E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Λιώνει στη δουλειά» για να κάνει ψώνια η σύζυγος του

Ο 77χρονος σταρ δουλεύει «12 ώρες της μέρα» προκειμένου να αναποκριθεί στις «υπέρογκες απαιτήσεις» της 66χρονης, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο

Δημοσίευση 18/4/2021 | 19:03

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Λιώνει στη δουλειά» για να κάνει ψώνια η σύζυγος του

Η εμμονή της εν διαστάσει συζύγου του με τα πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα εξαναγκάζει τον Ρόμπερτ ντε Νίρο να «σκοτώνεται» στη δουλειά, παρά την προχωρημένη του πλέον ηλικία, ώστε να είναι σε θέση να αναποκριθεί στο... χλιδάτο lifestyle της, ισχυρίστηκε η δικηγόρος του σταρ στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Ο 77χρονος θρύλος του κινηματογράφου οφείλει μεγάλα ποσά στην εφορία, όπως υπογράμμισε η Κάρολιν Κράους, η δικηγόρος που τον εκπροσωπεί στη δικαστική διαμάχη με την Γκρέις Χαϊτάουερ. Τα ποσά που έλαβε ο ηθοποιός από τις δύο τελευταίες του ταινίες προορίζονται για την κάλυψη αυτών των οφειλών, ύψους πολλών εκατομμυρίων. «Ο κ. Ντε Νίρο είναι πλέον 77 ετών, και παρόλο που αγαπάει την τέχνη του, δεν είναι σωστό να εξαναγκάζεται με τόσο εντατικό ρυθμό επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς» τόνισε η κυρία Κράους κατά τη διάρκεια της virtual δικαστικής ακρόασης την Παρασκευή.

«Πότε θα σταματήσει αυτό; Πότε θα έχει τη δυνατότητα να πει όχι σε κάποιο πρότζεκτ και να μη χρειάζεται να δουλεύει 6 μέρες την εβδομάδα, 12 ώρες τη μέρα, ώστε να τα βγάζει πέρα με τη "δίψα" της κυρίας Χαϊτάουερ για (κομμάτια) Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ;» διερωτήθηκε η κυρία Κράους, αναφερόμενη στην αγάπη της εν διαστάσει συζύγου του εντολέα της για τα ρούχα υψηλής ραπτικής. «Μπορεί να αρρωστήσει αύριο και τότε τέρμα το πάρτι» είπε η δικηγόρος για τον πρωτανιστή του «Οργισμένου ειδώλου» και του «Ιρλανδού».

Σύμφωνα με τη New York Post ο Ντε Νίρο συμμετείχε τηλεφωνικά στη διαδιασία, ενώ η Χαϊτάουερ εμφανίστηκε με video link.

H προχθεσινή ακροαματική διαδικασία εντάσσεται στη διαμάχη του πρώην ζευγαριού σχετικά με το πόσα χρήματα υποχρεούται να καταβάλλει ο σταρ του Χόλιγουντ στην 66χρονη, μέχρι να τεθούν σε ισχύ οι όροι του «προγαμιαίου» συμφωνητικού που υπέγραψαν το 2004, τη χρονιά που ανανέωσαν τους όρκους τους μετά από μια (ακόμα) μεγάλη κρίση στον γάμο τους.

Ο δικηγόρος της Χαϊτάουερ, Κέβιν ΜακΝτόνα, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι από τότε που κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου το 2018, ο Ντε Νίρο μειώνει σταδιακά και χωρίς καμία αιτιολογία το ποσό που στέλνει στην εν διαστάσει σύζυγό του και προορίζεται, μεταξύ άλλων, για την κάλυψη των εξόδων των πιστωτικών της καρτών. Αυτά τα έξοδα, όπως επισήμανε ο δικηγόρος, έχουν μειωθεί από $375.000 τον μήνα που ήταν κάποτε σε «μόλις» $100.000 (ο λογαριασμός του Ιανουαρίου). Η δικηγόρος του Ντε Νίρο υποστηρίζει πάντως ότι τα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η 66χρονη ξοδεύει όλο και περισσότερα χρήματα. Μόνο το 2019, η Χαϊτάουερ ξόδεψε 1,67 εκατ. δολάρια. Στις αγορές εκείνης της χρονιάς περιλαμβάνεται και ένα... διαμάντι αξίας 1,2 εκατ. από το κοσμηματοπωλείο Kwiat.

Όπως εξήγησε η Κράους, ο Ντε Νίρο δεν επιθυμεί η εν διαστάσει σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους να μετακομίσουν από το διαμέρισμά τους στο Μανχάταν, αξίας 20 εκατ. δολαρίων, προκειμένου αυτό να πουληθεί, να μοιραστεί η αξία του και κατόπιν ο ηθοποιός να τους αγοράσει ένα νέο σπίτι αξίας 6 εκατομμυρίων, σύμφωνα πάντα με τους όρους του συμφωνητικού. «Αν όμως χρειαστεί να επιλέξουμε ανάμεσα στην πώληση του διαμερίσματα ή τη συνεχιζόμενη κάλυψη των απαιτήσεων της κ. Χαϊτάουερ που χαρακτηρίζονται από υπερβολή, σπατάλη και απληστία, τότε θα προτιμήσουμε το πρώτο».

Από τη μεριά του ο ΜακΝτόνα υποστήριξε ότι μέχρι να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία, ο Ντε Νίρο οφείλει να συνεχίσει να δίνει χρήματα στην 66χρονη ώστε να διατηρήσει τον τρόπο ζωής στον οποίο είχε συνηθίσει όσο ήταν παντρεμένοι. Επίσης χαρακτήρισε μυθεύματα τους ισχυρισμούς του Ντε Νίρο περί οικονομικών δυσκολιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 19.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 19.04.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα

Η Μπάγια Αντωνοπούλου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά

Social Χτες
Η δημοσιογράφος περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της με τον οποίο παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο

Ο πασίγνωστος σταρ του Hollywood που ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο ... 3 φορές

Celebrity Stories Χτες
Πώς ο πιο διάσημος επιζών του Χόλιγουντ γλίτωσε τρεις φορές από βέβαιο θάνατο

Το «απίθανο ζευγάρι» των 00s που μάγεψε τα tabloids και τελείωσε νωρίς

Celebrity Stories Χτες
Από τα πλατό του Scrubs μέχρι τα τραγούδια της καρδιάς – η σχέση που καθήλωσε τα φώτα της δημοσιότητας και… τελείωσε λόγω διαφοράς ηλικίας

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πόζαρε ανάμεσα σε φοίνικες στις Σεϋχέλλες

Social Προχτές
Μισή γυναίκα, μισή γοργόνα, έγραψε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ιωάννα Τούνη: Δεν έχει συνειδητοποιήσει τη νίκη της, είναι σύμβολο ελπίδας

Tabloid Προχτές
Αυτή η δικαίωση δεν ήταν μόνο για την Ιωάννα, ήταν για όλους, είπε το μοντέλο για την απόφαση στην υπόθεση rεvenge porν

Βάνα Μπάρμπα: «Εξέθεσα την κόρη μου σε μικρή ηλικία, ήταν μεγάλο λάθος – Πρέπει να τη ρωτήσω πριν μιλήσω για εκείνη»

Tabloid Προχτές
«Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα την είχα προστατέψει», πρόσθεσε η ηθοποιός

Christina Applegate: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Tabloid Προχτές
Η μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας