E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Δόξας: Καταγγελία της πρώην συζύγου για ξυλοδαρμό ‑ Τι απαντά ο ίδιος

"Έχει αλλοπρόσαλλη και ανώριμη συμπεριφορά"

Δημοσίευση 5/3/2021 | 18:55

Κώστας Δόξας: Καταγγελία της πρώην συζύγου για ξυλοδαρμό ‑ Τι απαντά ο ίδιος

Με μια δήλωση στην οποία εξαπολύσει επίθεση στην πρώην σύζυγό του, ο Κώστας Δόξας απάντησε στην καταγγελία της για κακοποίηση όσο ήταν παντρεμένοι. Ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι σκοπός της είναι να τον πλήξει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Η σύζυγος του κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό, στη δημοσιότητα φωτογραφίες

Ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι σκοπός της είναι να τον πλήξει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Περισσότερες από 20 σελίδες A4 χρειάστηκαν για να περιγραφεί ο εφιάλτης που ζει τα τελευταία χρόνια η σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή, η οποία, όπως καταγγέλλει, έχει μπλεχτεί σε ένα ατελείωτο σπιράλ εκφοβισμών, λεκτικών κακοποιήσεων, απειλών, υποτιμητικών συμπεριφορών, ακόμα και… ξυλοδαρμών!

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα -κατά κόσμον Κώστας Δείξιμος-, ο οποίος, με βάση τη μήνυση και την αγωγή που κατατέθηκε πρόσφατα από την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση και η οποία βρίσκεται στη διάθεση του zougla.gr, εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος «κυκλοθυμικός, αλλοπρόσαλλος και απειλητικός» με τεράστια ξεσπάσματα οργής ακόμα και σε βάρος του ίδιου του πατέρα του.

Αδιάψευστο μάρτυρα της αγριότητάς και της ακραίας συμπεριφοράς του αποτελούν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που θα δείτε παρακάτω, στις οποίες αποτυπώνονται πλήρως οι επιπτώσεις των βίαιων ξεσπασμάτων του.

Και θεωρεί πως σκοπός των καταγγελιών είναι αυτός γιατί, όπως ισχυρίζεται ο τραγουδιστής, η δημοσιοποίησή τους «έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show». Ο Κώστας Δόξας συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar.

Όλη η δήλωση του Κώστα Δόξα


Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα «αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά», καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΡαγδαίες εξελίξεις: Τέλος ο Κώστας Δόξας από το YFSF 5/3/2021

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το «παιχνίδι», σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Ο γάμος και οι… πρώτοι ξυλοδαρμοί

Η ιστορία εκτείνεται χρονικά από το 2015, έτος κατά το οποίο ο τραγουδιστής γνώρισε τη Μαρία Δεληθανάση και αποφάσισαν να συζήσουν. Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Μοσχάτου και μετά από δύο μήνες απέκτησαν και ένα κοριτσάκι.

Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του τραγουδιστή με πληρεξούσιο δικηγόρο της τον κ. Νίκο Διαλυνά, «το πρώτο διάστημα της συμβίωσής μας η ζωή μου κυλούσε αρμονικά. Σε σχετικά μικρό διάστημα όμως άρχισαν τα προβλήματα που είχαν κυρίως ως αιτία την επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά του προς εμένα αλλά και προς το νεογέννητο παιδί μας. (…) Ο σύζυγός μου, λόγω του χαρακτήρα του, συμπεριφερόταν προς εμένα με τρόπο προσβλητικό, υβριστικό και βίαιο».

Μάλιστα, αλγεινή αίσθηση προκαλεί η περιγραφή της γυναίκας για τα όσα συνέβησαν το έτος 2016, έναν χρόνο δηλαδή πριν τελεστεί ο γάμος τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

Tabloid 07.06.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Το «τρελό» μυστικό πίσω από 3 πρώην του Tom Cruise – Tι σημαίνει ο αριθμός 33 που τους συνδέει

Celebrity Stories 07.06.2026
Τυχαίο ή κάτι πολύ πιο σκοτεινό; Οι τρεις πρώην του Τομ Κρουζ είχαν όλες κάτι κοινό - κι αυτό έχει τρελάνει το ίντερνετ

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από 20 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η συμφωνία θεωρείται οριστική και ο Πάνος Μιχαλόπουλος θα συμπρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά με τους Γιώργο Γάλλο και Μιχάλη Σαράντη

Dua Lipa και Callum Turner: Χορός, φιλιά και ξέφρενο γλέντι στο 3ήμερο wedding party του Παλέρμο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι αδυνατούσε να σταματήσει να χορεύει, να φιλιέται και να τραγουδά στο cocktail party που δόθηκε στο Palazzo Valguarnera Gangi

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η σύντροφός του κινούνται νομικά μετά τα αρνητικά σχόλια στις φωτογραφίες τους

E-Daily 3.Left Χτες
Σε δηλώσεις που έκανε ο stand-up comedian νωρίτερα ωστόσο ανέφερε πως αντιμετώπισαν την κατάσταση με χιούμορ

Η Ζέτα Δούκα ανέβασε φωτογραφία με μαγιό: Αυτό είναι το σώμα μου στα 52 χωρίς κανένα φίλτρο

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου σε σχέση με την αποδοχή του, έχει νοσήσει από ανορεξία και βουλιμία, έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί πριν 10 χρόνια και πλέον φλερτάρει με την εμμηνόπαυση»

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

E-Daily 3.Left Χτες
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

Γυναίκα απείλησε την Χριστίνα Παππά και απελάθηκε: «Τη στείλανε στη χώρα της»

E-Daily 3.Left Προχτές
Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε στις τηλεοπτικές κάμερες τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπισε

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Tabloid Προχτές
«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left Προχτές
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της