E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εταιρεία έφτιαξε μπύρα για σκύλους και ζητά... δοκιμαστή με μισθό 20.000 δολάρια

Η Busch Beer θέλει να πληρώσει 20.000 δολάρια σε ένα σκύλο για να δοκιμάζει το νέο προϊόν

Δημοσίευση 14/4/2021 | 14:50

Εταιρεία έφτιαξε μπύρα για σκύλους και ζητά... δοκιμαστή με μισθό 20.000 δολάρια

Η Busch Beer αναζητά έναν σκύλο που θα εργαστεί ως «Chief Tasting Officer», κοινώς δοκιμαστής, για τη νέα μπίρα Dog Brew που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Η θέση συνοδεύεται από μισθό 20.000 δολαρίων, κτηνιατρική περίθαλψη και δωρεάν προμήθειες της Dog Brew.

Στο διαφημιστικό βίντεο, ένας «άνθρωπος της Busch» φαίνεται να παίρνει συνέντευξη για την συγκεκριμένη θέση με τον υποψήφιο σκύλο να αποκαλύπτεται στο τέλος:

Εκτός από το να δοκιμάζει τις καινούργιες γεύσεις, ο σκύλος που θα επιλεγεί, θα γίνει επίσης ambassador του προϊόντος. Οι ιδιοκτήτες που θέλουν να δηλώσουν τους σκύλους τους μπορούν να δημοσιεύσουν στα social media μια φωτογραφία από το κατοικίδιό τους με το hashtag #BuschCTOcontest.

«Προκειμένου να πάρει τη δουλειά, ο σκύλος σας χρειάζεται να έχει εκλεπτυσμένο ουρανίσκο, μοναδική όσφρηση και να είναι "πολύ καλό" αγόρι ή κορίτσι», αναφέρει η εταιρία.

Η Busch κυκλοφόρησε την μπίρα για σκύλους τον περασμένο Αύγουστο και το προϊόν έγινε sold out από την πρώτη μέρα.

«Μετά από μια δύσκολη μέρα, δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με μια Busch με ένα φίλο, οπότε με τόσους ιδιοκτήτες κατοικιδίων, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια μπίρα που θα δώσει στους φανς μας την ευκαιρία να απολαύσουν μια Busch με τον καλύτερο φίλο τους», διαφήμιζε τότε η εταιρία.

Η εταιρία δώρισε ένα δολάριο για κάθε τετράδα που πουλήθηκε, συνολικά περίπου 50.000 δολάρια, στην Best Friends Animal Society, ενώ παλαιότερα είχε δωρίσει 25.000 δολάρια στην Midwest Animal Rescue & Services και πρόσφερε προμήθειες τριών μηνών σε όσους φιλοξενούσαν ή υιοθετούσαν έναν σκύλο στην αρχή της πανδημίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη