E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Δόξας: Καταγγελία της πρώην συζύγου για ξυλοδαρμό ‑ Τι απαντά ο ίδιος

"Έχει αλλοπρόσαλλη και ανώριμη συμπεριφορά"

Δημοσίευση 5/3/2021 | 18:55

Κώστας Δόξας: Καταγγελία της πρώην συζύγου για ξυλοδαρμό ‑ Τι απαντά ο ίδιος

Με μια δήλωση στην οποία εξαπολύσει επίθεση στην πρώην σύζυγό του, ο Κώστας Δόξας απάντησε στην καταγγελία της για κακοποίηση όσο ήταν παντρεμένοι. Ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι σκοπός της είναι να τον πλήξει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Η σύζυγος του κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό, στη δημοσιότητα φωτογραφίες

Ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι σκοπός της είναι να τον πλήξει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Περισσότερες από 20 σελίδες A4 χρειάστηκαν για να περιγραφεί ο εφιάλτης που ζει τα τελευταία χρόνια η σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή, η οποία, όπως καταγγέλλει, έχει μπλεχτεί σε ένα ατελείωτο σπιράλ εκφοβισμών, λεκτικών κακοποιήσεων, απειλών, υποτιμητικών συμπεριφορών, ακόμα και… ξυλοδαρμών!

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα -κατά κόσμον Κώστας Δείξιμος-, ο οποίος, με βάση τη μήνυση και την αγωγή που κατατέθηκε πρόσφατα από την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση και η οποία βρίσκεται στη διάθεση του zougla.gr, εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος «κυκλοθυμικός, αλλοπρόσαλλος και απειλητικός» με τεράστια ξεσπάσματα οργής ακόμα και σε βάρος του ίδιου του πατέρα του.

Αδιάψευστο μάρτυρα της αγριότητάς και της ακραίας συμπεριφοράς του αποτελούν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που θα δείτε παρακάτω, στις οποίες αποτυπώνονται πλήρως οι επιπτώσεις των βίαιων ξεσπασμάτων του.

Και θεωρεί πως σκοπός των καταγγελιών είναι αυτός γιατί, όπως ισχυρίζεται ο τραγουδιστής, η δημοσιοποίησή τους «έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show». Ο Κώστας Δόξας συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar.

Όλη η δήλωση του Κώστα Δόξα


Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα «αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά», καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΡαγδαίες εξελίξεις: Τέλος ο Κώστας Δόξας από το YFSF 5/3/2021

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το «παιχνίδι», σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Ο γάμος και οι… πρώτοι ξυλοδαρμοί

Η ιστορία εκτείνεται χρονικά από το 2015, έτος κατά το οποίο ο τραγουδιστής γνώρισε τη Μαρία Δεληθανάση και αποφάσισαν να συζήσουν. Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Μοσχάτου και μετά από δύο μήνες απέκτησαν και ένα κοριτσάκι.

Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του τραγουδιστή με πληρεξούσιο δικηγόρο της τον κ. Νίκο Διαλυνά, «το πρώτο διάστημα της συμβίωσής μας η ζωή μου κυλούσε αρμονικά. Σε σχετικά μικρό διάστημα όμως άρχισαν τα προβλήματα που είχαν κυρίως ως αιτία την επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά του προς εμένα αλλά και προς το νεογέννητο παιδί μας. (…) Ο σύζυγός μου, λόγω του χαρακτήρα του, συμπεριφερόταν προς εμένα με τρόπο προσβλητικό, υβριστικό και βίαιο».

Μάλιστα, αλγεινή αίσθηση προκαλεί η περιγραφή της γυναίκας για τα όσα συνέβησαν το έτος 2016, έναν χρόνο δηλαδή πριν τελεστεί ο γάμος τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Είναι ζωντανός από θαύμα» ‑ Συγκλονίζει ο πατέρας του 22χρονου παίκτη του Survivor

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο πατέρας του παίκτη εξήγησε ότι το πρώτο 24ωρο ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων

Survivor: Στο νοσοκομείο και ο Μάνος Μαλλιαρός με νευρικό κλονισμό μετά τον ακρωτηριασμό του 22χρου

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Ο Μάνος Μαλλιαρός βρισκόταν μαζί με τον 22χρονο την ώρα που συνέβη το ατύχημα

Eurovision 2026: Ο Akylas ξεσηκώνει με τη λύρα‑σύμβολο νίκης της Παπαρίζου

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στους eurofans το νέο βίντεο

Το υπέροχο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

E-Daily 3.Left 12.05.2026
Η τραγουδίστρια ξέρει καλά πώς να συνδυάζει την κομψότητα με τη χαλαρή πολυτέλεια

Γιώργος Μυλωνάκης: «Είναι μαχητής», λέει η σύζυγός του ‑ Ευχαριστίες στο ιατρικό προσωπικό

E-Daily 3.Left Χτες
Την ευγνωμοσύνη της εξέφρασε και για όσους στήριξαν την οικογένεια όλο αυτό το διάστημα

Η Μιρέλα Πάχου χορεύει Στέλιο Καζαντζίδη και το «Δύο πόρτες έχει η ζωή» δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η μουσικός ανέβασε βίντεο από το καμαρίνι με την Ελένη Ράντου

Τουρκία: Μάνα με παντόφλα χώρισε δύο ομάδες αγοριών μετά από άγρια συμπλοκή ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκπληκτική και διασκεδαστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου ενός περαστικού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποινική δίωξη σε βάρος της μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από την Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left Χτες
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος της πριν δυο περίπου χρόνια η Έλενα Χριστοπούλου

Δικαστήριο έδωσε παράταση 6 μηνών σε 54χρονη για να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

E-Daily 3.Left Χτες
Δικαστήριο έδωσε παράταση 6 μηνών σε 54χρονη γυναίκα προκειμένου να κάνει εμβρυομεταφορά και να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης

Συγκλονίζει η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ο σύζυγός μου είναι μαχητής» – Το επόμενο βήμα στη Γερμανία

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος μοιράζεται τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για τη συνέχεια της αποκατάστασής του

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Είμαστε μαζί δυο χρόνια, είναι πολύ γλυκός»

E-Daily 3.Left Χτες
Στο τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Μαρία Αντωνά