E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Πώς αποκαλούσαν οι φοιτητές της δραματικής σχολής τον Δημήτρη Λιγνάδη

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 15/4/2021 | 15:21

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Πώς αποκαλούσαν οι φοιτητές της δραματικής σχολής τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο «Γιάννος» από τις Άγριες Μέλισσες, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν δάσκαλός του στη δραματική σχολή, τη συνεργασία με τον Κώστα Σπυρόπουλο και το ελληνικό #metoo.

«Τον αποκαλούσαμε μάγο. Ήταν ένας άνθρωπος χειριστικός στον λόγο και στο πώς μπορούσε να σου μεταφέρει κάποια πράγματα. Ήμασταν στη σχολή και τον κοιτούσαμε με ανοιχτό το στόμα… Σε μάγευε με όλα αυτά που σου έλεγε. Και στην υποκριτική τέχνη. Τον είχα δάσκαλο και σε εμάς ήταν πολύ συνεπής. Ήταν μάγος στο πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το λόγο και στο πόσο χειριστικός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και τον Κώστα Σπυρόπουλο. «Καλώς έγινε το #metoo. Συνεργάστηκα πέρυσι με τον Κώστα Σπυρόπουλο στο θέατρο. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Βέβαια υπάρχει μια τρομερή ανθρωποφαγία στα σόσιαλ μίντια. Από τη μία ευχόμαστε αυτοί οι άνθρωποι να πεθάνουν και υπάρχουν κι αυτοί που κατηγορούν τα θύματα ότι το κάνουν για να γίνουν γνωστοί. Δεν μπορείς να κατηγορείς τα θύματα ότι τώρα επέλεξαν να μιλήσουν. Τώρα ήταν η στιγμή. Kι εγώ ήξερα πράγματα. Αλλά από τη στιγμή που το θύμα δεν ήθελε να μιλήσει, δεν μπορεί ο καθένας να πει κάτι. Μπορώ να συμβουλεύσω το θύμα ως φίλος να μιλήσει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Ο ηθοποιός δεν είναι κοινωνικό ίδρυμα για να ξεσπά ο καθένας πάνω του. Ο καθένας στον ψυχολόγο του» πρόσθεσε.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer