E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Μαρία Βέλλη: Ο όρος που έβαλε στο συμβόλαιο για να πάει στο Survivor

Πήγα να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και όχι στο Power of Love

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/4/2021 | 20:11

Αννα Μαρία Βέλλη: Ο όρος που έβαλε στο συμβόλαιο για να πάει στο Survivor

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη, λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομήνικο και την αποχώρησή της από το Survivor.

Στη συνέντευξη αυτή η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε τον όρο που περιείχε το συμβόλαιό της προκειμένου να δεχτεί να συμμετάσχει στο Survivor.

Η YouTuber έγινε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες παίκτριες του Survivor αποκτώντας φανατικούς υποστηρικτές και εξίσου φανατικούς πολέμιους στην πορεία της. Η Άννα Μαρία Βέλλη, μίλησε στο περιοδικό για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη, το μοντάζ στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και για τον όρο που είχε θέσει στο συμβόλαιο με την παραγωγή προκειμένου να συμμετέχει τελικά στο Survivor.

Στην ερώτηση ποια ήταν η πρώτη κουβέντα που της είπε ο σύντροφός της, Αρκάδιος Σβολάκης, μετά την επιστροφή της από το Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη απάντησε ότι την ρώτησε τι θέλει να φάει. Λογική απορία, αν με ρωτάς. Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor ρωτήθηκε αν ο σύντροφός της είχε οποιαδήποτε απορία για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Μα, δεν υπήρχε κάτι για να με ρωτήσει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε τεράστιο θέμα σε κάποιες εκπομπές η σχέση μου με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά επειδή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν είχα τίποτα να συζητήσω με τον σύντροφό μου. Με ξέρει δεκαπέντε χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Δεν είναι ότι μόνταραν κάτι και αλλοίωσαν την εικόνα, αλλά αν με έδειχναν και την ώρα που μιλάω για τον άνθρωπό μου, που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, ίσως η αγκαλιά με τον Νίκο να μη φαινόταν τόσο ύποπτη», συμπλήρωσε για τη σχέση της με τον συμπαίκτη της και πώς αυτή παρεξηγήθηκε κατά την παραμονή της στο Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Στη συνέχεια η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε τον όρο που είχε θέσει προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Acun Medya και να βρεθεί στο Survivor, με αφορμή ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς θα αντιδρούσε αν στο reality επιβίωσης έμπαινε ο πρώην σύντροφός της, Άρης Μακρής.

«Πριν δώσω τα χέρια με την παραγωγή είχα διευκρινίσει ότι δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να συμμετάσχει στο παιχνίδι και κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντός μου. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Παρ’ όλα αυτά, αν έσπαγε ο διάβολος το ποδάρι του και η παραγωγή δεν τηρούσε το λόγο της, θα έφευγα από το παιχνίδι», σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη για το συμβόλαιό της.

Όσο για τον λόγο που έβαλε αυτό τον όρο στο συμβόλαιό της με την εταιρεία παραγωγής του Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη διευκρίνισε ότι το έκανε: «Γιατί πήγα να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και όχι στο Power of Love».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακραίο ψύχος στις ΗΠΑ: Μακαρόνια παγώνουν στον αέρα στη Μινεάπολη

Παράξενα 24.01.2026
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τουλάχιστον 16 πολιτείες, σχεδόν 1.800 πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί

Ολλανδός YouTuber βουτάει στο νερό στη Σιβηρία με το θερμόμετρο να γράφει ‑52 βαθμούς Κελσίου

Παράξενα 24.01.2026
Ο Ολλανδός επιχείρησε να περάσει 4 ημέρες σε αυτή την παγωμένη πόλη στη Σιβηρία για χάρη ενός βίντεο στο YouTube.

Τα ακροβατικά της Σαρλίζ Θερόν σε μία καρέκλα, δείτε βίντεο

Social 24.01.2026
Έκανα προπόνηση για μερικές επικές αναρριχήσεις για την επερχόμενη ταινία μου, σχολίασε η ηθοποιός

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Οι τόπλeς φωτογραφίες που δημοσίευσε

Tabloid 24.01.2026
Δείτε τα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους θαυμαστές του το διάσημο μοντέλο

Ο αρραβώνας που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο: Μάθαμε τα πάντα για τη σχέση, τίποτα για το χωρισμό

Celebrity Stories 24.01.2026
Όταν η καριέρα απογειώνεται και ο έρωτας μένει πίσω: Ο χωρισμός της Sydney Sweeney

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 24.01.2026
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Φόρεσε παπούτσια 13 χρονών, μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος»

Tabloid 24.01.2026
«Η αδερφή της γιαγιάς μου είχε παντρευτεί έναν εγκληματία που τη χτυπούσε. Ο μπαμπάς μου του επιτέθηκε»

Καίτη Γκρέυ: «Πλαστή η διαθήκη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω», δηλώνει η δικηγόρος του γιου της

Tabloid Χτες
Αγωγή προσβολής της διαθήκης κατέθεσε ο Φίλιππος Ηλιάδης

Eurovision 2026: «Καλπάζει» η Ελλάδα στα στοιχήματα – Η πρώτη γεύση από τη live ερμηνεία του Ακύλα

TV Buzz Χτες
11, 13 και 15 Φεβρουαρίου οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός αντίστοιχα

Λάκης Γαβαλάς: «Θα σχεδιάσω ταφόπλακες από μάρμαρο»

TV Buzz Χτες
«Κόκκαλο» ο Γιώργος Λιάγκας