E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Η γνωστή σεφ μίλησε για την απώλεια που την στιγμάτισε στην εκπομπή της Μελέτη

Δημοσίευση 4/3/2021 | 14:37

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης (03/03) ήταν η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα ξέφρενα χρόνια όταν ζούσε στο Παρίσι και για την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου από καρκίνο - μια απώλεια που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται τη ζωή.

«Είναι και η απώλεια του αγαπημένου φίλου που είναι μέσα στις φουρτούνες που έχω ζήσει. Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο. Όλα αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους ότι ηρέμησε και θα ζήσεις να τον θυμάσαι, δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι ο νικητής ό,τι και να κάνουμε. Η ιδέα του θανάτου μού μαθαίνει να είμαι ταπεινή και να μην καβαλώ τα καλάμια και να σέβομαι που ξυπνώ, την φύση, τα πάντα. Να λέω "ευχαριστώ" γιατί θα νικήσει ο θάνατος, αλλά ενδιάμεσα υπάρχει ένα φοβερό πάρτι που λέγεται ζωή».

H Βολιώτισσα Ελένη Ψυχούλη μίλησε και για τον επιχειρηματία σύντροφό της με τον οποίο ζει μόνιμα στο Πήλιο. Ο σύντροφός της είναι 13 χρόνια νεότερος και τους ενώνει η αγάπη τους για το φαγητό και τα ελληνικά προϊόντα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λόγω του μαγαζιού που άνοιξε η Ελένη Ψυχούλη στον Βόλο πριν από κάποια χρόνια και ήταν αχώριστοι από την πρώτη συνάντησή τους.

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο ανέφερε: «Έχω να πω ότι ήταν το καλύτερο αφεντικό. Και να φανταστείς είμαστε και οι δυο Βολιώτες, αλλά δεν ανήκουμε στους ίδιους κόσμους. Εγώ ερχόμουν από έναν εναλλακτικό πλανήτη και ο Πέτρος αντιπροσώπευε εκείνη την περίοδο το mainstream». Η Ελένη Ψυχούλη αυτοχαρακτηρίστηκε party animal: «Έχω ζήσει 17.000 ζωές σε μία. Γεννιέσαι party animal. Αν είσαι θα κάνεις party μέχρι τα 100. Ακόμα και το να πάω να μαζέψω χόρτα είναι πάρτι!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια

Έλενα Τσαγκρινού: Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε συνέχεια και να γίνεται όλοι αυτό γιατί και οι δυο έχουμε σοβαρές δουλειές, ανέφερε η τραγουδίστρια για τη σχέση τους

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left Χτες
Αγρια κόντρα του τραγουδιστή με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής»

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής

Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε on air με νάρθηκα μετά την έκρηξη στο OPEN

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νάρθηκα στο πλατό του «10 παντού» μετά το κάταγμα από την έκρηξη κλιματιστικού, διαλύοντας κάθε ανησυχία με χιούμορ.