E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χεορχίνα: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αλλάζει ούτε λάμπες στο σπίτι»

Προσέχει το σώμα του κι αποφεύγει κάθε δουλειά στο σπίτι για να μην τραυματιστεί

Δημοσίευση 1/3/2021 | 15:49

Χεορχίνα: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αλλάζει ούτε λάμπες στο σπίτι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν… ακουμπάει τίποτα μέσα στο σπίτι. Προσέχει το σώμα του κι αποφεύγει κάθε δουλειά στο σπίτι για να μην τραυματιστεί, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

«Ο Κριστιάνο δεν μαγειρεύει. Έχουμε σεφ και κάποιες φορές μαγειρεύω εγώ. Μετά από τόση προπόνηση, δικαιούται να βρίσκει ένα όμορφο πιάτο ζεστό φαγητό επιστρέφοντας σπίτι. Επίσης δεν κάνει δουλειές. Ούτε λάμπες αλλάζει, γιατί έχουμε ψηλά ταβάνια. Αν ήσασταν ο Ρονάλντο, θα ανεβαίνατε να αλλάξετε λάμπες 6-7 μέτρα πάνω από το έδαφος; Καλύτερα όχι, ας επικεντρωθεί ο καθένας σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα κι εγώ φροντίζω όλα τα άλλα, για το σπίτι και την οικογένειά μας», τόνισε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος σταρ την έχει βάλει σε πρόγραμμα. «Μοιραζόμαστε το γυμναστήριο στο σπίτι μας. Έμαθα πολλά από εκείνον σε αυτό το κομμάτι. Μου διδάσκει πράγματα συνέχεια και μου δίνει κίνητρο. Στο κάτω-κάτω, είσαι η αντανάκλαση αυτού που βλέπεις κι εγώ βλέπω εκείνον καθημερινά. Ήμουν και πριν τον γνωρίσω υγιής και αθλητική, αλλά χάρη σε εκείνον νιώθω τώρα ακόμη καλύτερα. Στην αρχή ντρεπόμουν να γυμναστώ μαζί του. Μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Μετά όμως όλα άλλαξαν, είναι η έμπνευσή μου».

Για το αν σκέφτονται να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους: «Θα θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε κι άλλο παιδί, αλλά το αφήνουμε να έρθει φυσιολογικά. Κάθε μέρα με τον Κριστιάνο είναι δώρο, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα για μένα, τα παιδιά και ο Κριστιάνο είναι πάνω από όλα. Στο Τορίνο έχουμε σπίτι με κήπο, δεν μας λείπει τίποτα. Λατρεύω την πόλη και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου