E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδελφός Ραιάν Γκιγκς: Η πρώην γυναίκα μου δεν με απάτησε μόνο μαζί του

Ο Ρόντρι υποστηρίζει ότι η σύντροφός του τον απάτησε με 10 συνολικά ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση 7/4/2021 | 14:35

Αδελφός Ραιάν Γκιγκς: Η πρώην γυναίκα μου δεν με απάτησε μόνο μαζί του

Μπορεί να ισχυρίζεται ότι πλέον διατηρεί πολιτισμένες σχέσεις με την πρώην του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να τη «θάψει» για μία ακόμη φορά δημόσια, ισχυριζόμενος ότι τον είχε απατήσει όχι με ένα ή με δύο... αλλά με 10 ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Ο λόγος για τον Ρόντρι Γκιγκς, αδελφό του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν, ο οποίος ξαναμίλησε πρόσφατα σε podcast για τα βαθιά τραύματα του παρελθόντος και τον γάμο του που διαλύθηκε με διαζύγιο το 2013. Δύο χρόνια νωρίτερα, όπως υπενθυμίζει η Sun που δημοσιεύει αποκλειστικά αποσπάσματα της συνέντευξης, είχε αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός που διατηρούσε η σύζυγος του Ρόντρι, Νατάσα, με τον αδερφό του για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Κατόπιν το ζευγάρι έκανε μια προσπάθεια να σώσει τη σχέση του για χάρη των παιδιών, που όμως απέτυχε, και έτσι χώρισαν επισήμως το 2013.

Σύμφωνα με τον 44χρονο σήμερα Ρόντρι, που όπως και ο Ράιαν έπαιζε στο παρελθόν επαγγελματικά ποδόσφαιρο, χωρίς να φτάσει φυσικά ποτέ το επίπεδου του σημερινού προπονητή της Εθνικής Ουαλίας, ο αδελφός του δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που μοιράστηκε το κρεβάτι της γυναίκας του. Στη συνέντευξή του ο Ρόντρι υποστηρίζει ότι, από τότε που ξεκίνησε η σχέση του με τη Νατάσα το 2003, η άπιστη σύντροφός του τον απάτησε με 10 συνολικά ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους ήταν μάλιστα και ένα παντρεμένος άνδρας, που παίζει αυτήν την εποχή σε ομάδα της Πρεμιέρ Λιγκ. «Καθένας γ@@ει τον άλλον. Μπορεί να στη φέρει ο κολλητός σου», λέει μεταξύ άλλων ο 44χρονος.

Αναφορικά με τον αδελφό του και την προδοσία με τη πρώην του, ο Ρόντρι Γκιγκς επισημαίνει ότι ο πρώην άσος της Μάντσεστερ ακόμα δεν του έχει ζητήσει συγγνώμη. «Ο Ράιαν κανονικά θα άξιζε όλες τις τιμές εξαιτίας της καριέρας του. Όμως αυτή του η πράξη κατέστρεψε την κληρονομιά του», σημειώνει ο αδελφός του 37χρονου σήμερα προπονητή. Όπως αναφέρει, εάν την εποχή που έμαθε για τη σχέση τον πετύχαινε κάπου στον δρόμο και ήταν στο αμάξι του, μπορεί να τον πατούσε. «Μου πήρε σχεδόν 5 χρόνια να το ξεπεράσω. Μιλάω για αυτό, κυρίως για να ενοχλήσω κόσμο, κι έτσι το θέμα επανέρχεται. Είχαν οκτώ χρόνια να σκεφτούν τις επιπτώσεις».

Ο Ρόντρι, που έχει έναν βιολογικό γιο με τη Νατάσα αλλά βλέπει και το παιδί της από προηγούμενο γάμο ως δικό του, αποκάλυψε για πρώτη φορά στο podcast James English πως, όταν μαθεύτηκε ο παράνομος δεσμός, το πρώτο που έκανε ήταν να ζητήσει τεστ πατρότητας. «Ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα εκείνη την εβδομάδα. Όμως στην πραγματικότητα γνωρίζεις. Είναι το ένστικτο», λέει χαρακτηριστικά.

Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι πλέον το πρώην ζευγάρι έχει βάλει στην άκρη της διαφορές του, ώστε να συνεννοούνται για το παιδί. Όσο για την πρώην σύζυγο του Ρόντρι, όταν της ζητήθηκε από τη Sun να σχολιάσει τις νέες δηλώσεις για το παρελθόν της, επέδειξε αξιοσημείωτη... ανωτερότητα. «Γνωρίζω τα σχόλια που έγιναν στο podcast. Παρόλο που οι αναμνήσεις του Ρόντρι απέχουν σε κάποιες περιπτώσεις από την αλήθεια, δεν έχω πρόβλημα να συζητά την δική του εκδοχή των γεγονότων. Όλα αυτά ειναι στο πλαίσιο της διαδικασίας επουλωσης. Δεν έχω καμία πρόθεση να αρχίσω να συζητάω ξανά για γεγονότα που συνέβησαν 10-15 χρόνια πριν, αφού έχω προχωρήσει με τη ζωή μου» δήλωσε στη Sun η 38χρονη Νατάσα, επιβεβαιώνοντας ότι οι σχέσεις της με τον πρώην της είναι πλέον αρμονικές, κυρίως λόγω του παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Εκτοξεύτηκε» η SpaceX: Ο Έλον Μασκ είναι επισήμως ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στην ιστορία

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Με ιστορική άντληση 75 δισεκατομμυρίων δολαρίων ενόψει της εισαγωγής της στον Nasdaq, η αεροδιαστημική εταιρεία οδηγεί τον ιδιοκτήτη της σε οικονομικό ρεκόρ όλων των εποχών

Δήλωνε κληρικός, βγήκε στον δρόμο στα Πετράλωνα και έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στους περαστικούς

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ο 52χρονος άνδρας συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram: Παγκόσμιο κρασάρισμα στις πλατφόρμες της Meta

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Προβλήματα μεγάλης κλίμακας για το Facebook

Οργισμένος ξανά ο Τραμπ με τους Ιρανούς: Είναι ανέντιμοι, οι όροι που διέρρευσαν δεν έχουν καμία σχέση με όσα συμφωνήθηκαν γραπτώς

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
«Όσα είπαν, συμπεριλαμβανομένης της αδύναμης και αξιολύπητης δήλωσής τους σχετικά με την επίτευξη συμφωνίας, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Truth Social, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καλή πίστη στις διαπραγματεύσεις

«Έπεσαν» Facebook και Messenger ‑ Προβλήματα και στο Instagram

Κόσμος 12.06.2026
Δεν «φορτώνουν» οι σελίδες

Αίγιο: «Να ανοίξουν τηλέφωνα και υπολογιστές» ζητά η πλευρά του Ιταλού – Επιμένει στην αθωότητα του

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ο 65χρονος Ιταλός θα απολογηθεί το Σάββατο για τη δολοφονία της 54χρονης συντρόφου του και του 26χρονου γιου της

Κίνα: Συναγερμός για θαλάσσιες χελώνες και ψάρια κατασκόπους

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ζώα εξοπλισμένα με αισθητήρες «από ξένες υπηρεσίες συλλέγουν ευαίσθητα θαλάσσια δεδομένα»

Οι Βρυξέλλες απαγορεύουν τα ηλεκτρικά πατίνια από το 2027

Κόσμος 12.06.2026
Η πρωτεύουσα του Βελγίου τους κάνει «έξωση» ύστερα από τα εκατοντάδες ατυχήματα

Χίος: Καυγάς με μαχαίρι στοίχισε τη ζωή σε 31χρονο – Ρήξη σπλήνας από τα τραύματα

Ελλάδα 12.06.2026
Ο τραυματίας χειρουργήθηκε αμέσως, ωστόσο δεν κατάφερε να επιζήσει από τα τραύματά του

Ο Βρετανός ζωγράφος Ντέιβιντ Χόκνεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 χρόνων ‑ Το έργο και η πορεία του

Κόσμος 12.06.2026
Ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ, μια από τις πλέον επιδραστικές φιγούρες της σύγχρονης τέχνης και σημαντικός Βρετανός καλλιτέχνης, απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών

Θεσσαλονίκη: Δήμος μήνυσε νεκρή οδηγό για απείθεια 8 χρόνια μετά τον θάνατό της

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Η άνευ προηγουμένου υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Γ` Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου η νεκρή… αθωώθηκε