E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος στη Βρετανία: Ολυμπιονίκης δώρισε ρολόι 35.000 ευρώ στον ενός έτους γιο του

Ο Βρετανός μποξέρ, Αμίρ Χαν, έγινε πρώτο θέμα στα βρετανικά ταμπλόιντς για το πανάκριβο δώρο που έκανε στον μόλις ενός έτους γιό του

Δημοσίευση 4/3/2021 | 08:36

Σάλος στη Βρετανία: Ολυμπιονίκης δώρισε ρολόι 35.000 ευρώ στον ενός έτους γιο του

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας Αμίρ Χαν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Νησί για τα αθλητικά του κατορθώματα, με αποκορύφωμα το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας όταν και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο σε ηλικία μόλις 17 ετών. Ταυτόχρονα βέβαια έχει αναπτύξει και έντονη φιλανθρωπική δράση, καθώς είναι ιδρυτής του οργανισμού που φέρει το όνομα του «Amir Khan Foundation».

Από το καλοκαίρι του 2019 και έπειτα ωστόσο απέχει από την ενεργό δράση, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με την εντυπωσιακή σύζυγό του Faryal Makhdoom, Πακιστανο-αμερικανικής καταγωγής, μοντέλο και ιδιοκτήτρια εταιρείας καλλυντικών. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2013 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά!

Ο βενιαμίν της οικογένειας, Μοχάμεντ Ζαβιγιάρ, είναι βέβαια το πρόσωπο που έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα βρετανικά ταμπλοίντς. Ο λόγος; Το πανάκριβο ρολόι Rolex αξίας 35.000 ευρώ που του έκαναν δώρο οι γονείς του για τα πρώτα του γενέθλια. Μάλιστα, ο Αμίρ πόσταρε μια φωτογραφία του ρολογιού, γράφοντας «πήρα στο αγοράκι μου το πρώτο του δώρο γενεθλίων». Ακόμη, ο Βρετανός πρώην μποξέρ και η σύζυγός του ετοίμασαν για τα γενέθλια και μια τούρτα υπερπαραγωγή με θέμα το σαφάρι, έχοντας πάνω της ένα λιοντάρι, μια τίγρη και μια καμηλοπάρδαλη.

Όπως ήταν φυσικό αρκετοί ήταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αντέδρασαν σχολιάζοντας πως το εν λόγω πολυτελές αντικείμενο είναι προκλητικό για την εποχή και δεν αρμόζει στην ηλικία του μικρού που θα αργήσει επίσης να το φορέσει. Ενώ άλλοι κατέκριναν το lifestyle και τις πλαστικές επεμβάσεις της γυναίκας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγκυος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Σάκης Κατσούλης

Celebrity Stories 01.01.2026
«Το πιο ιερό κεφάλαιο της ζωής μας μόλις ξεκινάει»

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαντά στους επικριτές της: Αν είχατε αυτό το σώμα, θα ήσασταν και εσείς γυμνοί

Tabloid Χτες
«Γιατί είναι πάντα γυμνή;» ήταν το σχόλιο στο οποίο απάντησε η 56χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, δείτε βίντεο

Οι θάνατοι που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ το 2025

Tabloid Χτες
Οι απώλειες που σκόρπισαν θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Δανάη Μπάρκα: «Αδικίες, ψέματα, υπερβολές και τρέλες ...» – Ο απολογισμός της για το 2025

Tabloid Χτες
Το μακροσκελές μήνυμά της και τα στιγμιότυπα από τη χρονιά που μας αποχαιρετά

Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Κάθε μέρα μου κάνει πρόταση γάμου ...»

Tabloid Χτες
Τι είπε για την οικογένεια, τον έρωτα και τα μαθήματα της χρονιάς που φεύγει

Λιάγκας: «28 χρόνια μπάστακας είμαι, θα αποφασίσω εγώ πότε θα φύγω – Βγάλτε τη χολή σας ελεύθερα»

Tabloid Χτες
Η απάντηση του παρουσιαστή στα σενάρια αντικατάστασης

«Τρελή από ζήλια» η Σάτον Φόστερ λόγω της έντονης χημείας του Χιου Τζάκμαν με την Κέιτ Χάντσον στη νέα τους ταινία

Tabloid Χτες
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένταση στη σχέση του ζευγαριού μετά το «Song Sung Blue»

Η Jennifer Aniston ποζάρει με μπικίνι δίπλα στην πισίνα

Social Χτες
Kαι ο σύντροφός της δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του

Αχάμπαρος ο Τσελίκας: Είπε τα κάλαντα στον «αέρα» με την τσίμπλα στο μάτι!

Media Χτες
Ο γνωστός ρεπόρτερ ξεκίνησε το πρωινό του ρεπορτάζ λέγοντας στον «αέρα» τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.