E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Λιώνει στη δουλειά» για να κάνει ψώνια η σύζυγος του

Ο 77χρονος σταρ δουλεύει «12 ώρες της μέρα» προκειμένου να αναποκριθεί στις «υπέρογκες απαιτήσεις» της 66χρονης, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο

Δημοσίευση 18/4/2021 | 19:03

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Λιώνει στη δουλειά» για να κάνει ψώνια η σύζυγος του

Η εμμονή της εν διαστάσει συζύγου του με τα πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα εξαναγκάζει τον Ρόμπερτ ντε Νίρο να «σκοτώνεται» στη δουλειά, παρά την προχωρημένη του πλέον ηλικία, ώστε να είναι σε θέση να αναποκριθεί στο... χλιδάτο lifestyle της, ισχυρίστηκε η δικηγόρος του σταρ στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Ο 77χρονος θρύλος του κινηματογράφου οφείλει μεγάλα ποσά στην εφορία, όπως υπογράμμισε η Κάρολιν Κράους, η δικηγόρος που τον εκπροσωπεί στη δικαστική διαμάχη με την Γκρέις Χαϊτάουερ. Τα ποσά που έλαβε ο ηθοποιός από τις δύο τελευταίες του ταινίες προορίζονται για την κάλυψη αυτών των οφειλών, ύψους πολλών εκατομμυρίων. «Ο κ. Ντε Νίρο είναι πλέον 77 ετών, και παρόλο που αγαπάει την τέχνη του, δεν είναι σωστό να εξαναγκάζεται με τόσο εντατικό ρυθμό επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς» τόνισε η κυρία Κράους κατά τη διάρκεια της virtual δικαστικής ακρόασης την Παρασκευή.

«Πότε θα σταματήσει αυτό; Πότε θα έχει τη δυνατότητα να πει όχι σε κάποιο πρότζεκτ και να μη χρειάζεται να δουλεύει 6 μέρες την εβδομάδα, 12 ώρες τη μέρα, ώστε να τα βγάζει πέρα με τη "δίψα" της κυρίας Χαϊτάουερ για (κομμάτια) Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ;» διερωτήθηκε η κυρία Κράους, αναφερόμενη στην αγάπη της εν διαστάσει συζύγου του εντολέα της για τα ρούχα υψηλής ραπτικής. «Μπορεί να αρρωστήσει αύριο και τότε τέρμα το πάρτι» είπε η δικηγόρος για τον πρωτανιστή του «Οργισμένου ειδώλου» και του «Ιρλανδού».

Σύμφωνα με τη New York Post ο Ντε Νίρο συμμετείχε τηλεφωνικά στη διαδιασία, ενώ η Χαϊτάουερ εμφανίστηκε με video link.

H προχθεσινή ακροαματική διαδικασία εντάσσεται στη διαμάχη του πρώην ζευγαριού σχετικά με το πόσα χρήματα υποχρεούται να καταβάλλει ο σταρ του Χόλιγουντ στην 66χρονη, μέχρι να τεθούν σε ισχύ οι όροι του «προγαμιαίου» συμφωνητικού που υπέγραψαν το 2004, τη χρονιά που ανανέωσαν τους όρκους τους μετά από μια (ακόμα) μεγάλη κρίση στον γάμο τους.

Ο δικηγόρος της Χαϊτάουερ, Κέβιν ΜακΝτόνα, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι από τότε που κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου το 2018, ο Ντε Νίρο μειώνει σταδιακά και χωρίς καμία αιτιολογία το ποσό που στέλνει στην εν διαστάσει σύζυγό του και προορίζεται, μεταξύ άλλων, για την κάλυψη των εξόδων των πιστωτικών της καρτών. Αυτά τα έξοδα, όπως επισήμανε ο δικηγόρος, έχουν μειωθεί από $375.000 τον μήνα που ήταν κάποτε σε «μόλις» $100.000 (ο λογαριασμός του Ιανουαρίου). Η δικηγόρος του Ντε Νίρο υποστηρίζει πάντως ότι τα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η 66χρονη ξοδεύει όλο και περισσότερα χρήματα. Μόνο το 2019, η Χαϊτάουερ ξόδεψε 1,67 εκατ. δολάρια. Στις αγορές εκείνης της χρονιάς περιλαμβάνεται και ένα... διαμάντι αξίας 1,2 εκατ. από το κοσμηματοπωλείο Kwiat.

Όπως εξήγησε η Κράους, ο Ντε Νίρο δεν επιθυμεί η εν διαστάσει σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους να μετακομίσουν από το διαμέρισμά τους στο Μανχάταν, αξίας 20 εκατ. δολαρίων, προκειμένου αυτό να πουληθεί, να μοιραστεί η αξία του και κατόπιν ο ηθοποιός να τους αγοράσει ένα νέο σπίτι αξίας 6 εκατομμυρίων, σύμφωνα πάντα με τους όρους του συμφωνητικού. «Αν όμως χρειαστεί να επιλέξουμε ανάμεσα στην πώληση του διαμερίσματα ή τη συνεχιζόμενη κάλυψη των απαιτήσεων της κ. Χαϊτάουερ που χαρακτηρίζονται από υπερβολή, σπατάλη και απληστία, τότε θα προτιμήσουμε το πρώτο».

Από τη μεριά του ο ΜακΝτόνα υποστήριξε ότι μέχρι να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία, ο Ντε Νίρο οφείλει να συνεχίσει να δίνει χρήματα στην 66χρονη ώστε να διατηρήσει τον τρόπο ζωής στον οποίο είχε συνηθίσει όσο ήταν παντρεμένοι. Επίσης χαρακτήρισε μυθεύματα τους ισχυρισμούς του Ντε Νίρο περί οικονομικών δυσκολιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το σπίτι μου το έχασα, είμαι στο ενοίκιο με 450 ευρώ σύνταξη»

TV Buzz 09.01.2026
«Τα περισσότερα λεφτά που έχει δώσει Έλληνας φορολογούμενος πρέπει να είμαι εγώ»

Μαριγκόνα: Χώρισε από τον σύντροφό της μετά από οκτώ χρόνια σχέσης

Tabloid 09.01.2026
Η viral φίλαθλος του Ολυμπιακού, Μαριγκόνα, χώρισε από τον σύντροφό της, Νίκο, έπειτα από 8 χρόνια σχέσης

Χρήστος Πολίτης: Πέθανε Δευτέρα, τον βρήκαν μια μέρα μετά ‑ Το αντίο των συναδέλφων στον Γιάγκο Δράκο

Tabloid 09.01.2026
Στον Χρήστο Πολίτη αναμένεται να γίνει καύση στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας

Μαρία Αναστασοπούλου για Γιάννη Κολοκυθά: «Ο χωρισμός μας ήταν αδιανόητα εύκολος»

Tabloid 09.01.2026
«Ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι βαθιά η σχέση που έχουμε μεταξύ μας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Σάλος με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Xορεύει twerking σε μίνι μάρκετ και μετά φορά χιτζάμπ

Social 09.01.2026
Το μοντέλο γιόρτασε την εκλογή του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης, Ζοράν Μαμντάνι

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά το unfollow της Ελένης Μενεγάκη

Tabloid 09.01.2026
Δείτε το βίντεο με όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Η Λίτσα Πατέρα για την κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη: Δεν πήγα λόγω του συναισθηματικού φόρτου και επειδή είχα δουλειά

Tabloid 09.01.2026
«Η θλίψη μου είναι μεγάλη, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ», πρόσθεσε η αστρολόγος

Απίθανος παίκτης στο Ρουκ Ζουκ φλέρταρε τη Μακρυπούλια μετά από χειροφίλημα

Media 09.01.2026
«Ας φάω τα νιάτα μου ρε Ζέτα, θα φύγουμε μαζί με σένα»

«Βούρκωσαν» οι σερβιτόρες: Πελάτες εστιατορίου τούς άφησαν φιλοδώρημα 4.200 ευρώ

Παράξενα 09.01.2026
Πελάτες εστιατορίου άφησαν φιλοδώρημα 4.200 ευρώ στο Ιλινόις, συγκινώντας τους σερβιτόρους και τις οικογένειές τους.

Κάλυμνος: Φάλαινα έκανε την εμφάνισή της στον κόλπο των Αργινώντων, δείτε βίντεο

Social 09.01.2026
Το περιστατικό απαθανατίστηκε σε βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η άκρως ερωτική διαφήμιση της Dolce & Gabbana με πρωταγωνίστρια τη Μαντόνα

Social 09.01.2026
Στο διάρκειας ενός λεπτού βίντεο η Μαντόνα, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται με εσώρουχα