E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάικλ Τζάκσον: Σπάνια εξομολόγηση της κόρης του για το πώς ήταν σαν γονιός

Αποκαλύψεις για την οικογενειακή τους ζωή

Δημοσίευση 1/4/2021 | 08:50

Μάικλ Τζάκσον: Σπάνια εξομολόγηση της κόρης του για το πώς ήταν σαν γονιός

Παρότι ο Μάικλ Τζάκσον υπήρξε ένα πρόσωπο που θεοποιήθηκε και δαιμονοποιήθηκε από πολλούς, ως ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην ιστορία της μουσικής, κάποιες πτυχές της ζωής του που παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άγνωστες στο ευρύ κοινό. Οι διαπροσωπικές σχέσεις του «Βασιλιά της Pop» που έφυγε πρόωρα από τη ζωή αλλά και οι σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειάς του, όπως τα παιδιά του, είναι πράγματα τα οποία ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον προστάτευε από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού γνώριζε από προσωπική πείρα την αδηφαγία των ΜΜΕ.

Τα χρόνια που ακολούθησαν τον θάνατό του, τα παιδιά του απέφευγαν σε μεγάλο βαθμό να μπουν σε λεπτομέρειες για τον τρόπο ανατροφής που είχε επιλέξει ο διάσημος πατέρας τους για αυτά. Γι' αυτό και η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η 22χρονη κόρη του, Πάρις Τζάκσον, στην εκπομπή της Ναόμι Κάμπελ στο YouTube έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φαν του μουσικού και όχι μόνο.

Η νεαρή κοπέλα που ασχολείται με το μόντελινγκ, το τραγούδι και την ηθοποιία περιέγραψε στην εκπομπή «No Filter» την Τρίτη τα παιδικά της χρόνια, και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας της προσπαθούσε να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά του την εργασιακή ηθική και να αναπτύξει το γούστο τους στη μουσική.

«Ο μπαμπάς μου φρόντιζε πάντα να διασφαλίσει ότι λαμβάναμε σωστή μόρφωση, προκειμένου να γίνουμε καλλιεργημένοι άνθρωποι. Δεν μας έδειχνε μόνο τη φανταχτερή πλευρά της ζωής, όπως τη διαμονή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων», εξηγεί η Πάρις. Όπως σημειώνει, η σύλληψή της έγινε στην γαλλική πόλη από την οποία πήρε το όνομά της και γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, όμως θυμάται να ζει σε πολλά μέρη μεγαλώνοντας. «Βλέπαμε όμως τα πάντα. Βλέπαμε χώρες του τρίτου κόσμου. Βλέπαμε κάθε πλευρά του φάσματος», τονίζει η Τζάκσον.

Σύμφωνα με τη νεαρή, που ήταν μόλις 11 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της το 2009, τα πράγματα που δίδαξε ο Μάικλ Τζάκσον στα παιδιά του επηρεάζουν μέχρι σήμερα τη ζωή τους. «Μεγαλώνοντας, μαθαίναμε πως για να έχουμε κάτι, έπρεπε πρώτα να το κερδίσουμε. Αν θέλαμε πέντε παιχνίδια από το FAO Schwarz ή το Toys R Us, έπρεπε να διαβάσουμε πέντε βιβλία. Ο στόχος ήταν να δουλέψεις για να κερδίσεις κάτι, όχι να θεωρείς ότι σου ανήκει δικαιωματικά... Αν θες κάτι πρέπει να εργαστείς σκληρά γι' αυτό. Έτσι το αισθάνεσαι ως επίτευγμα».

Όταν η Κάμπελ είπε στην Πάρις ότι είναι υπερβολικά διάσημη για να πηγαίνει σε κάστινγκ για μοντέλα, εκείνη επέμεινε ότι «πιστεύει ακράδαντα ότι πρέπει να κερδίσει κάθε τι στη ζωή της με τον ιδρώτα της». «Πρέπει να το κάνω... πηγαίνω στις οντισιόν, εργάζομαι σκληρά, μελετώ σενάρια, κάνω ό,τι πρέπει να κάνω».

Τον περασμένο Νοέμβριο, η 22χρονη κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Wilted». Μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, όπου ο πατέρας της άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, αναφέρθηκε πάλι στην επιρροή του Μάικλ Τζάκσον.

«Αγαπούσε την κλασική μουσική μουσική, την τζαζ, την χιπ χοπ και την R&B. Και φυσικά όλη τη σκηνή της Motown. Του άρεσε όμως να ακούει και το Top 40 στο ραδιόφωνο, ροκ κομμάτια, οι Beatles. Έτσι μεγαλώσαμε με όλα αυτά τα ακούσματα, που αισθάνομαι ότι έχουν επηρεάσει και τη δική μου μουσική. Αν ακούσεις το άλμπουμ μου, θα εντοπίσεις ακόμα και επιρροές από soundtrack ταινιών, όπως των Χανς Ζίμερ και Ντάνι Έλφμαν, αλλά και από ροκ μπάντες όπως οι Radiohead και οι Manchester Orchestra», λέει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα, σε μια συνέντευξή του στο «Τhe Mix», ο μεγαλύτερος αδελφός της Πάρις είχε αναφερθεί σε ανάλογες επιρροές και μαθήματα ζωής από τον πατέρα τους. Το σημαντικότερο πράγμα που ο 24χρονς Πρινς λέει ότι διδάχτηκε από τον Μάικλ Τζάκσον είναι «να μη σταματάς ποτέ να μαθαίνεις». Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα μάθημα που αποδείχτηκε καθοριστικό στη ζωή του, αφού ο πατέρας του έλεγε πάντα ότι «το λεπτό που σταματάς να μαθαίνεις είναι εκείνο που ξεκινάς να πεθαίνεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Χτες
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left Χτες
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left Χτες
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση

Ο Ατζαράκης «τσακώνεται» με τη Γιούσεφ ντυμένος «κακάσχημη μούμια του Φαραώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Του έδωσε content και δεν το άφησε να πάει χαμένο

Βάνα Μπάρμπα: Ποιος ρόλος έκπληξη την επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο μικρό μας σκρίν με έναν δυναμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες».

Βασίλισσα Λετίθια: Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας παραβίασε το πρωτόκολλο προσπαθώντας να τη φιλήσει

E-Daily 3.Left Χτες
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση πρέσβη που επιχείρησε να φιλήσει στο μάγουλο τη βασίλισσα Λετίθια, αγνοώντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ κερδίζει την επιμέλεια της κόρης της ‑ Οι όροι του δικαστηρίου

E-Daily 3.Left Χτες
Σημαντική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της κόρης της Ντέμι Μουρ με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, ύστερα από μήνες αμοιβαίων κατηγοριών και έντασης γύρω από την ανατροφή της κόρης τους