E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγινε μοντέλο του «OnlyFans» για να πληρώσει τις χημειοθεραπείες του συντρόφου της

Ζητά από τους θαυμαστές της να ανταποκριθούν στις προσπάθειές της

Δημοσίευση 15/4/2021 | 17:29

Έγινε μοντέλο του «OnlyFans» για να πληρώσει τις χημειοθεραπείες του συντρόφου της

Αποφάσισε να «εκθέσει» τον εαυτό της στην ιστοσελίδα του «OnlyFans» προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για τις χημειοθεραπείες του καρκινοπαθούς συντρόφου της. Είναι το μοντέλο και influencer Ona και, όπως η ίδια αποκαλύπτει, ακόμη και τα 50.000 δολάρια που κερδίζει από τους θαυμαστές της εξακολουθούν να μην φτάνουν.

Ο Ντάστιν, σύντροφους του νεαρού μοντέλου, διαγνώστηκε με λέμφωμα το περασμένο έτος και οι γιατροί θεωρούν ότι το ποσοστό για την επιβίωσή του δεν ξεπερνά το 50%. Ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες και η Ona δημιούργησε προφίλ στο OnlyFans για να προσπαθήσει να καλύψει τα έξοδα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το νεαρό μοντέλο είναι ιδιαιτέρα δημοφιλές στον ιστότοπο, κερδίζει μόλις 50.000, ενώ τα έξοδα ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

«Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, όλα διαλύθηκαν», τονίζει η ίδια. «Όχι μόνο φοβόμουν για τη ζωή του, αλλά οι θεραπείες ήταν τόσο εξουθενωτικές που δεν μπορούσε να εργαστεί και έπρεπε να αφιερώσω πολύ χρόνο για να τον φροντίσω», προσθέτει. Τα εισοδήματά τους μειώθηκαν σημαντικά και έτσι η Ona αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στον συγκεκριμένο ιστότοπο. «Ο Ντάστιν λατρεύει το προφίλ μου στο OnlyFans. Για λίγο καιρό ήταν φωτογράφος μου, οπότε δεν το βλέπει ως ένα σώμα που "μοιράζεται", αλλά ως τέχνη, όπως κι εγώ εξάλλου»
, συνέχισε.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι λατρεύει τους θαυμαστές της και ευελπιστεί να αντιληφθούν κι εκείνοι τον λόγο που το κάνει και να ανταποκριθούν θετικά και γενναιόδωρα στην κίνησή της να σώσει τη ζωή του αγαπημένου της.

Παράλληλα, η Ona ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε έναν έρανο που ονομάζεται «Arizona Trail». Θα χρειαστεί να διανύσει μία τεράστια απόσταση 800 μιλίων με το ποδήλατο από το Μεξικό προς τη Γιούτα των ΗΠΑ διασχίζοντας βουνά, ερήμους, δάση, περιοχές με άγρια ​​φύση και φαράγγια, συμπεριλαμβανομένου του Grand Canyon. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζει να ενισχύσει τις προσπάθειές της για τη συγκέντρωση χρημάτων, δημοσιεύοντας τις εμπειρίες της στο διαδίκτυο.

«Είμαι δεινή ποδηλάτισσα, όπως και ο Ντάστιν όταν ήταν υγιής, και είναι κάτι που και οι δύο θα θέλαμε να κάνουμε για λίγο. Αλλά τώρα θα το κάνω χωρίς αυτόν για να βεβαιωθώ ότι θα είναι εδώ μια μέρα για να το κάνει ξανά μαζί μου», συμπληρώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του