E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα ειρωνική απάντηση Α. Κούγια σε Κ. Καινούργιου

Τι απάντησε η γνωστή παρουσιάστια

Δημοσίευση 1/3/2021 | 20:12

Νέα ειρωνική απάντηση Α. Κούγια σε Κ. Καινούργιου

Σε άλλη παρουσίαστρια και όχι... στην Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε εκ νέου σήμερα το απόγευμα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας οτι αναφερόταν στο πικρόχολο σχόλιο του  «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν» διεκρίνισε. 

«Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ» συμπλήρωσε σε άκρως ειρωνικό τόνο.

«Χωρίς λόγια…»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια έκανε repost την δήλωση του Αλέξη Κούγια και… δεν άφησε τις νέες δηλώσεις του κ. Κούγια ασχολίαστες.

«Χωρίς λόγια…» έγραψε χαρακτηριστικά postαροντας την νέα "διεκρινιστική" δήλωση του Αλέξη Κούγια. 

Τι είχε δηλώσει αρχικά:

Όλα ξεκίνησαν με την πρωινή δήλωση του κ. Κούγια, ο οποίος μεταξύ άλλων, ούτε λίγο – ούτε πολύ έκανε λόγο για «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open», «φωτογραφίζοντας» -όπως η ίδια θεώρησε- Κατερίνα Καινούργιου.

«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην ‘επαγγελματία κυρία’ της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής, κυρίως για τις δηλώσεις του περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων».

«Αν το ‘επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου’ είναι σαν το ‘επαγγελματίας ομοφυλόφιλος’»

Η εν λόγω αναφορά ήταν αρκετή για να εξοργίσει την παρουσιάστρια,  έδωσε τη δική της  απάντηση μέσα από την εκπομπή της. Λίγο αργότερα ανακοίνωση στήριξης εξέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός Open. 

«Αν λοιπόν το ‘επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου’ είναι σαν το ‘επαγγελματίας ομοφυλόφιλος’ είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει ‘πόσο ευγενική είστε’ και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα» είπε βγαίνοντας εκτός εαυτού η παρουσιάστρια.

«Εγώ στη Μύκονο έχω πάει συγκεκριμένες φορές, ούτε σπίτι έχω. Ντροπή σας κύριε Κούγια. Δεν σας σεβόμαστε κύριε Κούγια. Επιφυλασσόμαστε και εμείς για αυτά που είπατε, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος. Ντροπή σας. Ας θυμηθούμε και λίγο το παρελθόν του κυρίου Κούγια… Στο κομμάτι που φωτογραφίζει εμένα και με θίγει απεριόριστα ήθελα να απαντήσω. Περιμένω μια συγγνώμη» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ανακοίνωση του Open

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε “παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής” του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Είχα εμμονή μαζί της»: Η αποκάλυψη του Jacob Elordi για συμπρωταγωνίστριά του

Celebrity Stories 27.01.2026
Η χημεία τους που αναμένεται να καθηλώσει – «Ήθελα πάντα να είμαι δίπλα της»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Από μικρή ήμουν κατά του γάμου – Θα άλλαζα κάποιες ερωτικές επιλογές μου»

Tabloid Χτες
Για τις πεποιθήσεις της, τις προσωπικές της επιλογές αλλά και για το τι θα άλλαζε στην ζωή της, μίλησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Λίλα Μπακλέση: «Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και ήθελα να πεθάνω μετά το Ταμάμ, πάθαινα κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον»

Λένα Δροσάκη: «Η μαμά μου με είχε ρωτήσει αν ήμουν γκέι και αν μου άρεσαν οι γυναίκες»

Tabloid Χτες
Ήμουν αγοροκόριτσο, ήταν πολύ έντονο το αντρικό κομμάτι, ανέφερε η ηθοποιός

Νεφέλη Μεγκ: «Φτάνει ρε φίλε, έχουν περάσει 3 χρόνια, δε θέλω να πω κάτι άλλο και να δώσω άλλη έκταση»

Tabloid Χτες
«Βλέπω τον Λιάγκα γιατί μου δίνει ψωμάκι για τα social», συμπλήρωσε η Νεφέλη Μεγκ

Τάνια Τσανακλίδου: Η ιστορία πίσω από το «Μαμά γερνάω» – «Πήγα στο μνήμα της μαμάς μου και το έβαλα τέρμα δυνατά»

Tabloid Χτες
Η Τάνια Τσανακλίδου αποκάλυψε πως η ασθένεια της μητέρας της ανέτρεψε τα σχέδια της να μεταναστεύσει στην Αμερική

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Είναι προσωπική μου αποτυχία

Tabloid Χτες
Σταματά η λειτουργία του The Birth Center -

Εύη Δρούτσα: Κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων μετά την κλοπή 22.000 ευρώ στο σπίτι της

Tabloid Χτες
Η στιχουργός έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους που παρίσταναν του υπάλληλους της ΔΕΔΔΗΕ

Η Σίντνεϊ Σουίνι ανέβηκε στην πινακίδα του Χόλιγουντ και κρέμασε... σουτιέν ‑ Δείτε το βίντεο

Social Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, το γύρισμα έγινε με σκοπό την προώθηση της νέας επιχειρηματικής της δραστηριότητας στον χώρο των εσωρούχων

Ο συμπρωταγωνιστής της Σάντρα Μπούλοκ στην ταινία «The Blind Side» δίνει μάχη για τη ζωή του

Tabloid Χτες
Σελίδα GoFundMe κάνει λόγο για σοβαρή λοίμωξη αίματος

Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη

Tabloid Χτες
Το πρώτο σχόλιο της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου μετά τον θάνατό της