E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελένη Χατζίδου: «Τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα»

«Επειδή είχαμε συμφωνήσει να συνεργαστούμε, πίστευε ότι της ανήκω και μου φερόταν σαν να είμαι πιόνι της»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/4/2021 | 12:28

Ελένη Χατζίδου: «Τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, η Ελένη Χατζίδου μίλησε -μεταξύ άλλων- στην ψυχολογική βία που έχει υποστεί από γυναίκα αλλά και για περιστατικό σeξουαλικής παρενόχλησης από άνδρα επιχειρηματία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ελένη Χατζίδου: «Ξέρω πολλές γυναίκες αλλά και άντρες που έχουν δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μας. Εγώ τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα-μάνατζερ. Επειδή είχαμε συμφωνήσει να συνεργαστούμε, πίστευε ότι της ανήκω και μου φερόταν σαν να είμαι πιόνι της. Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει.

Ήμουν στο εξωτερικό για μία σειρά εμφανίσεων και μου έλεγε: "Δεν θα βγεις από την πόρτα του δωματίου σου και δεν θα μιλήσεις σε κανέναν αν δεν το ξέρω εγώ». Ένιωθα εγκλωβισμένη. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο και έκανα υπομονή μέχρι να γυρίσουμε πίσω. Ήταν η πιο άσχημη συνεργασία της ζωής μου.»

Στην απάντηση αν έχει δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση η Ελένη Χατζίδου απαντά: «Πριν έρθω στην Αθήνα και κάνω δισκογραφία δούλευα σε μαγαζιά της επαρχίας. Εκεί μου έτυχε ένας επιχειρηματίας που προσπάθησε να με στριμώξει και του έδωσα μία που ήταν όλη δική του!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.