E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάικλ Τζάκσον: Σπάνια εξομολόγηση της κόρης του για το πώς ήταν σαν γονιός

Αποκαλύψεις για την οικογενειακή τους ζωή

Δημοσίευση 1/4/2021 | 08:50

Μάικλ Τζάκσον: Σπάνια εξομολόγηση της κόρης του για το πώς ήταν σαν γονιός

Παρότι ο Μάικλ Τζάκσον υπήρξε ένα πρόσωπο που θεοποιήθηκε και δαιμονοποιήθηκε από πολλούς, ως ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην ιστορία της μουσικής, κάποιες πτυχές της ζωής του που παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άγνωστες στο ευρύ κοινό. Οι διαπροσωπικές σχέσεις του «Βασιλιά της Pop» που έφυγε πρόωρα από τη ζωή αλλά και οι σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειάς του, όπως τα παιδιά του, είναι πράγματα τα οποία ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον προστάτευε από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού γνώριζε από προσωπική πείρα την αδηφαγία των ΜΜΕ.

Τα χρόνια που ακολούθησαν τον θάνατό του, τα παιδιά του απέφευγαν σε μεγάλο βαθμό να μπουν σε λεπτομέρειες για τον τρόπο ανατροφής που είχε επιλέξει ο διάσημος πατέρας τους για αυτά. Γι' αυτό και η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η 22χρονη κόρη του, Πάρις Τζάκσον, στην εκπομπή της Ναόμι Κάμπελ στο YouTube έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φαν του μουσικού και όχι μόνο.

Η νεαρή κοπέλα που ασχολείται με το μόντελινγκ, το τραγούδι και την ηθοποιία περιέγραψε στην εκπομπή «No Filter» την Τρίτη τα παιδικά της χρόνια, και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας της προσπαθούσε να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά του την εργασιακή ηθική και να αναπτύξει το γούστο τους στη μουσική.

«Ο μπαμπάς μου φρόντιζε πάντα να διασφαλίσει ότι λαμβάναμε σωστή μόρφωση, προκειμένου να γίνουμε καλλιεργημένοι άνθρωποι. Δεν μας έδειχνε μόνο τη φανταχτερή πλευρά της ζωής, όπως τη διαμονή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων», εξηγεί η Πάρις. Όπως σημειώνει, η σύλληψή της έγινε στην γαλλική πόλη από την οποία πήρε το όνομά της και γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, όμως θυμάται να ζει σε πολλά μέρη μεγαλώνοντας. «Βλέπαμε όμως τα πάντα. Βλέπαμε χώρες του τρίτου κόσμου. Βλέπαμε κάθε πλευρά του φάσματος», τονίζει η Τζάκσον.

Σύμφωνα με τη νεαρή, που ήταν μόλις 11 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της το 2009, τα πράγματα που δίδαξε ο Μάικλ Τζάκσον στα παιδιά του επηρεάζουν μέχρι σήμερα τη ζωή τους. «Μεγαλώνοντας, μαθαίναμε πως για να έχουμε κάτι, έπρεπε πρώτα να το κερδίσουμε. Αν θέλαμε πέντε παιχνίδια από το FAO Schwarz ή το Toys R Us, έπρεπε να διαβάσουμε πέντε βιβλία. Ο στόχος ήταν να δουλέψεις για να κερδίσεις κάτι, όχι να θεωρείς ότι σου ανήκει δικαιωματικά... Αν θες κάτι πρέπει να εργαστείς σκληρά γι' αυτό. Έτσι το αισθάνεσαι ως επίτευγμα».

Όταν η Κάμπελ είπε στην Πάρις ότι είναι υπερβολικά διάσημη για να πηγαίνει σε κάστινγκ για μοντέλα, εκείνη επέμεινε ότι «πιστεύει ακράδαντα ότι πρέπει να κερδίσει κάθε τι στη ζωή της με τον ιδρώτα της». «Πρέπει να το κάνω... πηγαίνω στις οντισιόν, εργάζομαι σκληρά, μελετώ σενάρια, κάνω ό,τι πρέπει να κάνω».

Τον περασμένο Νοέμβριο, η 22χρονη κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Wilted». Μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, όπου ο πατέρας της άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, αναφέρθηκε πάλι στην επιρροή του Μάικλ Τζάκσον.

«Αγαπούσε την κλασική μουσική μουσική, την τζαζ, την χιπ χοπ και την R&B. Και φυσικά όλη τη σκηνή της Motown. Του άρεσε όμως να ακούει και το Top 40 στο ραδιόφωνο, ροκ κομμάτια, οι Beatles. Έτσι μεγαλώσαμε με όλα αυτά τα ακούσματα, που αισθάνομαι ότι έχουν επηρεάσει και τη δική μου μουσική. Αν ακούσεις το άλμπουμ μου, θα εντοπίσεις ακόμα και επιρροές από soundtrack ταινιών, όπως των Χανς Ζίμερ και Ντάνι Έλφμαν, αλλά και από ροκ μπάντες όπως οι Radiohead και οι Manchester Orchestra», λέει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα, σε μια συνέντευξή του στο «Τhe Mix», ο μεγαλύτερος αδελφός της Πάρις είχε αναφερθεί σε ανάλογες επιρροές και μαθήματα ζωής από τον πατέρα τους. Το σημαντικότερο πράγμα που ο 24χρονς Πρινς λέει ότι διδάχτηκε από τον Μάικλ Τζάκσον είναι «να μη σταματάς ποτέ να μαθαίνεις». Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα μάθημα που αποδείχτηκε καθοριστικό στη ζωή του, αφού ο πατέρας του έλεγε πάντα ότι «το λεπτό που σταματάς να μαθαίνεις είναι εκείνο που ξεκινάς να πεθαίνεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ο Δαλιανίδης δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα τρόμου στο «Ρετιρέ» – Έκλαιγαν οι ηθοποιοί

Tabloid 11.12.2025
«Εγώ δεν ήμουν ποτέ αποδέκτης αυτής της συμπεριφοράς», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός

Τσιμτσιλή για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Εγώ κατάλαβα ότι έχει γίνει κάτι χοντρό»

TV Buzz 11.12.2025
Στο πλατό του Happy Day σχολίασαν την δημόσια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είναι ό,τι πιο φρικτό έχω δει»: Σάλος για τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με ΑΙ της McDonald`s Ολλανδίας

Media 11.12.2025
Στη διαφήμιση παρουσιάζονταν όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων με σλόγκαν «η πιο τρομερή εποχή του χρόνου»

Ο πασίγνωστος σταρ του Hollywood που ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο ... 3 φορές

Celebrity Stories 11.12.2025
Πώς ο πιο διάσημος επιζών του Χόλιγουντ γλίτωσε τρεις φορές από βέβαιο θάνατο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανα κακό στον εαυτό μου, είπα στην Ιωάννα Τούνη ότι θα πηδήξω από το μπαλκόνι της»

Tabloid Χτες
«Ήταν μια περίοδος που ήμουν πολύ πιεσμένη, με ανάγκασε να μιλάω με τον πρώην μου, ενώ δεν ήθελα», δήλωσε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έδιωξαν από συναυλία της Lady Gaga τον άνδρα που είχε ορμήσει πάνω στην Αριάνα Γκράντε

Tabloid Χτες
Το περιστατικό με την Αριάνα Γκράντε είχε σημειωθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Wicked: For Good» στη Σιγκαπούρη και στη συνέχεια απελάθηκε από τη χώρα

H Μελίνα Ασλανίδου εγκλωβισμένη στα αγροτικά μπλόκα στο Βόλο ‑ Η πρώτη της αντίδραση

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια βρισκόταν στη Σκιάθο για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πάμελα Αντερσον: Aποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με τον Λίαμ Νίσον

Tabloid Χτες
Η Πάμελα Αντερσον μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη «ρομαντική της σχέση» με τον Λίαμ Νίσον, ενώ αποκάλυψε το νέο της look

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εύχομαι κανείς από εσάς να μην πάθει αυτό που έπαθα

TV Buzz Χτες
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής νοσηλεύτηκε με κολικό νεφρού

Δάφνη Καραβοκύρη για Τζένη Μελιτά: «Ήταν άσχημη η συμπεριφορά της»

Tabloid Χτες
Στη συνεργασία που είχε πριν μερικά χρόνια με την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Κυψέλη» αναφέρθηκε η Δάφνη Καραβοκύρη στη νέα της συνέντευξη

Ιουλία Καλλιμάνη για το επεισόδιο στα μπουζούκια: «Στενοχωρήθηκα… Πήγα και εξομολογήθηκα»

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια εξήγησε πως το επεισόδιο με τον θαμώνα την επηρέασε βαθιά, περισσότερο ίσως απ’ όσο περίμενε

Τούνη: Απαντάει στον Αλεξάνδρου – «Θα έπρεπε να βρεις τρύπα να κρυφτείς μετά τις πράξεις σου»

Tabloid Χτες
Χείμαρρος κατά του πατέρα του παιδιού της μετά την συνέντευξή του στην Super Κατερίνα