E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

Πέτρος Λαγούτης: Η απεξάρτηση του από το τζόγο και το spoiler για το Έτερος Εγώ

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Δημοσίευση 14/4/2021 | 08:39

Πέτρος Λαγούτης: Η απεξάρτηση του από το τζόγο και το spoiler για το Έτερος Εγώ

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης. Ο ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στις σειρές «Ήλιο» και «Έτερος Εγώ», αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του «Έτερος Εγώ».

Αναφέρθηκε επίσης και στην απεξάρτησή του από τον τζόγο, στο πώς έχει καταφέρει να τιθασεύσει το παιδί που κρύβει μέσα του και φυσικά στους δύο γιους του που έχει αποκτήσει με την επίσης ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη.

«Ο μεγάλος μου γιος είναι 18 και ο μικρός στα 15. Φέτος στις διακοπές ένιωσα δυο άνδρες. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα. Δυο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί, που έχουν κάνει δυο παιδιά. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Όταν χωρίσαμε που στην αρχή υπήρχε θυμός, μας είπε ένας ψυχολόγος ότι δεν πρέπει να λέει ποτέ ο γονιός κακό για τον άλλο στα παιδιά».

Για το Έτερος Εγώ: Από μικρός δεν ήθελα να παίζω τον ωραίο. Ο Σωτήρης Τσαφούλιος ο σκηνοθέτης του Έτερος Εγώ, έχει όραμα. Έκανα πυγμαχία για τις ανάγκες του ρόλου μου στο Έτερος Εγώ και συνεχίζω τα μαθήματα.

Πώς γνώρισε τον Σωτήρη Τσαφούλια: Έχω πάει να δω την πρεμιέρα της ταινίας με την Δήμητρα την Παπαδοπούλου. Με το ζόρι πήγα, ήμουν αρνητικός. Ξεκινάει η ταινία και σε 5 λεπτά παθαίνω σοκ. Μετά το τέλος της ταινίας πήγα και του είπα “δεν με ξέρεις αλλά αν ξανακάνεις κάτι εγώ έρχομαι και για ένα πέρασμα για κομπάρσος”. Και σε δυο χρόνια με πήρε τηλέφωνο.

Είναι η μοναδική δουλειά που ανυπομονώ να πάρω να διαβάσω τα σενάρια. Θα κάνω ένα μικρό σπόιλερ. Υπάρχει και κάποιος πάνω από το ερπετό. Δεν τον ξέρουμε…

Προς το παρόν, δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι πάντα ένα μεγάλο παιδί. Το παιδί που έχω μέσα μου, μου έχει κάνει καλό, αλλά και κακό.

Για την απεξάρτηση του από τον τζόγο

Στις 26 Σεπτεμβρίου γιορτάζω τα δεύτερα γενέθλιά μου. Είναι η μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ για να απεξαρτηθώ από τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια. Το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό πρέπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου. Μου πήρε 26 μήνες στο ΚΕΘΕΑ, για να απεξαρτηθώ. Στην αρχή επανέρχεται η επιθυμία να παίξεις. Θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που έχεις μάθει λάθος. Αλλά μετά, έρχονται δώρα. Υπάρχει πόνος αλλά υπάρχουν και δώρα. Είναι συγκινητικό για το πόσο δουλεύουν οι άνθρωποι εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Taylor Swift – Blake Lively: Το τέλος μιας λαμπερής φιλίας μέσα στη δίνη ενός σκάνδαλου

Tabloid 21.10.2025
Η Swift, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επέλεξε να πάρει απόσταση

Γουάντα Νάρα και Μάξι Λόπεζ στο Master Chef ‑ «Να συστηθώ; Είμαι η πρώην γυναίκα σου»

Media Χτες
Γουάντα Νάρα και Μάξι Λόπεζ έχουν ξεπεράσει τις διαφορές του παρελθόντος και συμμετέχουν παρέα, στο φετινό «Master Chef» της Αργεντινής, το μοντέλο ως παρουσιάστρια και ο πρώην σέντερ φορ ως διαγωνιζόμενος

Μαριάννα Τουμασάτου: Παλιά παίρναμε βαρέα και ανθυγιεινά, τώρα δίνουν μόνο κλωτσιές

Tabloid Χτες
H δουλειά μας έχει πράγματα που δεν τα φαντάζεται ο κόσμος, εξήγησε η ηθοποιός

Rita Ora: Η topless φωτογραφία που «τρέλανε» το Instagram

Tabloid Χτες
Η 34χρονη τραγουδίστρια επέδειξε το νέο πλατινέ καρέ της

74χρονος προσποιήθηκε πως πέθανε για να δει ποιος θα πάει στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Για να τον συγχωρήσουν για την ψεύτικη κηδεία οργάνωσε ένα μεγάλο γλέντι

Βασίλης Κούκουρας: «Μετά το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, καβάλησα το καλάμι»

Tabloid Χτες
Tο γεγονός ότι μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» καβάλησε το καλάμι παραδέχτηκε ο Βασίλης Κούκουρας

Σελίνα Γκόμεζ: «Παντρεύτηκα και ξέσπασα σε κλάματα γιατί σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω»

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της γνωστής τραγουδίστριας

Η μπηχτή του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Φαίη Σκορδά

TV Buzz Χτες
Έδειξε τον εκνευρισμό του

Θεσσαλονίκη: Νέα εμφάνιση αγριογούρουνων σε κεντρικό δρόμο της Τούμπας

Social Χτες
Θεσσαλονίκη: Νέα εμφάνιση αγριογούρουνων σε κεντρικό δρόμο της Τούμπας