E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τόλης Βοσκόπουλος: Δεν είναι κόρη του η Χαρά

Η απόφαση του δικαστηρίου

Δημοσίευση 13/4/2021 | 10:25

Τόλης Βοσκόπουλος: Δεν είναι κόρη του η Χαρά

Με την σφραγίδα του Αρείου Πάγου η 35χρονη Χαρά δεν είναι παιδί του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου και δεν μπορεί να φέρει το επώνυμό του, παρά το γεγονός ότι αρχικά την είχε αναγνωρίσει ως καρπό της εκτός γάμου σχέσης του με την Τζούλια Παπαδημητρίου.

Η Χαρά γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1986 έπειτα από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα, το χρονικό διάστημα που είχε σχέσεις η Τζούλια με τον Τόλη, σύμφωνα με σειρά δικαστικών αποφάσεων οι οποίες επικυρώθηκαν από τον Αρειο Πάγο αναφέρει το protothema.gr.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει κάνει τέσσερις γάμους και είχε δύο μεγάλους έρωτες. Πρώτη του γυναίκα ήταν η ηθοποιός Στέλλα Στρατηγού (1960-1965), ακολούθησε η τραγουδίστρια Μαρινέλλα (1973-1981) και τη σκυτάλη πήρε η παρουσιάστρια Τζούλια Παπαδημητρίου (1986-1996). Σήμερα είναι παντρεμένος με την πρώην ηθοποιό, πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν πρόεδρο του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου. Με την τελευταία παντρεύτηκαν το 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο, πρώην υπουργό και βουλευτή Τέρενς Κουίκ. Με την Γκερέκου έχουν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001 και τον ακολουθεί σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Η αναγνώριση της Χαράς

Ο «άρχοντας της πίστας» γνωρίστηκε με την Τζούλια Παπαδημητρίου και, όπως αναφέρουν οι αρεοπαγίτες, «συνήψε ερωτική σχέση το έτος 1984 μετά της οποίας άρχισε να συμβιώνει το επόμενο έτος». Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, και συγκεκριμένα στις 8/2/1986, η Τζούλια γέννησε τη Χαρά, η οποία φερόταν αρχικά ως «καρπός της εκτός γάμου σχέσης τους». Μάλιστα, τρεις ημέρες μετά τον τοκετό, στις 11/2/1986, ο Τόλης έσπευσε σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και με την 12773/11-2-1986 πράξη αναγνώρισε εκουσίως τη Χαρά ως δικό του παιδί.

Στη συνέχεια το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου του 1990, ο Τόλης παντρεύτηκε με την Τζούλια, αλλά τον Σεπτέμβριο του 1996 με την 1940/1996 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών λύθηκε συναινετικά ο γάμος τους και η επιμέλεια της Χαράς ανατέθηκε στη μητέρα της.

Οπως αναφέρει ο Άρειος Πάγος ο Τόλης πληροφορήθηκε από τη μικρότερη αδελφή του, την ηθοποιό Γκάρυ (Γαρυφαλλιά) Βοσκοπούλου (ήταν παντρεμένη με τον αποβιώσαντα ηθοποιό Δημήτρη Ιωακειμίδη), ότι «δεν είναι βιολογικός πατέρας της Χαράς και ότι αυτή δεν γεννήθηκε από τη σχέση του με την Τζούλια Παπαδημητρίου, αλλά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2026: Η Σουηδη ξέμεινε από φωνή λίγο πριν τον τελικό

E-Daily 3.Left 15.05.2026
«Οι συνεχείς πρόβες, η ατμόσφαιρα της αρένας και η πίεση την εξάντλησαν φωνητικά»

Eurovision 2026: Η Κύπρος στον τελικό με την Antigoni να βάζει «φωτιά» με το χορό της ‑ βίντεο

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Η Κύπρος συνεχίζει να αποδεικνύει ότι ανήκει σταθερά στη «μεγάλη σκηνή»

Ποια είναι η Αntigoni που μάγεψε τη σκηνή της Eurovision: H διάσημη μαμά και το reality show

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Όσα ξέρουμε για την τραγουδίστρια που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στη Eurovision

Eurovision 2026: Viral βίντεο με τον γιο της εκπροσώπου της Λετονίας να τραγουδά «Ferto»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια τρυφερή και απρόσμενη στιγμή από τη Eurovision 2026 κάνει τον γύρο των social media, με τον γιο της εκπροσώπου της Λετονίας να τραγουδά την ελληνική συμμετοχή «Ferto» του Akylas

Britney Spears: Βγήκε για δείπνο με φίλους και προκάλεσε... χάος στο εστιατόριο

E-Daily 3.Left Χτες
Γαβγίσματα, φωνές και ένα... μαχαίρι που προκάλεσε αναστάτωση

Ο ξέφρενος χορός της μητέρας της Antigoni Buxton στην πρόβα λίγο πριν τον Β` ημιτελικό της Eurovision, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Όσο η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδούσε το «Jalla» στη σκηνή, η Τόνια Buxton χοροπηδούσε απέναντί της και φώναζε για να την ενθαρρύνει

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

E-Daily 3.Left Χτες
«Εγώ δεν άλλαξα τη στάση μου ούτε λεπτό»

Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα, ως queer αγόρι με τόσο bullying»

E-Daily 3.Left Χτες
Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Akylas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Βιέννη

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τους Μακρόν δήλωνε: «Γιατί να μένεις με τη γυναίκα σου, αν δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί της;»

E-Daily 3.Left Χτες
«Οι Γάλλοι είναι κολλημένοι με τη μαμά τους», είχε προσθέσει η Ιρανή ηθοποιός, Γκολσιφτέ Φαραχανί

Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι τρέχει με τον συνεργάτη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ατάκα της λατίνας σταρ που έβαλε φωτιά στα σενάρια για καινούριο έρωτα