E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάμπης Λιβιεράτος: Γέμισε το google «Λιβιεράτος ψυχιατρείο»

«Με καταδιώκει το ότι μπήκα στο ψυχιατρείο»

Δημοσίευση 11/4/2021 | 18:16

Λάμπης Λιβιεράτος: Γέμισε το google «Λιβιεράτος ψυχιατρείο»

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο Dot και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ενώ εξήγησε πως θέλει να υπάρχει η αναζήτηση για τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο στην Google προκειμένου να μπορεί να το αποκωδικοποιήσει, να το ερμηνεύσει και να το εξηγήσει στους ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν.

Θέλω τα παιδιά μου να κατανοήσουν πλήρως τι είναι αυτό που έχω ζήσει
«Θέλω τα παιδιά μου να κατανοήσουν πλήρως τι είναι αυτό που έχω ζήσει στη ζωή μου και όταν θα γκουγκλάρει κάποιος το όνομά μου να βγει “Λιβιεράτος ψυχιατρείο”, δεν θέλω τα παιδιά μου να νομίζουν ότι ο πατέρας τους είναι τρελός. Είναι λάθος ότι υπάρχει αυτή η σύνδεση, του ψυχιατρείου με τους τρελούς. Αυτό αποτρέπει και κάποιους ανθρώπους που έχουν προβλήματα να μην ζητάνε βοήθεια» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

« Όταν πήγα εκεί, πήγα λίγο να προστατευτώ»


«Κάποτε μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη» είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που εισήλθε σε ψυχιατρεία. «Όταν πήγα εκεί, πήγα λίγο να προστατευτώ, ένιωθα ότι αυτό που συμβαίνει έξω τόσο πολύ με πιέζει και δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω» συμπλήρωσε. Ο τραγουδιστής εξήγησε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, τόσο επαγγελματικά, όσο και μετά τον χαμό του αδερφού του. «Μπήκα εκεί, ηρέμησα, πήρα και τα φάρμακα που χρειαζόταν για να ηρεμήσω» είπε και τόνισε πως «επειδή είχα δυο μικρά παιδιά ένιωθα ότι πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου».

«Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο». Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Λάμπης Λιβιεράτος: «Δε με ένοιαζε καθόλου τι θα πει ο κόσμος»


Στη συνέχεια ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όταν του έστειλαν μια φωτογραφία από το καρναβάλι της Κύπρου, όπου κάποιος είχε ντυθεί τρελός και είχε γράψει το όνομα Λιβιεράτος.

«Δεν πειράζει και να το θεωρούν κάποιοι αστείο, είναι δικό τους θέμα. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι τα παιδιά μου να καταλάβουν ότι η κοινωνία είναι έτσι δυστυχώς. Κάποια στιγμή αν είσαι γνωστός και περάσεις δύσκολα, μπορεί αλλιώς να ερμηνευτεί. Όταν πήγα στο ψυχιατρείο μπήκα για να προστατευτώ, ένιωθα ότι όλο αυτό που συμβαίνει έξω, δε μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Μπήκα εκεί ηρέμησα, πήρα και τα φάρμακα που έπρεπε, έκανα και τις συζητήσεις που έπρεπε. Ήταν πολλά πράγματα μαζεμένα» εξήγησε.

Και συμπλήρωσε: «Δε με ένοιαζε καθόλου τι θα πει ο κόσμος, φυσικά και ανησυχούσα για τα παιδιά μου. Σημασία έχει να μας νοιάζει τι θα πουν οι άνθρωποι που τους έχουμε μέσα μας μετρήσει».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του Λάμπη Λιβιεράτου:

«Τεράστιο λάθος της κοινωνίας η σύνδεση του ψυχιατρείου με τους τρελούς» σημείωσε στην εκ βαθέων συνέντευξη του στο Dot., ο Λάμπης Λιβιεράτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα, Μαριάνα είναι το επόμενο μουσικό viral

Tabloid 03.04.2026
Eτοιμάζεται για μεγάλη επιτυχία

Secret Lives of Mormon Wives: Πόσα σκάνδαλα μπορεί να αντέξει ένα reality show;

Celebrity Stories 03.04.2026
Στο επίκεντρο βρίσκεται μονίμως η κοινότητα του MomTok

Βερύκιος: «Αγριο χώσιμο» σε Ράδιο Αρβύλα και Λαζόπουλο

Tabloid Χτες
Όσα δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή του Star

«Μαμά, γιατί είστε διάσημοι;»: Η Κάιλι Τζένερ λύγισε όταν το εξήγησε στην 8χρονη κόρη της

Tabloid Χτες
Tης εξήγησε πως ξεκίνησε το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

Ελεάνα Παπαϊωάννου – Έγκυος στο δεύτερο παιδί

Tabloid Χτες
«Το έμαθα στα Εισόδια της Θεοτόκου, ήταν μια στιγμή πολύ κομβική»

Μοντέλο του OnlyFans και κόρη πεζοναύτη στέλνει δώρα σε στρατιώτες: «Λίγη ανακούφιση από το στρες»

Παράξενα Χτες
Η Madelynn May αποφάσισε να στηρίξει τους στρατιώτες προσφέροντάς τους δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενό της, φωτογραφίες της και μικρά δώρα

Μέχρι και ο Ράσελ Κρόου έκραξε την Εθνική Ιταλίας

Social Χτες
Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα, από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο βραβευμένος με Όσκαρ Νεοζηλανδός ηθοποιός

Πιο καυτή από ποτέ στα 47 της, η Τζέσικα Αλμπα μαγνήτισε τα βλέμματα με μπικίνι στη Χαβάη

Tabloid Χτες
Στιγμές χαλάρωσης για την ηθοποιό στην Χαβάη με φίλους και τα παιδιά της

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid Χτες
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη