισμούς του Ντε Νίρο περί οικονομικών δυσκολιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social 01.04.2026
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid Χτες
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid Χτες
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid Χτες
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid Χτες
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό