E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πριν ξεγυμνωθούν στο Ντουμπάι, οι Ουκρανές καλλονές έδειχναν τα κάλλη τους στα Καρπάθια

Οι καυτές πόζες στα χιόνια

Δημοσίευση 8/4/2021 | 10:22

Πριν ξεγυμνωθούν στο Ντουμπάι, οι Ουκρανές καλλονές έδειχναν τα κάλλη τους στα Καρπάθια

Αρκετές από τις Ουκρανές καλλονές που προκάλεσαν σάλο στο Ντουμπάι πριν από μερικές ημέρες, όταν πόζαραν ολόγυμνες σε μπαλκόνι ψηλού κτιρίου στην περιοχή της Μαρίνας με αποτέλεσμα να συλληφθούν, βρίσκονταν πριν από μερικές εβδομάδες στο θέρετρο σκι Μπούκοβελ στα Καρπάθια.

Σύμφωνα με τη Sun, τουλάχιστον έξι από τις κοπέλες που «ταυτοποιήθηκαν» στις viral πλέον φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου είχαν δώσει το «παρών» τον περασμένο Φεβρουάριο στο τριήμερο εορταστικό event για τα γενέθλια του Βιτάλι Γκρέτσιν στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο.

Όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, ο 41χρονος playboy Γκρέτσιν πιστεύεται πλέον από πολλούς ότι διοργάνωσε τη σκανδαλώδη φωτογράφιση στο εμιράτο, που οδήγησε στη σύλληψη των κοριτσιών και τη μετέπειτα απέλασή τους.

Σε φωτογραφίες και βίντεο από τον λογαριασμό του Γκρέτσιν εμφανίζονται δεκάδες καλλονές (ανάμεσα τους και ορισμένα μέλη της «ομάδας» του Ντουμπάι) να χορεύουν μέσα στο χιόνι γύρω από τον εορτάζοντα ντυμένες λευκά κουνελάκια.

Μπορεί το κρύο να τις αποθάρρυνε από το να αποκαλύψουν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους όπως συνέβη στο εμιράτο, όμως το event περιλάμβανε και βουτιές στη θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, όπου ορισμένα από τα μοντέλα πόζαραν με μικροσκοπικά μαγιό.

Το event διοργανώθηκε από τον 42χρονο Ιγκόρ Ποσιπάικο, Ουκρανό παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών και σόουμαν. Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του, ο Γκρέτσιν έγραψε σε μήνυμά του στα social media ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι (άρα και τα μέλη του «χαρεμιού» του) είχαν υποβληθεί σε εξετάσεις για κορωνοϊό προκειμένου να παρευρεθούν στο πάρτι. «Ελπίζω του χρόνου να μπορώ να είμαι με πολύ περισσότερους φίλους, που μου λείπουν πολύ, και να δημιουργήσουμε για μία ακόμη φορά σπουδαία ενέργεια όλοι μαζί», προσθέτει ο 41χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τεράστια περιουσία άφησε πίσω της η Σαμάρα του «The Ring» που έζησε τους τελευταίους μήνες άστεγη

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η μητέρα της Ντέιβι Τσέις ζήτησε να οριστεί διαχειρίστρια της περιουσίας της κόρης της, καθώς η ηθοποιός δεν είχε αφήσει διαθήκη.

Ο Τζάστιν Μπαλντόνι ζητά απόρριψη ή μείωση του αιτήματος των 8 εκατ. δολαρίων της Μπλέικ Λάιβλι

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ηθοποιός είχε αξιώσει από το δικαστήριο σχεδόν 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων και άλλα 540.000 δολάρια για λοιπές δαπάνες - ποσά που η αντίπαλη πλευρά χαρακτηρίζει εξωπραγματικά

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε παλιά φωτογραφία με τη Ζώζα Μεταξά και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Οικογένεια» έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του

Η Αντέλ σε πολυτελές γιοτ στη Σαρδηνία ‑ Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια εντοπίστηκε στη θαλαμηγό μαζί με τον Τομ Φορντ

Θοδωρής Αθερίδης: Τι απάντησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο ηθοποιός επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Facebook, τοποθετούμενος για τη θύελλα που ξέσπασε μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον υπουργό Χρυσοχοΐδη για τις συλλήψεις στην υπόθεση της Marfin.

Η Τζένιφερ Λόπεζ «λαμπέρη» στην επίδειξη Haute Couture της Dolce & Gabbana στη Σικελία

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η 56χρονη σταρ κέντρισε τα βλέμματα όλων φορώντας εφαρμοστό χρυσό στράπλες φόρεμα του οίκου, στολισμένο με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι τον εκνεύρισε στα λόγια του Αντώνη Ρέμου και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ότι ενοχλήθηκε έντονα από σχόλια του Ρέμου για την κατάστασή του.

Η πρώτη κοινή selfie της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον και ένα από τα παιδιά της

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη επιχειρηματίας μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους δίπλα στη λίμνη, με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

H εμφάνιση της Jennifer Lopez στη Σικελία που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Tabloid 14.07.2026
Η JLo ήταν το αδιαμφισβήτητο αστέρι της πρώτης σειράς στην επίδειξη Alta Moda των Dolce & Gabbana στην Ταορμίνα, ενώ η Léonie Cassel άνοιξε την πασαρέλα υπό το βλέμμα της Monica Bellucci.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γενέθλια στις Μαλδίβες με έκπληξη από τον σύντροφό της στην παραλία

Tabloid 14.07.2026
Η γνωστή μοντέλο γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της με τον σύντροφό της

Καμπούρη & Κατσαρίδης: Ποια αινιγματική ατάκα άφησε υπονοούμενα για το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά το «Πρωινό»

Tabloid 14.07.2026
Οι δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα ανέβασαν κοινό βίντεο στο Instagram, με μια ατάκα που πυροδότησε εικασίες για κοινή τηλεοπτική επιστροφή.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της σκυλίτσας του Αρίθας

Tabloid 14.07.2026
Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ανοιχτά την οδύνη του για την απώλεια της Αρίθας και αποκάλυψε τις ευθύνες που αποδίδει στον κτηνίατρό της.