E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Η γνωστή σεφ μίλησε για την απώλεια που την στιγμάτισε στην εκπομπή της Μελέτη

Δημοσίευση 4/3/2021 | 14:37

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης (03/03) ήταν η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα ξέφρενα χρόνια όταν ζούσε στο Παρίσι και για την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου από καρκίνο - μια απώλεια που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται τη ζωή.

«Είναι και η απώλεια του αγαπημένου φίλου που είναι μέσα στις φουρτούνες που έχω ζήσει. Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο. Όλα αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους ότι ηρέμησε και θα ζήσεις να τον θυμάσαι, δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι ο νικητής ό,τι και να κάνουμε. Η ιδέα του θανάτου μού μαθαίνει να είμαι ταπεινή και να μην καβαλώ τα καλάμια και να σέβομαι που ξυπνώ, την φύση, τα πάντα. Να λέω "ευχαριστώ" γιατί θα νικήσει ο θάνατος, αλλά ενδιάμεσα υπάρχει ένα φοβερό πάρτι που λέγεται ζωή».

H Βολιώτισσα Ελένη Ψυχούλη μίλησε και για τον επιχειρηματία σύντροφό της με τον οποίο ζει μόνιμα στο Πήλιο. Ο σύντροφός της είναι 13 χρόνια νεότερος και τους ενώνει η αγάπη τους για το φαγητό και τα ελληνικά προϊόντα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λόγω του μαγαζιού που άνοιξε η Ελένη Ψυχούλη στον Βόλο πριν από κάποια χρόνια και ήταν αχώριστοι από την πρώτη συνάντησή τους.

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο ανέφερε: «Έχω να πω ότι ήταν το καλύτερο αφεντικό. Και να φανταστείς είμαστε και οι δυο Βολιώτες, αλλά δεν ανήκουμε στους ίδιους κόσμους. Εγώ ερχόμουν από έναν εναλλακτικό πλανήτη και ο Πέτρος αντιπροσώπευε εκείνη την περίοδο το mainstream». Η Ελένη Ψυχούλη αυτοχαρακτηρίστηκε party animal: «Έχω ζήσει 17.000 ζωές σε μία. Γεννιέσαι party animal. Αν είσαι θα κάνεις party μέχρι τα 100. Ακόμα και το να πάω να μαζέψω χόρτα είναι πάρτι!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Τούνη: « Ο καταδικασμένος προκαλεί αντί να σκύψει το κεφάλι»

Tabloid 05.04.2026
«Αντιλαμβανόμαστε όλοι το νομικό ζήτημα, αλλά υπάρχει κι ένα ηθικό πλαίσιο», τόνισε η παρουσιάστρια

Χαμός σε εκπομπή της ΕΡΤ: Το σχόλιο της Βάσιας Αναστασίου έκανε μπαρούτι τη Σοφία Βούλτεψη

Media 05.04.2026
«Δεν θέλω να ξανακούσω πότε γεννήθηκες» είπε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στο μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ

Το ξέσπασμα του Χάρη Λεμπιδάκη κατά της κριτικής επιτροπής στο J2US

Tabloid 05.04.2026
Με ένταση ξεκίνησε το αποψινό live επεισόδιο του Just the 2 of Us, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να έρχεται σε σύγκρουση με τους κριτές

Αννα Βίσση: Αυλαία στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια – Το φιλί στον Νίκο Καρβέλα και η ανακοίνωση

Tabloid 05.04.2026
Ύστερα από μια δεκαετία απόλυτης επιτυχίας, sold out εμφανίσεων και αξέχαστων στιγμών, η Αννα Βίσση αποχαιρέτησε το Hotel Ερμού με ένα φινάλε αντάξιο της πορείας της

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Stories 05.04.2026
Ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz Χτες
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid Χτες
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της