E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σεργουλόπουλος σε Γερμανού: «Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες; Δεν καταλαβαίνω»

«Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω»

Δημοσίευση 7/3/2021 | 20:32

Σεργουλόπουλος σε Γερμανού: «Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες; Δεν καταλαβαίνω»

«Έγιναν τέλη Φεβρουαρίου. Που το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω» δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάθισε στον καναπέ του «Καλύτερα δεν Γίνεται» και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη. Όσο προχωρούσε η συζήτηση ο Φώτης Σεργουλόπουλος φάνηκε ότι εκνευρίστηκε όταν η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει οι καταγγελίες που αναφέρει ο ίδιος στο ΣΕΗ.

Η συζήτησή τους εξελίχθηκε ως εξής: «Είχα κάνει μια ανάρτηση προτού βγούνε να μιλήσουν τα κορίτσια… Δεν φοβάμαι γιατί έχω το θάρρος να λέω αυτό που συμβαίνει… Ήμασταν μια ημέρα μαζεμένοι στο Shamone, όπου κάναμε πρόβα κι ήρθε η κουβέντα κι η Τζένη Μπότση είπε το συμβάν, όπως κι η Αγγελική Λάμπρη. Μαζεύτηκαν τέσσερις γυναίκες που ανέφεραν την ίδια τακτική για αυτήν την κακοποίηση. Οι δύο τελικά βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Η Τζένη Μπότση είχε πει παλιά σε συνέντευξή της ότι κάποτε θα το πω. Αυτήν την φορά μπόρεσε να μιλήσει με αφορμή την Μπεκατώρου. Αρχικά το είπαν σε ανθρώπους που ξέρουν ότι έχουν δεχθεί κακοποίηση και δεν θα τις παρεξηγήσουν…Βγήκαν 20 γυναίκες που κατήγγειλαν αυτόν τον τύπο».

Όταν η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει καταγγελίες, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αντέδρασε: «Από τις 20 γυναίκες οι 13 έκανα καταγγελίες στο ΣΕΗ και γνωρίζω τον αριθμό πρωτοκόλλου. Τι θες να πεις δεν έγιναν; Έγιναν τέλη Φεβρουαρίου. Που το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω.»

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε φυσικά να πει στον αέρα από που εικάζει ότι δεν έχουν γίνει: «Δεν μπορώ να πω πράγματα στον αέρα γιατί εδώ είμαι παρουσιάστρια σε ένα κανάλι και πρέπει να προσέχω τι λέω.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ρία Ελληνίδου: Τυχερός αυτός που τη θαυμάζει

Tabloid 22.01.2026
Το πρώην μοντέλο μίλησε για τη σχέση με τον γιο του, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την τραγουδίστρια

Σάσα Μπάστα: Έχω να κάνω μπότοξ δύο χρόνια, έχω πάθει βελονοφοβία

Tabloid 22.01.2026
Είμαι σε μια άρνηση στο να κάνω οτιδήποτε, σχολίασε η τραγουδίστρια

Με αποκαλυπτική εμφάνιση η Χάιντι Κλουμ στο ντοκιμαντέρ της Πάρις Χίλτον, δείτε φωτογραφίες

Tabloid 22.01.2026
Το μοντέλο αποθέωσε τη διάσημη κληρονόμο με αφορμή το ντοκιμαντέρ της

Ακύρωσε τις εμφανίσεις της η Μελίνα Ασλανίδου – Το μήνυμα για το πρόβλημα υγείας

Tabloid 22.01.2026
Η γνωστή τραγουδίστρια εξηγεί τον λόγο της ακύρωσης των live εμφανίσεών της!

MasterChef – Επέστρεψε μετά από 7 χρόνια στον διαγωνισμό: «Παράτησα τη δουλειά μου στη Δανία και ήρθα μόνο γι’ αυτό»

TV Buzz 22.01.2026
Μια γνώριμη φιγούρα ήρθε στο νέο επεισόδιο του MasterChef, που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του STAR

Η Hilary Duff «έσπασε» 18 χρόνια σιωπής – Το τραγούδι που μιλάει για τον καβγά με την αδερφή της

Celebrity Stories 22.01.2026
Με το συγκινητικό «We Don’t Talk» η ηθοποιός αφήνει αιχμές για τη ρήξη με τη Haylie Duff και απλώνει δημόσια κλαδί ελιάς για συμφιλίωση

Ανατρίχιασαν στο X με την Ευαγγελία Μουμούρη στο φινάλε του «Ριφιφί»

Social Χτες
Μυθική ερμηνεία, υποκλινόμαστε στο μέγεθος του ταλέντου της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid Χτες
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid Χτες
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας