E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παντρεύτηκε μια φουσκωτή κούκλα αλλά δεν άντεξε και ... πήρε διαζύγιο

Και τώρα θέλει να αποκτήσει... χαρέμι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/3/2021 | 00:14

Παντρεύτηκε μια φουσκωτή κούκλα αλλά δεν άντεξε και ... πήρε διαζύγιο
@fitnessvolt.com

Είχε τον κόσμο απέναντί του όταν αποκάλυψε τον έρωτά του. Αλλά αν ο έρωτας είναι αληθινός, τότε αντέχει. Ακόμα όμως και αυτοί οι έρωτες μπορεί να μην κρατήσουν για πολύ. Όπως εκείνος του Yuri Tolochko.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ηθοποιός και bodybuilder έγινε γνωστός στο κοινό όταν αποφάσισε να παντρευτεί μια φουσκωτή κούκλα. Ο άνδρας από το Καζακστάν, είχε πάρει την απόφασή του. Και ακολούθησε γαμήλια τελετή, όπως ακριβώς συμβαίνει συνήθως.

Η φουσκωτή κούκλα ονομαζόταν Margo και ο Καζάκος bodybuilder είχε οργανώσει ολόκληρη εκδήλωση, καλώντας φίλους και κάμερες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο γάμος του να γίνει viral και στο εξωτερικό. Δεν είναι άλλωστε και συχνό φαινόμενο, ένας άνδρας να παντρεύεται μια κούκλα.

Λίγους μήνες αργότερα όμως, αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Margo. Κι αυτό έγινε γιατί ερωτεύτηκε μια άλλη κούκλα. Άφησε λοιπόν την Margo και έκανε σχέση με την Lola. Κι όχι μόνο με την Lola, απ’ ότι φαίνεται, αφού μια εταιρεία που εμπορεύεται κούκλες του χάρισε άλλη μια, με τον ίδιο να θέλει να αποκτήσει «χαρέμι». Μάλλον δεν θα ξαναπαντρευτεί αυτή τη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.

Ο Αργεντίνος σπίκερ που έγινε viral: Ξέσπασε μετά το 2‑1 του Μαρτίνεζ και φώναζε «αυτό είναι η Αργεντινή»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Πάμπλο Γκιράλτ έγινε διάσημος μετά το ξέσπασμα και τα... γαλλικά στην πρώτη από τις μεγάλες ανατροπές της Αργεντινής στο Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού που ραγίζει καρδιές

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών