E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Γαρμπή: Τι απέγινε το επικό φόρεμα που φόρεσε στην Eurovision του 1993

Όσα αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στον Φώτη Σεργουλόπουλο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/3/2021 | 20:36

Καίτη Γαρμπή: Τι απέγινε το επικό φόρεμα που φόρεσε στην Eurovision του 1993

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος φιλοξένησε σε ένα video που ανέβηκε στο νέο κανάλι του στο Youtube την ανεπανάληπτη Καίτη Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πρωτόγνωρη εποχή της πανδημίας, τις ένδοξες στιγμές που έζησε η Νύχτα τις περασμένες δεκαετίες αλλά και τη συμμετοχή της στην Eurovision του 1993 με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του Φωτός».

Τότε, ιδιαίτερη αίσθηση είχε κάνει το γαλάζιο φόρεμα με σκισίματα της Σίλιας Κριθαριώτη που είχε φορέσει, το οποίο σχολιάστηκε τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα διεθνή μέσα. Θέμα συζήτησης για πολλούς και το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο λόγω των αποκαλυπτικών ανοιγμάτων του στο πλάι θυμήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο μύθος του φορέματος κρατά μέχρι σήμερα με πέπλο μυστηρίου να καλύπτει εδώ και χρόνια το πού βρίσκεται καθώς πίσω στα 90’s τα ίχνη του χάθηκαν, όταν το χάρισε σε στενό της φίλο. Ζήτησε, όμως, από τη δημιουργό του να το αναβιώσει φτιάχνοντας ένα αντίγραφό του.

«Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

E-Daily 3.Left Χτες
Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

E-Daily 3.Left Χτες
Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

E-Daily 3.Left Χτες
Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Προχτές
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».