E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάικλ Τζάκσον: Σπάνια εξομολόγηση της κόρης του για το πώς ήταν σαν γονιός

Αποκαλύψεις για την οικογενειακή τους ζωή

Δημοσίευση 1/4/2021 | 08:50

Μάικλ Τζάκσον: Σπάνια εξομολόγηση της κόρης του για το πώς ήταν σαν γονιός

Παρότι ο Μάικλ Τζάκσον υπήρξε ένα πρόσωπο που θεοποιήθηκε και δαιμονοποιήθηκε από πολλούς, ως ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην ιστορία της μουσικής, κάποιες πτυχές της ζωής του που παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άγνωστες στο ευρύ κοινό. Οι διαπροσωπικές σχέσεις του «Βασιλιά της Pop» που έφυγε πρόωρα από τη ζωή αλλά και οι σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειάς του, όπως τα παιδιά του, είναι πράγματα τα οποία ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον προστάτευε από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού γνώριζε από προσωπική πείρα την αδηφαγία των ΜΜΕ.

Τα χρόνια που ακολούθησαν τον θάνατό του, τα παιδιά του απέφευγαν σε μεγάλο βαθμό να μπουν σε λεπτομέρειες για τον τρόπο ανατροφής που είχε επιλέξει ο διάσημος πατέρας τους για αυτά. Γι' αυτό και η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η 22χρονη κόρη του, Πάρις Τζάκσον, στην εκπομπή της Ναόμι Κάμπελ στο YouTube έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φαν του μουσικού και όχι μόνο.

Η νεαρή κοπέλα που ασχολείται με το μόντελινγκ, το τραγούδι και την ηθοποιία περιέγραψε στην εκπομπή «No Filter» την Τρίτη τα παιδικά της χρόνια, και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας της προσπαθούσε να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά του την εργασιακή ηθική και να αναπτύξει το γούστο τους στη μουσική.

«Ο μπαμπάς μου φρόντιζε πάντα να διασφαλίσει ότι λαμβάναμε σωστή μόρφωση, προκειμένου να γίνουμε καλλιεργημένοι άνθρωποι. Δεν μας έδειχνε μόνο τη φανταχτερή πλευρά της ζωής, όπως τη διαμονή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων», εξηγεί η Πάρις. Όπως σημειώνει, η σύλληψή της έγινε στην γαλλική πόλη από την οποία πήρε το όνομά της και γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, όμως θυμάται να ζει σε πολλά μέρη μεγαλώνοντας. «Βλέπαμε όμως τα πάντα. Βλέπαμε χώρες του τρίτου κόσμου. Βλέπαμε κάθε πλευρά του φάσματος», τονίζει η Τζάκσον.

Σύμφωνα με τη νεαρή, που ήταν μόλις 11 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της το 2009, τα πράγματα που δίδαξε ο Μάικλ Τζάκσον στα παιδιά του επηρεάζουν μέχρι σήμερα τη ζωή τους. «Μεγαλώνοντας, μαθαίναμε πως για να έχουμε κάτι, έπρεπε πρώτα να το κερδίσουμε. Αν θέλαμε πέντε παιχνίδια από το FAO Schwarz ή το Toys R Us, έπρεπε να διαβάσουμε πέντε βιβλία. Ο στόχος ήταν να δουλέψεις για να κερδίσεις κάτι, όχι να θεωρείς ότι σου ανήκει δικαιωματικά... Αν θες κάτι πρέπει να εργαστείς σκληρά γι' αυτό. Έτσι το αισθάνεσαι ως επίτευγμα».

Όταν η Κάμπελ είπε στην Πάρις ότι είναι υπερβολικά διάσημη για να πηγαίνει σε κάστινγκ για μοντέλα, εκείνη επέμεινε ότι «πιστεύει ακράδαντα ότι πρέπει να κερδίσει κάθε τι στη ζωή της με τον ιδρώτα της». «Πρέπει να το κάνω... πηγαίνω στις οντισιόν, εργάζομαι σκληρά, μελετώ σενάρια, κάνω ό,τι πρέπει να κάνω».

