E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Δόξας: Κόπηκε και από το «Χιούστον το λύσαμε» ‑ Τι έπαιξε στη θέση του

Δεν θα εμφανιστεί ούτε στο αυριανό επεισόδιο του All Star Your Face Sounds Familiar

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/3/2021 | 09:56

Κώστας Δόξας: Κόπηκε και από το «Χιούστον το λύσαμε» ‑ Τι έπαιξε στη θέση του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» ήταν ο Κώστας Δόξας, το βράδυ της Παρασκευής (6/3). Όμως η εκπομπή τελικά δεν μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 και στη θέση της έπαιξε μια παλιότερη εκπομπή με καλεσμένους τον Θοδωρή Παπαλουκά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο τραγουδιστής λίγες ώρες ύστερα από την δημοσιοποίηση της είδησης για την δημόσια καταγγελία της συζύγου του εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από το σόου, All Star Your Face Sounds Familiar. Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως θα επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αλήθειας. «Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά», λέει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του: «Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου. Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει».

Ήδη στο αυριανό επεισόδιο του «All Star Your Face Sounds Familiar», γίνεται νέο μοντάζ, έτσι ώστε να κοπούν τα περισσότερα πλάνα στα οποία φαίνεται.

Η ανάρτηση της Μαρίας Δεληθανάση στο Instagram

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Μαρία Δεληθανάση, έκανε και στο instagram μια σχετική με την καταγγελία της ανάρτηση, στην οποία ουσιαστικά περιγράφει όσα καταγγέλλει πως έζησε. Ολόκληρο το κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία που δημοσίευσε έχει ως εξής:

«Δε θα συμβεί την πρώτη μέρα, ούτε μία φορά. Έρχεται ως επικύρωση της εκμηδένισης σου στην τελετουργία της συστηματικής, ψυχικής σου εξόντωσης. Αρχικά είναι λόγια που σε πονούν κ σε αποδυναμώνουν, ή σιωπή, σαδιστική, που σε οδηγεί σε απομόνωση. Θα σε υποτιμήσει, θα σε απειλήσει, θα σε προδώσει, θα σε εκμεταλλευτεί, θα σε συκοφαντήσει, θα διαστρεβλώσει την αλήθεια, θα σε βγάλει τρελή, θα κάνει τις βασικές σου ανάγκες να μοιάζουν παράλογες απαιτήσεις, θα σε “αδειάσει”.

Μετά θα γυρίσει "μετανιωμένος", θα υποσχεθεί, θα φορέσει τη μάσκα της αυτοβελτίωσης, θα σου δώσει την τροφή που ζητάς να κορέσεις τη συναισθηματική πείνα που σου επέβαλε, θα σε μπερδέψει. Τότε θα δεις μοναδικές οσκαρικές ερμηνείες να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σου, θα σε πείσει. Θα τη δεις σωτήρας, ήρωας, θα πιστέψεις ότι η αγάπη σου θα σώσει τον κόσμο. Θα πάθεις "σύνδρομο Στοκχόλμης", θα ενοχοποιήσεις εσένα, θα τον καλύψεις, θα ντρέπεσαι ,θα πάθεις κατάθλιψη, θα ζεις στα παρασκήνια της ζωής σου χωρίς συμμετοχή.

Θα βρεθείς σε σκοτεινά μονοπάτια του νου για να αρνηθείς αυτό που ζεις. Η μνήμη έχει εξασθενήσει κ η ανάκληση του αξιοθαύμαστου εαυτού σου απαιτεί ενέργεια που δεν έχεις. Παραιτείσαι κ ζεις σ’ αυτό που έχεις καιρό συνηθίσει. Στη μαύρη τρύπα. Θα στηρίξεις την εικόνα κ τα κοινωνικά πρότυπα για να πιαστείς κ εσύ απ’ αυτό που φαίνεται, αλλά δεν είναι. Η αυτοαμφισβήτηση θα γίνει δεύτερη φύση σου, όποια κ αν είσαι, όσα προσόντα κ αν διαθέτεις. Το άγχος κ ο φόβος δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν αυτό που ζεις, ούτε τολμάς να εντάξεις εύκολα τον εαυτό σου στην κατηγορία των «κακοποιημένων γυναικών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρίζα Κωχ: «Είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι» ‑ Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Tabloid 15.04.2026
Η Μαρίζα Κωχ αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, που την κρατά μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Ναταλία Αργυράκη: «Πάλεψα πολύ όλη αυτή τη χρονιά να υποστηρίξω την επιλογή που έκανα»

Tabloid 15.04.2026
«Αν μια κακία, που δεν αποσκοπεί πουθενά, θεωρείται γνώμη... όχι, δεν θα την θεωρήσω γνώμη», ξεκαθάρισε

Η Μαντόνα επιστρέφει: Ανακοίνωσε το «Confessions on a Dance Floor 2» μέσω Instagram

Tabloid 15.04.2026
Η Μαντόνα προκάλεσε «σεισμό» στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ώρες, ανακοινώνοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ!

Ερωτευμένος ο Αναστάσης Ροϊλός: Ποια είναι η γνωστή ηθοποιός που διατηρεί σχέση εδώ και 2 χρόνια

Tabloid 15.04.2026
Ο Αναστάσης Ροϊλός φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μίας γοητευτικής ηθοποιού, η οποία έχει εμφανιστεί σε διάφορες επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θα με πάει πίσω επαγγελματικά το να μετακομίσω στα Χανιά»

Tabloid 15.04.2026
Η αθλητικογράφος μίλησε για την επιθυμία της να ζήσει στο νησί με την οικογένειά της μέσα στα επόμενα χρόνια

Κλέλια Ανδριολάτου: Απαντά για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid 15.04.2026
Την Κλέλια Ανδριολάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και η δημοσιογράφος, Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Έγκυος η Λίλα Μπακλέση: Το τρυφερό βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Tabloid 15.04.2026
Την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της βιώνει η Λίλα Μπακλέση, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία ενώ έκανε ηλιοθεραπεία

Social 15.04.2026
«Το καλύτερο μακιγιάζ είναι του ήλιου και της καλής διάθεσης»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε από το Happy Day μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του Γιώργου Μυλωνάκη

Tabloid 15.04.2026
Η δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή όταν ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Η Δώρα Παντέλη με φλοράλ μπικίνι αναπολεί τις διακοπές στην Πάρο

Social 15.04.2026
«Χωρίς σχέδιο, μόνο συναισθήματα» έγραψε η Δώρα Παντέλη στην ανάρτησή της στο Instagram

Οι σeξι φωτογραφίες 25χρονης Αυστραλής από την Coachella της έδωσαν τον τίτλο της «πιο όμορφης κοπέλας στον κόσμο»

Social 15.04.2026
«Κανείς δεν θα μπορούσε να είναι τόσο τέλειος» γράφουν για την Λία Χάλτον