E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάικλ Τζάκσον: Σπάνια εξομολόγηση της κόρης του για το πώς ήταν σαν γονιός

Αποκαλύψεις για την οικογενειακή τους ζωή

Δημοσίευση 1/4/2021 | 08:50

Μάικλ Τζάκσον: Σπάνια εξομολόγηση της κόρης του για το πώς ήταν σαν γονιός

Παρότι ο Μάικλ Τζάκσον υπήρξε ένα πρόσωπο που θεοποιήθηκε και δαιμονοποιήθηκε από πολλούς, ως ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην ιστορία της μουσικής, κάποιες πτυχές της ζωής του που παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άγνωστες στο ευρύ κοινό. Οι διαπροσωπικές σχέσεις του «Βασιλιά της Pop» που έφυγε πρόωρα από τη ζωή αλλά και οι σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειάς του, όπως τα παιδιά του, είναι πράγματα τα οποία ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον προστάτευε από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού γνώριζε από προσωπική πείρα την αδηφαγία των ΜΜΕ.

Τα χρόνια που ακολούθησαν τον θάνατό του, τα παιδιά του απέφευγαν σε μεγάλο βαθμό να μπουν σε λεπτομέρειες για τον τρόπο ανατροφής που είχε επιλέξει ο διάσημος πατέρας τους για αυτά. Γι' αυτό και η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η 22χρονη κόρη του, Πάρις Τζάκσον, στην εκπομπή της Ναόμι Κάμπελ στο YouTube έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φαν του μουσικού και όχι μόνο.

Η νεαρή κοπέλα που ασχολείται με το μόντελινγκ, το τραγούδι και την ηθοποιία περιέγραψε στην εκπομπή «No Filter» την Τρίτη τα παιδικά της χρόνια, και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας της προσπαθούσε να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά του την εργασιακή ηθική και να αναπτύξει το γούστο τους στη μουσική.

«Ο μπαμπάς μου φρόντιζε πάντα να διασφαλίσει ότι λαμβάναμε σωστή μόρφωση, προκειμένου να γίνουμε καλλιεργημένοι άνθρωποι. Δεν μας έδειχνε μόνο τη φανταχτερή πλευρά της ζωής, όπως τη διαμονή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων», εξηγεί η Πάρις. Όπως σημειώνει, η σύλληψή της έγινε στην γαλλική πόλη από την οποία πήρε το όνομά της και γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, όμως θυμάται να ζει σε πολλά μέρη μεγαλώνοντας. «Βλέπαμε όμως τα πάντα. Βλέπαμε χώρες του τρίτου κόσμου. Βλέπαμε κάθε πλευρά του φάσματος», τονίζει η Τζάκσον.

Σύμφωνα με τη νεαρή, που ήταν μόλις 11 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της το 2009, τα πράγματα που δίδαξε ο Μάικλ Τζάκσον στα παιδιά του επηρεάζουν μέχρι σήμερα τη ζωή τους. «Μεγαλώνοντας, μαθαίναμε πως για να έχουμε κάτι, έπρεπε πρώτα να το κερδίσουμε. Αν θέλαμε πέντε παιχνίδια από το FAO Schwarz ή το Toys R Us, έπρεπε να διαβάσουμε πέντε βιβλία. Ο στόχος ήταν να δουλέψεις για να κερδίσεις κάτι, όχι να θεωρείς ότι σου ανήκει δικαιωματικά... Αν θες κάτι πρέπει να εργαστείς σκληρά γι' αυτό. Έτσι το αισθάνεσαι ως επίτευγμα».

Όταν η Κάμπελ είπε στην Πάρις ότι είναι υπερβολικά διάσημη για να πηγαίνει σε κάστινγκ για μοντέλα, εκείνη επέμεινε ότι «πιστεύει ακράδαντα ότι πρέπει να κερδίσει κάθε τι στη ζωή της με τον ιδρώτα της». «Πρέπει να το κάνω... πηγαίνω στις οντισιόν, εργάζομαι σκληρά, μελετώ σενάρια, κάνω ό,τι πρέπει να κάνω».

Τον περασμένο Νοέμβριο, η 22χρονη κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Wilted». Μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, όπου ο πατέρας της άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, αναφέρθηκε πάλι στην επιρροή του Μάικλ Τζάκσον.

«Αγαπούσε την κλασική μουσική μουσική, την τζαζ, την χιπ χοπ και την R&B. Και φυσικά όλη τη σκηνή της Motown. Του άρεσε όμως να ακούει και το Top 40 στο ραδιόφωνο, ροκ κομμάτια, οι Beatles. Έτσι μεγαλώσαμε με όλα αυτά τα ακούσματα, που αισθάνομαι ότι έχουν επηρεάσει και τη δική μου μουσική. Αν ακούσεις το άλμπουμ μου, θα εντοπίσεις ακόμα και επιρροές από soundtrack ταινιών, όπως των Χανς Ζίμερ και Ντάνι Έλφμαν, αλλά και από ροκ μπάντες όπως οι Radiohead και οι Manchester Orchestra», λέει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα, σε μια συνέντευξή του στο «Τhe Mix», ο μεγαλύτερος αδελφός της Πάρις είχε αναφερθεί σε ανάλογες επιρροές και μαθήματα ζωής από τον πατέρα τους. Το σημαντικότερο πράγμα που ο 24χρονς Πρινς λέει ότι διδάχτηκε από τον Μάικλ Τζάκσον είναι «να μη σταματάς ποτέ να μαθαίνεις». Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα μάθημα που αποδείχτηκε καθοριστικό στη ζωή του, αφού ο πατέρας του έλεγε πάντα ότι «το λεπτό που σταματάς να μαθαίνεις είναι εκείνο που ξεκινάς να πεθαίνεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Αν ονομάσω αγάπη αυτό που ζούσα, έχω εκπαιδεύσει λάθος τα παιδιά μου, ήταν μίσος

Tabloid Χτες
Μιλάω μόνο για τη σχέση τη δική μου με εκείνον και τίποτα άλλο, τόνισε η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος δικηγόρου

Akylas: Η ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και οι οικονομικές δυσκολίες πριν από τη Eurovision

Tabloid Χτες
Στην καραντίνα αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα και να κυνηγήσω το όνειρο, δεν υπήρχαν χρήματα, φίλοι με φιλοξένησαν στα σπίτια τους, ανέφερε ο τραγουδιστής

Ιωάννα Τούνη: Γιατί ο συνήγορός της θα ζητήσει διακοπή της δίκης του revenge pοrn βίντεο

Tabloid Χτες
Διακοπή της δίκης της Ιωάννας Τούνη για το revenge pοrn βίντεο θα ζητήσει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Σοκάρει η Γιασμίν Αλιζαντέ: «Με φυλάκισαν για έξι μήνες σε διαφορετικές φυλακές από τους γονείς μου»

Tabloid Χτες
Τη Γιασμίν Αλιζαντέ υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

Παναγιώτης Στάθης: Ανακοίνωσε με δάκρυα ότι πέθανε η μητέρα του και το έμαθε πριν ξεκινήσει η εκπομπή

Media Χτες
Ο Παναγιώτης Στάθης ανακοίνωσε ότι έχασε τη μητέρα του στα τελευταία λεπτά της σημερινής εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε… χαμό χορεύοντας και τραγουδώντας Μάικλ Τζάκσον

Social Χτες
Ο «αστέρας» των Μιλγουόκι Μπακς έζησε το All–Star Weekend σε… ρυθμούς Μάικλ Τζάκσον