E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mariah Carey: Της έκανε μήνυση και ο αδερφός της

Πριν από μία εβδομάδα έκανε μήνυση στην Mariah Carey και η αδελφή της

Δημοσίευση 4/3/2021 | 21:57

Mariah Carey: Της έκανε μήνυση και ο αδερφός της

Ο μεγαλύτερος αδελφός της Mariah Carey μήνυσε τη σταρ για δυσφήμηση και ψυχική οδύνη, λόγω των απομνημονευμάτων της με τίτλο «The Meaning Of Mariah Carey».

Ο Morgan Carey, ο οποίος διεκδικεί αποζημίωση που δεν έχει διευκρινιστεί, υποστηρίζει ότι το βιβλίο ψευδώς αφήνει να εννοηθεί ότι ήταν βίαιος. Αποτέλεσμα αυτού, σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η «έντονη ψυχική οδύνη» και η «σοβαρή βλάβη της υπόληψής του».

Πριν από μία εβδομάδα έκανε μήνυση στην Mariah Carey και η αδελφή της, διεκδικώντας αποζημίωση 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων, για το ίδιο βιβλίο.

Η Alisson Carey λέει ότι αποσπάσματα που ισχυρίζονται ότι έδωσε Valium στην 12χρονη Mariah, ότι προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί και πως πέταξε καυτό τσάι πάνω της είναι «εξοργιστικά» και έχουν στόχο να την «ταπεινώσουν και να την ντροπιάσουν».

Η ίδια αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι η τραγουδίστρια «δεν παρουσίασε καμία απόδειξη για να τεκμηριώσει αυτούς τους σοβαρούς ισχυρισμούς».

Ο Morgan Carey από την πλευρά του υποστηρίζει ότι η σταρ έβλαψε την υπόληψή του, γράφοντας για έναν φερόμενο «άγριο καβγά» με τον πατέρα του, που συνέβη όταν εκείνη ήταν κοριτσάκι.

Η Mariah Carey έγραψε ότι χρειάστηκαν «12 αστυνομικοί για να χωρίσουν τον αδελφό μου και τον πατέρα μου», αλλά ο Morgan Carey λέει ότι το συμβάν είναι «φανταστικό» και πως, υπό κανονικές συνθήκες, μόνο 1-2 αστυνομικοί θα είχαν ανταποκριθεί σε κλήση για ενδοοοικογενειακή βία.

Επίσης τη μήνυσε για αποσπάσματα που, υποστηρίζει, υπονοούν ότι προσπάθησε να της αποσπάσει εκβιαστικά χρήματα όταν εκείνη έγινε επιτυχημένη και ότι ήταν στο «σύστημα της ποινικής δικαιοσύνης».

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο αναφέρουν ότι είναι περισσότερο θλιμμένος και απογοητευμένος παρά οργισμένος από τις «προδοσίες και τα κακόβουλα ψέματα» της αδελφής του.

«Σε καμία περίπτωση δεν φθονεί την τεράστια καλλιτεχνική και προσωπική επιτυχία της αδελφής του, έχει απολαύσει τις δικές του επιτυχίες, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά και πάντα της εύχεται τα καλύτερα», αναφέρεται ακόμη.

Η αυτοβιογραφία της Mariah Carey κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έναν μήνα αργότερα βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των New York Times των μη μυθοπλαστικών best-seller.

Το βιβλίο περιλαμβάνει πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή της, συμπεριλαμβανομένης του δύσκολου τρόπου με τον οποίο μεγάλωσε, τον ρατσισμό που αντιμετώπισε ως παιδί και ισχυρισμούς ότι ο πρώτος γάμος της με τον στέλεχος δισκογραφίας Tommy Motola ήταν κακοποιητικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Δημοσίευσε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Την πρώτη της ολόσωμη φωτογραφία 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, Ξένιας δημοσίευσε σήμερα; 23 Απριλίου η Κατερίνα Καινούργιου

Ρίτα Γουίλσον για την κρυφή οικογένεια του πατέρα της στη Βουλγαρία: «Δεν μπορώ να το ξεπεράσω»

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Η ηθοποιός ανακάλυψε ότι ο πατέρας της είχε παντρευτεί με μία γυναίκα, η οποία πέθανε στη γέννα του γιου τους, με το μωρό να φεύγει και εκείνο από τη ζωή λίγους μήνες αργότερα

Λίτσα Πατέρα: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της που είχε προβλέψει και το «Πρωινό»

E-Daily 3.Left 23.04.2026
«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ μου λείπει η εκπομπή, δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα», παραδέχτηκε η γνωστή αστρολόγος

Σοφία Μαριόλα: Το περιστατικό που την «ανάγκασε» να στείλει το εξώδικο

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Ο δικηγόρος της αποκαλύπτει για πρώτη φορά το δράμα που πέρασε

Το «αντίο» της Τόρι Σπέλινγκ στον Πάτρικ Μαλντούν: Λυπάμαι που ένα όμορφο φως έσβησε τόσο νωρίς

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός είπε το δικό της «αντίο» στον άλλοτε σύντροφό της με μία συγκινητική ανάρτηση

Ερωτεύμενοι στα κύματα: Τα τρυφερά τετ‑α‑τετ της Καρντάσιαν και του Χάμιλτον στο Μαλιμπού

E-Daily 3.Left Χτες
Η ρομαντική εξόρμηση της Κιμ Καρντάσιαν και του Λιούις Χάμιλτον σε παραλία του Μαλιμπού

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη μάχη με τον καρκίνο: Ήταν επιλογή μου να μην πω στους γονείς μου

E-Daily 3.Left Χτες
«Ήθελα να προστατέψω εκείνους, εμένα, την οικογένεια, το σύνολο», σημείωσε ακόμα ο γνωστός ηθοποιός

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Μέναμε μεσοτοιχία με τον Βαγγέλη Ρωχάμη και οι γονείς μου με άφηναν σπίτι του

E-Daily 3.Left Χτες
Τον τελικό του Eurobasket το 1987 τον είδαμε μαζί, πρόσθεσε ο stand-up comedian

Τσουβέλας: «Μέναμε μεσοτοιχία με τον Βαγγέλη Ρωχάμη – Είδαμε μαζί τον τελικό του 1987»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας αποκάλυψε πως μεγάλωσε με τον Βαγγέλη Ρωχάμη και πως τον γνώριζε προσωπικά από την παιδική του ηλικία στο Περιστέρι

Rihanna: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την 7 μηνών κόρη της σε εξώφυλλο περιοδικού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Rihanna ξέρει καλά πώς να δημιουργεί στιγμές που μένουν και αυτή τη φορά το έκανε μαζί με το πιο απρόσμενο fashion icon, την κόρη της!