E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρίγκιπας Φίλιππος: «Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος σε αφήνει για την Καμίλα»

Η επιστολή του προς την Νταϊάνα

Δημοσίευση 16/4/2021 | 14:46

Πρίγκιπας Φίλιππος: «Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος σε αφήνει για την Καμίλα»

«Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος (…) σε αφήνει για την Καμίλα» φέρεται να είχε γράψει σε επιστολή του προς την Λέιντι Νταϊάνα ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Η επιστολή είχε γραφτεί σε μία προσπάθεια να σωθεί τον γάμο της πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον γιό του και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική The Sun, όταν ο γάμος ξεκίνησε καταρρέει, ο πρίγκιπας Φίλιππος ξεκίνησε να γράφει επιστολές στη νύφη του ως ένας άτυπος «σύμβουλος γάμου».

Ο πρώην βασιλικός οικονόμος Πολ Μπάρελ είχε υποστηρίξει πως ο πρίγκιπας Φίλιππος, που πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 99 ετών, «είχε κάνει περισσότερα για να σώσει τον γάμο του γιου του με την Νταϊάνα από όσα είχε κάνει ο γιος του».

Σε μία επιστολή, ο δούκας του Εδιμβούργου είχε εκφράσει την έκπληξή του για τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. «Δεν εγκρίνουμε το να έχει οποιοσδήποτε από εσάς εραστές», φέρεται να είχε γράψει χαρακτηρίζοντας ως ανόητο το ρίσκο του γιου του. «Δεν ονειρευτήκαμε ποτέ πως θα ένιωθε ότι θέλει να σε αφήσει για εκείνη. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν που να είναι στα λογικά του να σε αφήνει για την Καμίλα. Τέτοια προοπτική δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας», έγραψε σύμφωνα με την The Sun.

Οι επιστολές ανταλλάχθηκαν από τον Ιούνιο του 1992 έως και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς όπου και το ζευγάρι χώρισε, ενώ αναφέρεται πως έμαθε για τις ανησυχίες της Νταϊάνα σε σχέση με την Καμίλα μέσα σε έναν χρόνο από τον γάμο της με τον Κάρολο. Σε μία άλλη επιστολή έγραψε: «Είμαι σχεδόν έτοιμος να αναγνωρίσω πως δεν έχω ταλέντο ως σύμβουλος γάμου».

Σύμφωνα με την Daily Mail η Νταϊάνα φέρεται να είχε πει στις φίλες της: «Πόσες σύζυγοι με προβλήματα στον γάμο τους τα συζητούν με τον πεθερό τους;»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σε μία από τις επιστολές της φέρεται να είχε γράψει στον πρίγκιπα Φίλιππο: «Με άγγιξε ιδιαίτερα η πρόσφατη επιστολή σας, μου απέδειξε (…) πως νοιάζεστε πραγματικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!

Θα πάει φυλακή η Chiara Ferragni; Οι νομικοί απαντούν

Tabloid 27.11.2025
Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει μια αυτοκρατορία

Τα είχαν για λίγο στη σειρά, αλλά οι καυγάδες τους κράτησαν για χρόνια

Celebrity Stories 27.11.2025
H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!

Κατερίνα Καινούργιου για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Ο γιατρός μου είπε να προσέχω»

Tabloid Χτες
«Εγώ που είμαι μανιακή, αυτή την περίοδο δεν με νοιάζει»

Έγκυος στο τρίτο της παιδί πρώην παίκτρια του MasterChef

Tabloid Χτες
«Η διαδρομή μέχρι εδώ δεν ήταν εύκολη»

Γιώτα Τσιμπρικίδου για την εγκυμοσύνη της: Είναι κάτι που το ήθελα χρόνια με τον άντρα μου, το παλέψαμε πολύ

TV Buzz Χτες
Είμαι χαρούμενη γιατί όλα πηγαίνουν προς το παρόν πολύ καλά, ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός που περιμένει το πρώτο της παιδί

Αγγελική Νικολούλη: Τι ισχύει για την πρόταση του Netflix

Tabloid Χτες
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ

Μελέτης Ηλίας για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά: Όποιος κάνει χρήση δεν το ελέγχει, το έχω δει και σε εμένα

Social Χτες
Αυτό που κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, το έκοψα μαχαίρι, δεν γινόταν αλλιώς, δήλωσε ο ηθοποιός

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Τον είδα να μπαίνει με χειροπέδες μέσα στο σπίτι 35 μέρες πριν παντρευτούμε»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μιλάει για τον πρώην σύντροφό της και τον χρόνο που πέρασε στη φυλακή

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο»

Tabloid Χτες
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκανε δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1