Τον περασμένο Νοέμβριο, η 22χρονη κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Wilted». Μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, όπου ο πατέρας της άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, αναφέρθηκε πάλι στην επιρροή του Μάικλ Τζάκσον.

«Αγαπούσε την κλασική μουσική μουσική, την τζαζ, την χιπ χοπ και την R&B. Και φυσικά όλη τη σκηνή της Motown. Του άρεσε όμως να ακούει και το Top 40 στο ραδιόφωνο, ροκ κομμάτια, οι Beatles. Έτσι μεγαλώσαμε με όλα αυτά τα ακούσματα, που αισθάνομαι ότι έχουν επηρεάσει και τη δική μου μουσική. Αν ακούσεις το άλμπουμ μου, θα εντοπίσεις ακόμα και επιρροές από soundtrack ταινιών, όπως των Χανς Ζίμερ και Ντάνι Έλφμαν, αλλά και από ροκ μπάντες όπως οι Radiohead και οι Manchester Orchestra», λέει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα, σε μια συνέντευξή του στο «Τhe Mix», ο μεγαλύτερος αδελφός της Πάρις είχε αναφερθεί σε ανάλογες επιρροές και μαθήματα ζωής από τον πατέρα τους. Το σημαντικότερο πράγμα που ο 24χρονς Πρινς λέει ότι διδάχτηκε από τον Μάικλ Τζάκσον είναι «να μη σταματάς ποτέ να μαθαίνεις». Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα μάθημα που αποδείχτηκε καθοριστικό στη ζωή του, αφού ο πατέρας του έλεγε πάντα ότι «το λεπτό που σταματάς να μαθαίνεις είναι εκείνο που ξεκινάς να πεθαίνεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.

Ποια τραγουδίστρια δέχθηκε επίθεση από χελώνα καρέτα‑καρέτα και τι αποκάλυψε για τον τραυματισμό της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η Ηλιάνα Ζέρβα περιέγραψε τη στιγμή που η θαλάσσια χελώνα την άρπαξε στο ισχίο ενώ κολυμπούσε στο Λιμένι της Μάνης, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δάχτυλό της.

Ισπανός πιλότος έκανε φάρσα σε Αργεντινούς επιβάτες μετά τον τελικό του Μουντιάλ – Πανηγύρισαν νομίζοντας ότι είχαν κερδίσει

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η φάρσα Ισπανού πιλότου με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ έγινε viral, αφήνοντας άναυδους δεκάδες Αργεντινούς επιβάτες στην καμπίνα αεροσκάφους.

Ποιοι παίρνουν τα ηνία του «Καλημέρα Ελλάδα» – Δείτε το νέο δίδυμο του ΑΝΤ1

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται με ριζική αναδιάταξη δυνάμεων στη μάχη της πρωινής τηλεθέασης.

Η Σίντνεϊ Σουίνι «αποκάλυψε» τη σχέση της με ένα άλμπουμ στο Instagram ‑ δείτε τι φωτογράφισε

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε 20 φωτογραφίες από την Αυστραλία, με τον Σκούτερ Μπράουν και συναδέλφους από τα γυρίσματα του νέου της φιλμ.

Τι ανέβασε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον πατέρα της και τι έγραψε στο Instagram

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε τρυφερή στιγμή με τον μπαμπά της και εξέφρασε την ανυπομονησία της να τον συναντήσει ξανά στη Σητεία.

Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο κρυφός λόγος που δεν αποχωρίζεται το «φτηνό» βραχιολάκι της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το χειροποίητο κόσμημα που φοράει η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε κάθε εμφάνισή της κρύβει μια βαθιά συναισθηματική ιστορία αγάπης και οικογενειακής στήριξης.

Γιατί η Victoria Beckham δεν πήγε στον γάμο της Mel C ενώ της έραψε το νυφικό;

Tabloid 21.07.2026
Η ξεχωριστή κίνηση που έκανε για τη φίλη της

Νέα εφαρμογή real.gr: Ειδήσεις, Real FM 97.8 και AI συνόψεις σε ένα app

Media Χτες
Η πλήρως ανανεωμένη εφαρμογή του real.gr είναι διαθέσιμη δωρεάν για iOS και Android, με προσωποποιημένες λειτουργίες και ζωντανό ραδιόφωνο.