E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδελφός Ραιάν Γκιγκς: Η πρώην γυναίκα μου δεν με απάτησε μόνο μαζί του

Ο Ρόντρι υποστηρίζει ότι η σύντροφός του τον απάτησε με 10 συνολικά ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση 7/4/2021 | 14:35

Αδελφός Ραιάν Γκιγκς: Η πρώην γυναίκα μου δεν με απάτησε μόνο μαζί του

Μπορεί να ισχυρίζεται ότι πλέον διατηρεί πολιτισμένες σχέσεις με την πρώην του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να τη «θάψει» για μία ακόμη φορά δημόσια, ισχυριζόμενος ότι τον είχε απατήσει όχι με ένα ή με δύο... αλλά με 10 ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Ο λόγος για τον Ρόντρι Γκιγκς, αδελφό του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν, ο οποίος ξαναμίλησε πρόσφατα σε podcast για τα βαθιά τραύματα του παρελθόντος και τον γάμο του που διαλύθηκε με διαζύγιο το 2013. Δύο χρόνια νωρίτερα, όπως υπενθυμίζει η Sun που δημοσιεύει αποκλειστικά αποσπάσματα της συνέντευξης, είχε αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός που διατηρούσε η σύζυγος του Ρόντρι, Νατάσα, με τον αδερφό του για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Κατόπιν το ζευγάρι έκανε μια προσπάθεια να σώσει τη σχέση του για χάρη των παιδιών, που όμως απέτυχε, και έτσι χώρισαν επισήμως το 2013.

Σύμφωνα με τον 44χρονο σήμερα Ρόντρι, που όπως και ο Ράιαν έπαιζε στο παρελθόν επαγγελματικά ποδόσφαιρο, χωρίς να φτάσει φυσικά ποτέ το επίπεδου του σημερινού προπονητή της Εθνικής Ουαλίας, ο αδελφός του δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που μοιράστηκε το κρεβάτι της γυναίκας του. Στη συνέντευξή του ο Ρόντρι υποστηρίζει ότι, από τότε που ξεκίνησε η σχέση του με τη Νατάσα το 2003, η άπιστη σύντροφός του τον απάτησε με 10 συνολικά ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους ήταν μάλιστα και ένα παντρεμένος άνδρας, που παίζει αυτήν την εποχή σε ομάδα της Πρεμιέρ Λιγκ. «Καθένας γ@@ει τον άλλον. Μπορεί να στη φέρει ο κολλητός σου», λέει μεταξύ άλλων ο 44χρονος.

Αναφορικά με τον αδελφό του και την προδοσία με τη πρώην του, ο Ρόντρι Γκιγκς επισημαίνει ότι ο πρώην άσος της Μάντσεστερ ακόμα δεν του έχει ζητήσει συγγνώμη. «Ο Ράιαν κανονικά θα άξιζε όλες τις τιμές εξαιτίας της καριέρας του. Όμως αυτή του η πράξη κατέστρεψε την κληρονομιά του», σημειώνει ο αδελφός του 37χρονου σήμερα προπονητή. Όπως αναφέρει, εάν την εποχή που έμαθε για τη σχέση τον πετύχαινε κάπου στον δρόμο και ήταν στο αμάξι του, μπορεί να τον πατούσε. «Μου πήρε σχεδόν 5 χρόνια να το ξεπεράσω. Μιλάω για αυτό, κυρίως για να ενοχλήσω κόσμο, κι έτσι το θέμα επανέρχεται. Είχαν οκτώ χρόνια να σκεφτούν τις επιπτώσεις».

Ο Ρόντρι, που έχει έναν βιολογικό γιο με τη Νατάσα αλλά βλέπει και το παιδί της από προηγούμενο γάμο ως δικό του, αποκάλυψε για πρώτη φορά στο podcast James English πως, όταν μαθεύτηκε ο παράνομος δεσμός, το πρώτο που έκανε ήταν να ζητήσει τεστ πατρότητας. «Ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα εκείνη την εβδομάδα. Όμως στην πραγματικότητα γνωρίζεις. Είναι το ένστικτο», λέει χαρακτηριστικά.

Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι πλέον το πρώην ζευγάρι έχει βάλει στην άκρη της διαφορές του, ώστε να συνεννοούνται για το παιδί. Όσο για την πρώην σύζυγο του Ρόντρι, όταν της ζητήθηκε από τη Sun να σχολιάσει τις νέες δηλώσεις για το παρελθόν της, επέδειξε αξιοσημείωτη... ανωτερότητα. «Γνωρίζω τα σχόλια που έγιναν στο podcast. Παρόλο που οι αναμνήσεις του Ρόντρι απέχουν σε κάποιες περιπτώσεις από την αλήθεια, δεν έχω πρόβλημα να συζητά την δική του εκδοχή των γεγονότων. Όλα αυτά ειναι στο πλαίσιο της διαδικασίας επουλωσης. Δεν έχω καμία πρόθεση να αρχίσω να συζητάω ξανά για γεγονότα που συνέβησαν 10-15 χρόνια πριν, αφού έχω προχωρήσει με τη ζωή μου» δήλωσε στη Sun η 38χρονη Νατάσα, επιβεβαιώνοντας ότι οι σχέσεις της με τον πρώην της είναι πλέον αρμονικές, κυρίως λόγω του παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιματοκύλισμα σε fan zone του Μουντιάλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας από πυροβολισμούς

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση ως ανθρωποκτονία

Παραιτήθηκε η Ξενογιαννακοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ ‑ «Η συγκρότηση της ΕΛΑΣ δημιουργεί διέξοδο»

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να υπάρξει ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και στην ΕΛΑΣ», ανέφερε υπενθυμίζοντας ομιλία της στην πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι εισπράττουν πρώτοι τα 150 και ποιοι πρέπει να περιμένουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε δύο φάσεις - έως 30 Ιουνίου και έως 31 Αυγούστου - η καταβολή του εφάπαξ ποσού των 150 ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.

Δολοφονία στα Εξάρχεια: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οςποίος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης της δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου στα Εξάρχεια προχώρησαν οι Αρχές, το πρωί της Δευτέρας

Πέθανε η Πενέλοπε Κιθ

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η σπουδαία ηθοποιός της βρετανικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή στα 86 της χρόνια στο σπίτι της στο Σάρεϊ, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο

«Φρένο» στα ηλεκτρικά πατίνια: Έρχονται ηλικιακό όριο, υποχρεωτική ασφάλιση και «τσουχτερά» πρόστιμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νέο νομοθετικό πλαίσιο κατατίθεται στη Βουλή με απαγορεύσεις, υποχρεωτική ασφάλιση και πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για τα ηλεκτρικά πατίνια.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανοίγει έρανο για τα θύματα του σεισμού στη Βενεζουέλα

Ελλάδα 29.06.2026
«Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα στηρίξουν την τιτάνια προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού της Βενεζουέλας για τους πληγέντες»

Ποιοι έστησαν το «Μουντιάλ» μέσα στα ερείπια της Γάζας και γιατί παίζουν ξυπόλητοι

Αθλητικά Νέα 29.06.2026
Νεαροί Παλαιστίνιοι στη Χαν Γιουνίς διοργανώνουν αυτοσχέδιο τουρνουά ποδοσφαίρου σε αλάνα με άμμο, αναζητώντας μια ανάσα κανονικότητας μέσα στον πόλεμο.

Λήμνος: Το Λιμενικό διέσωσε 5χρονο που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του - οι γονείς του τέθηκαν υπό κράτηση

Κομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ‑ Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Ελλάδα 29.06.2026
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής.