E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Η γνωστή σεφ μίλησε για την απώλεια που την στιγμάτισε στην εκπομπή της Μελέτη

Δημοσίευση 4/3/2021 | 14:37

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης (03/03) ήταν η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα ξέφρενα χρόνια όταν ζούσε στο Παρίσι και για την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου από καρκίνο - μια απώλεια που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται τη ζωή.

«Είναι και η απώλεια του αγαπημένου φίλου που είναι μέσα στις φουρτούνες που έχω ζήσει. Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο. Όλα αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους ότι ηρέμησε και θα ζήσεις να τον θυμάσαι, δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι ο νικητής ό,τι και να κάνουμε. Η ιδέα του θανάτου μού μαθαίνει να είμαι ταπεινή και να μην καβαλώ τα καλάμια και να σέβομαι που ξυπνώ, την φύση, τα πάντα. Να λέω "ευχαριστώ" γιατί θα νικήσει ο θάνατος, αλλά ενδιάμεσα υπάρχει ένα φοβερό πάρτι που λέγεται ζωή».

H Βολιώτισσα Ελένη Ψυχούλη μίλησε και για τον επιχειρηματία σύντροφό της με τον οποίο ζει μόνιμα στο Πήλιο. Ο σύντροφός της είναι 13 χρόνια νεότερος και τους ενώνει η αγάπη τους για το φαγητό και τα ελληνικά προϊόντα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λόγω του μαγαζιού που άνοιξε η Ελένη Ψυχούλη στον Βόλο πριν από κάποια χρόνια και ήταν αχώριστοι από την πρώτη συνάντησή τους.

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο ανέφερε: «Έχω να πω ότι ήταν το καλύτερο αφεντικό. Και να φανταστείς είμαστε και οι δυο Βολιώτες, αλλά δεν ανήκουμε στους ίδιους κόσμους. Εγώ ερχόμουν από έναν εναλλακτικό πλανήτη και ο Πέτρος αντιπροσώπευε εκείνη την περίοδο το mainstream». Η Ελένη Ψυχούλη αυτοχαρακτηρίστηκε party animal: «Έχω ζήσει 17.000 ζωές σε μία. Γεννιέσαι party animal. Αν είσαι θα κάνεις party μέχρι τα 100. Ακόμα και το να πάω να μαζέψω χόρτα είναι πάρτι!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

Tabloid 09.04.2026
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Το μυστικό της Catherine Zeta ‑Jones δεν είναι δίαιτα – Είναι κάτι πολύ πιο απλό

Tabloid 09.04.2026
Το καθημερινό πρόγραμμα που της κρατά σώμα και δέρμα άψογα

Απόστολος Γκλέτσος: Το «ψάρι» ειπώθηκε για να καταλάβουν κάποιοι ότι ανδρισμός δεν είναι αυτό που νομίζουν

Tabloid Χτες
«Ήξερα τι έλεγα και είχα κάνει πολλή προεργασία, χρόνια προεργασία στο στενό μου περιβάλλον», τόνισε στο tlife.gr και τον Χρήστο Κούτρα

Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου με χτυπούσε από αγάπη»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, ανοίγοντας ένα ιδιαίτερα προσωπικό κεφάλαιο της ζωής του

Eurovision 2026: Ο Akylas κάνει guest εμφάνιση σε σειρά στην τηλεόραση

Eurovision Χτες
Λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ο Akylas κάνει μια απρόσμενη «στάση» στη μικρή οθόνη

Μαρία Κίτσου: «Είχα δοκιμάσει στα 17 μου να φύγω από το σπίτι μου»

Tabloid Χτες
«Ήμουν συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά στο σπίτι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός μιλώντας στις «Rainbow Mermaids»

Αννα Πρέλεβιτς: Απέβαλε στον τρίτο μήνα – Η στιγμή που το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Καλεσμένη σήμερα 8/4 στο Happy Day του ALPHA, μίλησε για την περίοδο που διανύει, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είχε μια αποβολή.

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Η κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Tabloid Χτες
Στο Κεφαλάρι ανήμερα των γενεθλίων της κόρης τους, Μαρίνας Παντζοπούλου, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Σελίν Ντιον έκανε – ακόμα μία – χαρμόσυνη ανακοίνωση για τους θαυμαστές της

Tabloid Χτες
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ και αποδεικνύει πως, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει μια αδιαμφισβήτητη diva που ξέρει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον