E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γέλια μέχρι δακρύων στο Your Face: Ο Κώστας Δόξας σάρωσε ως Δέσποινα Βανδή

Ξεσήκωσε το πλατό με την ερμηνεία του ο Κώστας Δόξας στην πρεμιέρα του YFSF

Δημοσίευση 1/3/2021 | 16:44

Γέλια μέχρι δακρύων είχε η πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ! με τη λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου να υποδέχεται στη σκηνή τους δέκα καλύτερους παίκτες του σόου σε νέες περιπέτειες και ανατρεπτικές εμφανίσεις που κανείς δεν φαντάζεται. Η ταλαντούχα δεκάδα αποτελείται από τους: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από την Κατερίνα Παπουτσάκη, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Μιχάλη Ρέππα, έδωσε το δικό της ανάλαφρο κλίμα στην πρεμιέρα του YFSF, διασκεδάζοντας πηγαία με τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων. Μια κριτική επιτροπή που απογείωσε το κλίμα του σόου, με εύστοχα αστεία, έξυπνες παρατηρήσεις και επικά σχόλια. Κυρίως ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσαν το δικό τους στίγμα στο σόου, σχολιάζοντας το υπόβαθρο των εμφανίσεων και κάνοντας απερίγραπτη πλάκα με όλους τους διαγωνιζόμενους.

Νικητής της πρεμιέρας του YFSF αναδείχθηκε τελικά ο Κώστας Δόξας, ο οποίος «άναψε φωτιές» ως Δέσποινα Βανδή και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο Θανάσης Αλευράς τραγούδησε το «Ψεύτικα» της Άννας Βίσση και οι δυό τους «συναντήθηκαν» ξανά (μετά το Just the two of Us) στη σκηνή. Μπορεί η κριτική επιτροπή να χάρισε τους μεγαλύτερους βαθμούς στην Τάνια Μπρεάζου που τραγούδησε Μάιλι Σάιρους και στην Ματθίλδη Μαγγίρα ως Μοσχολιού, ωστόσο η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική, δίνοντας το 12αρι στον Κώστα Δόξα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social 15.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις Σεϋχέλλες: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε μετά τον χωρισμό της

Social 15.07.2026
Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks ταξίδεψε με έναν φίλο της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αφρόλουτρό τους.

Η Ρία Ελληνίδου φόρεσε το μαγιό της και απολαμβάνει τη θάλασσα

Social 15.07.2026
Η τραγουδίστρια απολαμβάνει σύντομες «ανάσες» στη θάλασσα ανάμεσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, μοιράζοντας στιγμιότυπα από την περιοδεία της.

«Σήμερα η κόρη μου είναι ο συγκυβερνήτης μου» – Η ανακοίνωση πιλότου που έφερε δάκρυα χαράς στην καμπίνα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Από κόρη σε πιλότο: Η συγκινητική στιγμή που μια οικογενειακή παράδοση πήρε… υψόμετρο

Ξαναγύρισε στον πρώην της μετά από 10 χρόνια – Οι κρυφές συναντήσεις και το ταξίδι που τους πρόδωσε

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Τον είχε κάνει τραγούδι, τώρα τον θέλει ξανά – Η επανασύνδεση που συζητούν όλοι

Bίντεο: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια μετά την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Με φανέλες της εθνικής Ισπανίας, χειροκροτήματα, αγκαλιές και αυθόρμητους πανηγυρισμούς, ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ`, η βασίλισσα Λετίθια και οι δύο κόρες τους παρακολούθησαν τη νίκη της «La Roja» επί της Γαλλίας με 2-0

Η πανέμορφη κόρη του Ακη Σακελλαρίου, Σμαράγδα, έχει απίστευτο στυλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Δεν γίνεται να μην την προσέξεις

Η Κάιλι Τζένερ «βάζει φωτιά» ποζάροντας με ασημί μπικίνι

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer μοιράστηκε με τους θαυμαστές της σέξι στιγμιότυπα