E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρεμπέτης Κουτσαβάκης: Έκανε τραγούδι το «Ρε ματζόρε» και ευχαρίστησε τον… πρώην

Ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης έγραψε το «ρε ματζόρε», το κυκλοφόρησε σε βίντεο κλιπ και ευχαρίστησε τον πρώην της συντρόφου του.

Δημοσίευση 8/4/2021 | 21:31

Ρεμπέτης Κουτσαβάκης: Έκανε τραγούδι το «Ρε ματζόρε» και ευχαρίστησε τον… πρώην

Ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης έγραψε το «ρε ματζόρε», το κυκλοφόρησε σε βίντεο κλιπ και ευχαρίστησε τον πρώην της συντρόφου του.

Έγινε γνωστός εν μέσω καραντίνας με την ιστορία του και τώρα φαίνεται να ζει το όνειρό του. Ο ρεμπέτης Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης πριν από περίπου δύο μήνες έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, εξαιτίας του προστίμου που «έφαγε» επειδή είχε οργανώσει κορονοπάρτι με άλλους μουσικούς. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό τον πρόδωσε ο πρώην της κοπέλας του.

Η ιστορία του απασχόλησε τις πρωινές εκπομπές και χάρη στον αυθορμητισμό του κατάφερε να γίνει συμπαθής. «Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή», είχε πει μεταξύ άλλων.

Αυτό το «ρε ματζόρε» έγινε viral και ο ρεμπέτης από την Θεσσαλονίκη άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και το έκανε τραγούδι, με το οποίο αφηγείται όλη την περιπέτειά του.

Ο ίδιος κάτω από το βίντεο κλιπ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γιώργο Αρσενάκο, CEO και συνιδρυτή της PanikRecords, που κυκλοφόρησε το τραγούδι, αλλά και τον… πρώην της κοπέλας του, αφού αν δεν τον είχε «καρφώσει» τώρα ίσως να μην συνέβαινε τίποτα από αλλά αυτά.

«Να ευχαριστήσω τον κύριο ΑΡΣΕΝΑΚΟ αλλά και όλο τον λαϊκό κόσμο που με στηρίζει για να κάμω τέτοια έργα . Αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και ο ΠΡΩΗΝ της κοπέλας μου που να ναι καλά ο άνθρωπος…», αναφέρει.

Οι στίχοι του «Ρε ματζόρε»


Το Ρε Ματζόρε ακούστηκε

Σε όλη την Ελλάδα

Γιατί μπουκάραν στον τεκέ

Μας κάνανε μαντάρα

Με κάτι φάρους χρώμα μπλέ

Χαφιέδες μας συλλάβαν

Τους έφταιγα που έπαιζα

Εν ώρα καραντίνας

Κι άλλοι σε βίλες κάνουνε

Τα πάρτι καφεϊνας ( κόκα)

Και ο λαός ο φουκαράς

Πεθαίνει βρε της πείνας

Με έβγαλε σε είδηση

Μέχρι κι ο Παπαδάκης

Θα την πλερώσω την ζημιά

Γιατί είμαι ο Κουτσαβάκης

Κι άλλος την βγάζει καθαρή

Γιατί είναι ο Μητσοτάκης

Μα εσάς δεν σας καλέσαμε

Στο κορονοπαρτακι

Τρία χιλιάρικα ζημιά

Αυτό δεν είναι κάτι

Το ρε ματζόρε της ζωής

πλερώνω με αγάπη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί