E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πριν ξεγυμνωθούν στο Ντουμπάι, οι Ουκρανές καλλονές έδειχναν τα κάλλη τους στα Καρπάθια

Οι καυτές πόζες στα χιόνια

Δημοσίευση 8/4/2021 | 10:22

Πριν ξεγυμνωθούν στο Ντουμπάι, οι Ουκρανές καλλονές έδειχναν τα κάλλη τους στα Καρπάθια

Αρκετές από τις Ουκρανές καλλονές που προκάλεσαν σάλο στο Ντουμπάι πριν από μερικές ημέρες, όταν πόζαραν ολόγυμνες σε μπαλκόνι ψηλού κτιρίου στην περιοχή της Μαρίνας με αποτέλεσμα να συλληφθούν, βρίσκονταν πριν από μερικές εβδομάδες στο θέρετρο σκι Μπούκοβελ στα Καρπάθια.

Σύμφωνα με τη Sun, τουλάχιστον έξι από τις κοπέλες που «ταυτοποιήθηκαν» στις viral πλέον φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου είχαν δώσει το «παρών» τον περασμένο Φεβρουάριο στο τριήμερο εορταστικό event για τα γενέθλια του Βιτάλι Γκρέτσιν στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο.

Όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, ο 41χρονος playboy Γκρέτσιν πιστεύεται πλέον από πολλούς ότι διοργάνωσε τη σκανδαλώδη φωτογράφιση στο εμιράτο, που οδήγησε στη σύλληψη των κοριτσιών και τη μετέπειτα απέλασή τους.

Σε φωτογραφίες και βίντεο από τον λογαριασμό του Γκρέτσιν εμφανίζονται δεκάδες καλλονές (ανάμεσα τους και ορισμένα μέλη της «ομάδας» του Ντουμπάι) να χορεύουν μέσα στο χιόνι γύρω από τον εορτάζοντα ντυμένες λευκά κουνελάκια.

Μπορεί το κρύο να τις αποθάρρυνε από το να αποκαλύψουν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους όπως συνέβη στο εμιράτο, όμως το event περιλάμβανε και βουτιές στη θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, όπου ορισμένα από τα μοντέλα πόζαραν με μικροσκοπικά μαγιό.

Το event διοργανώθηκε από τον 42χρονο Ιγκόρ Ποσιπάικο, Ουκρανό παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών και σόουμαν. Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του, ο Γκρέτσιν έγραψε σε μήνυμά του στα social media ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι (άρα και τα μέλη του «χαρεμιού» του) είχαν υποβληθεί σε εξετάσεις για κορωνοϊό προκειμένου να παρευρεθούν στο πάρτι. «Ελπίζω του χρόνου να μπορώ να είμαι με πολύ περισσότερους φίλους, που μου λείπουν πολύ, και να δημιουργήσουμε για μία ακόμη φορά σπουδαία ενέργεια όλοι μαζί», προσθέτει ο 41χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μαγνήτισε τα βλέμματα στο καρναβάλι της Ξάνθης

Tabloid 22.02.2026
Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται όλη η χώρα, με πόλεις να γεμίζουν χρώμα, μουσική και εντυπωσιακά άρματα που παρασύρουν τον κόσμο σε ξέφρενους latin ρυθμούς

Gio Kay: «Φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου! Ο τελικός στόχος μου είναι να γίνω πρωθυπουργός»

Tabloid 22.02.2026
Ένταση προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του J2us ανάμεσα στον Gio Kay και κριτική επιτροπή εξαιτίας του τραγουδιού που ερμήνευσε

Το πιθηκάκι έγινε... sold out: Ξεπούλησε το λούτρινο μετά τα viral βίντεο του μικρού Punch

Social 22.02.2026
Η ιστορία του μικρού μακάκου κάνει ανάρπαστο το λούτρινο της IKEA

Μπραντ Πιτ: Γυρίζει ταινιά στην Ύδρα και στα διαλείμματα τρώει τα φημισμένα αμυγδαλωτά του νησιού

Tabloid 22.02.2026
Η παραγωγή έχει εντάξει την τοπική γαστρονομία και την ιστορία του νησιού στην καρδιά της ταινίας

Χαρά Τσιώλη για Ιωάννη Τούνη: «Ήταν πάρα πολύ προσβλητική, προσέβαλε τους φτωχούς ανθρώπους»

Tabloid 22.02.2026
Τη Χαρά Τσιώλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στα παρασκήνια του J2US

Χρηστίδου για Λιάγκα – Μπάρκα: «Αν αναρωτιόμαστε τι είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη, αυτό είναι»

Tabloid 22.02.2026
Η παρουσιάστρια του MEGA έκανε λόγο για «χτύπημα κάτω από τη μέση»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 82χρονο πατέρα του στο Μπέβερλι Χιλς

Tabloid 22.02.2026
Η ιστορία της οικογένειάς του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

J2US – «Τα πήραν» Ελένη Δήμου και Καίτη Γαρμπή με τον Gio Kay: «Κάνουμε δουλειά εδώ, αντιδράτε ειρωνικά»

Media 22.02.2026
«Δεν φτάνει να κάνετε μια γυροβολιά αλλά να μπείτε πιο βαθιά μέσα στο τραγούδι»

Το πιο γνωστό ζευγάρι των 90s που έκανε παιδιά νωρίς, χώρισε και ακόμα μιλάνε ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια

Celebrity Stories 22.02.2026
Μπορεί να χώρισαν, αλλά απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν

Η Χίλαρι Νταφ δήλωσε ότι επιτέλους κατανοεί το σeξ και «δεν είναι έτοιμη να τη βγάλουν στο περιθώριο»

Tabloid Χτες
Στη δεκαετία των 20 το σeξ δεν ήταν πάντα απολαυστικό, πρόσθεσε η τραγουδίστρια