E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Γαρμπή: Τι απέγινε το επικό φόρεμα που φόρεσε στην Eurovision του 1993

Όσα αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στον Φώτη Σεργουλόπουλο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/3/2021 | 20:36

Καίτη Γαρμπή: Τι απέγινε το επικό φόρεμα που φόρεσε στην Eurovision του 1993

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος φιλοξένησε σε ένα video που ανέβηκε στο νέο κανάλι του στο Youtube την ανεπανάληπτη Καίτη Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πρωτόγνωρη εποχή της πανδημίας, τις ένδοξες στιγμές που έζησε η Νύχτα τις περασμένες δεκαετίες αλλά και τη συμμετοχή της στην Eurovision του 1993 με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του Φωτός».

Τότε, ιδιαίτερη αίσθηση είχε κάνει το γαλάζιο φόρεμα με σκισίματα της Σίλιας Κριθαριώτη που είχε φορέσει, το οποίο σχολιάστηκε τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα διεθνή μέσα. Θέμα συζήτησης για πολλούς και το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο λόγω των αποκαλυπτικών ανοιγμάτων του στο πλάι θυμήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο μύθος του φορέματος κρατά μέχρι σήμερα με πέπλο μυστηρίου να καλύπτει εδώ και χρόνια το πού βρίσκεται καθώς πίσω στα 90’s τα ίχνη του χάθηκαν, όταν το χάρισε σε στενό της φίλο. Ζήτησε, όμως, από τη δημιουργό του να το αναβιώσει φτιάχνοντας ένα αντίγραφό του.

«Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid 22.03.2026
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid 22.03.2026
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid 22.03.2026
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid 22.03.2026
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid 22.03.2026
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media 22.03.2026
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid 22.03.2026
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid 22.03.2026
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του

Gio Kay: «Ξενερώνω με τη φάση σου», είπε στον Σταμάτη Φασουλή ‑ Αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή

Tabloid 22.03.2026
Η διαφωνία προκλήθηκε τη στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησε την κριτική του, διατυπώνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του Gio Kay