E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Η γνωστή σεφ μίλησε για την απώλεια που την στιγμάτισε στην εκπομπή της Μελέτη

Δημοσίευση 4/3/2021 | 14:37

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης (03/03) ήταν η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα ξέφρενα χρόνια όταν ζούσε στο Παρίσι και για την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου από καρκίνο - μια απώλεια που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται τη ζωή.

«Είναι και η απώλεια του αγαπημένου φίλου που είναι μέσα στις φουρτούνες που έχω ζήσει. Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο. Όλα αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους ότι ηρέμησε και θα ζήσεις να τον θυμάσαι, δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι ο νικητής ό,τι και να κάνουμε. Η ιδέα του θανάτου μού μαθαίνει να είμαι ταπεινή και να μην καβαλώ τα καλάμια και να σέβομαι που ξυπνώ, την φύση, τα πάντα. Να λέω "ευχαριστώ" γιατί θα νικήσει ο θάνατος, αλλά ενδιάμεσα υπάρχει ένα φοβερό πάρτι που λέγεται ζωή».

H Βολιώτισσα Ελένη Ψυχούλη μίλησε και για τον επιχειρηματία σύντροφό της με τον οποίο ζει μόνιμα στο Πήλιο. Ο σύντροφός της είναι 13 χρόνια νεότερος και τους ενώνει η αγάπη τους για το φαγητό και τα ελληνικά προϊόντα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λόγω του μαγαζιού που άνοιξε η Ελένη Ψυχούλη στον Βόλο πριν από κάποια χρόνια και ήταν αχώριστοι από την πρώτη συνάντησή τους.

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο ανέφερε: «Έχω να πω ότι ήταν το καλύτερο αφεντικό. Και να φανταστείς είμαστε και οι δυο Βολιώτες, αλλά δεν ανήκουμε στους ίδιους κόσμους. Εγώ ερχόμουν από έναν εναλλακτικό πλανήτη και ο Πέτρος αντιπροσώπευε εκείνη την περίοδο το mainstream». Η Ελένη Ψυχούλη αυτοχαρακτηρίστηκε party animal: «Έχω ζήσει 17.000 ζωές σε μία. Γεννιέσαι party animal. Αν είσαι θα κάνεις party μέχρι τα 100. Ακόμα και το να πάω να μαζέψω χόρτα είναι πάρτι!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάρης Ρώμας για την πιθανή επιστροφή της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Δεν θέλουμε να το κάνουμε

Tabloid 06.12.2025
Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον παλιό μας εαυτό , συμπλήρωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος

Τα πιο σπάνια ελληνικά ονόματα ‑ Σχεδόν απίθανο να τα συναντήσεις

Παράξενα 06.12.2025
Πραγματικά σπάνια και περίεργα!

Βίκυ Βολιώτη: Ήταν πολύ αυτονόητη για μένα η υιοθεσία. Ίσως να φοβόμουν και την εγκυμοσύνη

Tabloid Χτες
Η Βίκυ Βολιώτη μιλά για την υιοθετημένη κόρη της και το πώς την άλλαξε

Ο Τζακ Νίκολσον αγκαλιά με τα δύο παιδιά του – Η σπάνια εμφάνιση του 88χρονου ηθοποιού

Tabloid Χτες
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του στο Instagram

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στον Τάσο Ξιαρχό: Γιατί θεωρείται κακό το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι;

Tabloid Χτες
Αν εγώ σε κράζω επειδή εσύ τραγουδάς σε πανηγύρια, δεν φταίω, είχε πει ο χορογράφος για την τραγουδίστρια και άλλοτε φίλη του

Νέα Ζηλανδία: Γλάρος τραυμάτισε δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση – Δείτε βίντεο

Παράξενα Χτες
Το βίντεο έγινε viral μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα