E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σεργουλόπουλος σε Γερμανού: «Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες; Δεν καταλαβαίνω»

«Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω»

Δημοσίευση 7/3/2021 | 20:32

Σεργουλόπουλος σε Γερμανού: «Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες; Δεν καταλαβαίνω»

«Έγιναν τέλη Φεβρουαρίου. Που το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω» δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάθισε στον καναπέ του «Καλύτερα δεν Γίνεται» και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη. Όσο προχωρούσε η συζήτηση ο Φώτης Σεργουλόπουλος φάνηκε ότι εκνευρίστηκε όταν η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει οι καταγγελίες που αναφέρει ο ίδιος στο ΣΕΗ.

Η συζήτησή τους εξελίχθηκε ως εξής: «Είχα κάνει μια ανάρτηση προτού βγούνε να μιλήσουν τα κορίτσια… Δεν φοβάμαι γιατί έχω το θάρρος να λέω αυτό που συμβαίνει… Ήμασταν μια ημέρα μαζεμένοι στο Shamone, όπου κάναμε πρόβα κι ήρθε η κουβέντα κι η Τζένη Μπότση είπε το συμβάν, όπως κι η Αγγελική Λάμπρη. Μαζεύτηκαν τέσσερις γυναίκες που ανέφεραν την ίδια τακτική για αυτήν την κακοποίηση. Οι δύο τελικά βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Η Τζένη Μπότση είχε πει παλιά σε συνέντευξή της ότι κάποτε θα το πω. Αυτήν την φορά μπόρεσε να μιλήσει με αφορμή την Μπεκατώρου. Αρχικά το είπαν σε ανθρώπους που ξέρουν ότι έχουν δεχθεί κακοποίηση και δεν θα τις παρεξηγήσουν…Βγήκαν 20 γυναίκες που κατήγγειλαν αυτόν τον τύπο».

Όταν η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει καταγγελίες, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αντέδρασε: «Από τις 20 γυναίκες οι 13 έκανα καταγγελίες στο ΣΕΗ και γνωρίζω τον αριθμό πρωτοκόλλου. Τι θες να πεις δεν έγιναν; Έγιναν τέλη Φεβρουαρίου. Που το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω.»

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε φυσικά να πει στον αέρα από που εικάζει ότι δεν έχουν γίνει: «Δεν μπορώ να πω πράγματα στον αέρα γιατί εδώ είμαι παρουσιάστρια σε ένα κανάλι και πρέπει να προσέχω τι λέω.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social Χτες
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories Χτες
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Προχτές
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της