E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Η γνωστή σεφ μίλησε για την απώλεια που την στιγμάτισε στην εκπομπή της Μελέτη

Δημοσίευση 4/3/2021 | 14:37

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης (03/03) ήταν η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα ξέφρενα χρόνια όταν ζούσε στο Παρίσι και για την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου από καρκίνο - μια απώλεια που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται τη ζωή.

«Είναι και η απώλεια του αγαπημένου φίλου που είναι μέσα στις φουρτούνες που έχω ζήσει. Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο. Όλα αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους ότι ηρέμησε και θα ζήσεις να τον θυμάσαι, δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι ο νικητής ό,τι και να κάνουμε. Η ιδέα του θανάτου μού μαθαίνει να είμαι ταπεινή και να μην καβαλώ τα καλάμια και να σέβομαι που ξυπνώ, την φύση, τα πάντα. Να λέω "ευχαριστώ" γιατί θα νικήσει ο θάνατος, αλλά ενδιάμεσα υπάρχει ένα φοβερό πάρτι που λέγεται ζωή».

H Βολιώτισσα Ελένη Ψυχούλη μίλησε και για τον επιχειρηματία σύντροφό της με τον οποίο ζει μόνιμα στο Πήλιο. Ο σύντροφός της είναι 13 χρόνια νεότερος και τους ενώνει η αγάπη τους για το φαγητό και τα ελληνικά προϊόντα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λόγω του μαγαζιού που άνοιξε η Ελένη Ψυχούλη στον Βόλο πριν από κάποια χρόνια και ήταν αχώριστοι από την πρώτη συνάντησή τους.

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο ανέφερε: «Έχω να πω ότι ήταν το καλύτερο αφεντικό. Και να φανταστείς είμαστε και οι δυο Βολιώτες, αλλά δεν ανήκουμε στους ίδιους κόσμους. Εγώ ερχόμουν από έναν εναλλακτικό πλανήτη και ο Πέτρος αντιπροσώπευε εκείνη την περίοδο το mainstream». Η Ελένη Ψυχούλη αυτοχαρακτηρίστηκε party animal: «Έχω ζήσει 17.000 ζωές σε μία. Γεννιέσαι party animal. Αν είσαι θα κάνεις party μέχρι τα 100. Ακόμα και το να πάω να μαζέψω χόρτα είναι πάρτι!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Της αρέσουν οι κακοποιητές!»: Aγριο κράξιμο στην Τέιλορ Σουίφτ γιατί κάλεσε τον Μπραντ Πιτ στον γάμο της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Εξοργισμένοι είναι οι χρήστες των social media γιατί η Σουίφτ στήριξε τον ηθοποιό εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την Αντζελίνα Τζολί

Adele – Η αλήθεια πίσω από την απώλεια των 45 κιλών: «Δεν ξεκίνησα για να αδυνατίσω»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Adele αποκάλυψε πώς έχασε περίπου 45 κιλά, τι είπε για τη γυμναστική και το άγχος μετά το διαζύγιό της

Συγκλονιστική αποκάλυψη της Mel C: Η σχέση της με το Robbie Williams και η κατάθλιψη

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Mel C μίλησε για την κατάθλιψη, τη μοναξιά και τα σύντομα ειδύλλια με Robbie Williams και J από τους 5ive

Θοδωρής Φέρρης: Γιατί σταμάτησε τη συναυλία του και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό;

Social Χτες
Ο τραγουδιστής έκανε απρόσμενη παύση στη συναυλία του στην Κοζάνη για να σχολιάσει την εμφάνισή του με χαρακτηριστικό αυτοσαρκασμό.

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής στον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο παρουσιαστών επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με ένα νέο ποιοτικό μαγκαζίνο, ωστόσο το όνομα της εκπομπής παραμένει ακόμα μυστικό.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε 80 ετών ‑ δείτε τι έγραψε η σύζυγός του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Τζένιφερ Φλάβιν συγκίνησε με το μήνυμά της στο Instagram για τα γενέθλια του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Νίκος Μωραΐτη αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νίκος Μωραΐτης έχασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τον πόνο του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παντρεύεται ο γιος του Απόλλωνας – Η πρόταση γάμου και οι προετοιμασίες

Tabloid Χτες
Η γυναίκα που μπαίνει στην οικογένεια του Νότη Σφακιανάκη και το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Κώστας Τσουρός: Το καταπληκτικό εξοχικό του με πισίνα και μαγευτική θέα στη θάλασσα

Social Χτες
Το πολυτελές καταφύγιο του παρουσιαστή στη Σκιάθο, με πισίνα, θέα στη θάλασσα και αυλή για αξέχαστα τραπέζια.

Ποιο γνωστό ζευγάρι των social media χώρισε μετά από προδοσία – Τον έπιασε με άλλη

Social Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν στο podcast των Θοδωρή Ρακιτζή και Έλενας Σωτηροπούλου, η γυναίκα ανακάλυψε τη σχέση του συντρόφου της με τρίτο πρόσωπο.

Νίκος Οικονομόπουλος: Αγανακτησμένος στη σκηνή «Πάρτε τα, δεν τα θέλω!»

Social Χτες
Ο Νίκος Οικονομόπουλος αντέδρασε έντονα σε τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια συναυλίας του, πετώντας τα ακουστικά του στο πάτωμα της σκηνής.