E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χεορχίνα: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αλλάζει ούτε λάμπες στο σπίτι»

Προσέχει το σώμα του κι αποφεύγει κάθε δουλειά στο σπίτι για να μην τραυματιστεί

Δημοσίευση 1/3/2021 | 15:49

Χεορχίνα: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αλλάζει ούτε λάμπες στο σπίτι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν… ακουμπάει τίποτα μέσα στο σπίτι. Προσέχει το σώμα του κι αποφεύγει κάθε δουλειά στο σπίτι για να μην τραυματιστεί, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

«Ο Κριστιάνο δεν μαγειρεύει. Έχουμε σεφ και κάποιες φορές μαγειρεύω εγώ. Μετά από τόση προπόνηση, δικαιούται να βρίσκει ένα όμορφο πιάτο ζεστό φαγητό επιστρέφοντας σπίτι. Επίσης δεν κάνει δουλειές. Ούτε λάμπες αλλάζει, γιατί έχουμε ψηλά ταβάνια. Αν ήσασταν ο Ρονάλντο, θα ανεβαίνατε να αλλάξετε λάμπες 6-7 μέτρα πάνω από το έδαφος; Καλύτερα όχι, ας επικεντρωθεί ο καθένας σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα κι εγώ φροντίζω όλα τα άλλα, για το σπίτι και την οικογένειά μας», τόνισε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος σταρ την έχει βάλει σε πρόγραμμα. «Μοιραζόμαστε το γυμναστήριο στο σπίτι μας. Έμαθα πολλά από εκείνον σε αυτό το κομμάτι. Μου διδάσκει πράγματα συνέχεια και μου δίνει κίνητρο. Στο κάτω-κάτω, είσαι η αντανάκλαση αυτού που βλέπεις κι εγώ βλέπω εκείνον καθημερινά. Ήμουν και πριν τον γνωρίσω υγιής και αθλητική, αλλά χάρη σε εκείνον νιώθω τώρα ακόμη καλύτερα. Στην αρχή ντρεπόμουν να γυμναστώ μαζί του. Μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Μετά όμως όλα άλλαξαν, είναι η έμπνευσή μου».

Για το αν σκέφτονται να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους: «Θα θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε κι άλλο παιδί, αλλά το αφήνουμε να έρθει φυσιολογικά. Κάθε μέρα με τον Κριστιάνο είναι δώρο, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα για μένα, τα παιδιά και ο Κριστιάνο είναι πάνω από όλα. Στο Τορίνο έχουμε σπίτι με κήπο, δεν μας λείπει τίποτα. Λατρεύω την πόλη και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια

Έλενα Τσαγκρινού: Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε συνέχεια και να γίνεται όλοι αυτό γιατί και οι δυο έχουμε σοβαρές δουλειές, ανέφερε η τραγουδίστρια για τη σχέση τους

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left Χτες
Αγρια κόντρα του τραγουδιστή με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής»

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής

Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε on air με νάρθηκα μετά την έκρηξη στο OPEN

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νάρθηκα στο πλατό του «10 παντού» μετά το κάταγμα από την έκρηξη κλιματιστικού, διαλύοντας κάθε ανησυχία με χιούμορ.