E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Βασιλώττος: «Κάρφωσε» Λιάγκα και Σκορδά αλλά αργότερα εξαφάνισε το μήνυμα

"Οι παρουσιαστές της εκπομπής θεώρησαν σημαντικότερο το να συζητούν μεταξύ τους και να συγκρούονται για θέματα που απασχολούν το μεταξύ τους ερωτικό παρελθόν"

Δημοσίευση 26/2/2021 | 10:22

Γιάννης Βασιλώττος: «Κάρφωσε» Λιάγκα και Σκορδά αλλά αργότερα εξαφάνισε το μήνυμα

Κάπως επεισοδιακή ήταν ή πρώτη επίσκεψη -δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει επόμενη- που έκανε ο Γιάννης Βασιλώττος στο Πρωινό, την Πέμπτη. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους με τον ηθοποιό, ένα νευρικό γέλιο του Γιώργου οδήγησε σε έναν προσωπικό διάλογο του παρουσιαστή με την Φαίη, σχετικά με τον χωρισμό τους και ότι έμαθα ντραμς.

Δείτε το απόσπασμα:

Ο Γιάννης Βασιλώττος, αν και στον τηλεοπτικό αέρα έδειχνε να διασκεδάζει το στιγμιότυπο, μετά το τέλος της εκπομπής προχώρησε σε μια ανάρτηση-καρφί για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

«Σήμερα το πρωί παραβρέθηκα σε πρωινή εκπομπή κατόπιν ας το πούμε παράκλησης διότι είχα τους ενδοιασμούς μου σαν άνθρωπος για τους παρουσιαστές και τις απόψεις τους…

Δέχτηκα λοιπόν την πρόσκληση εν μέσω όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας και ιδιαίτερα στον κλάδο στον οποίο εργάζομαι και νιώθω χρέος μου να τοποθετηθώ επί του θέματος και να εκφράσω την άποψή μου. Δεν θα σχολιάσω την αγένεια του να καλείς κάποιον άνθρωπο και να μην τον αφήνεις να μιλήσει. Οι παρουσιαστές της εκπομπής θεώρησαν σημαντικότερο το να συζητούν μεταξύ τους και να συγκρούονται για θέματα που απασχολούν το μεταξύ τους ερωτικό παρελθόν. Λογικά αυτό είναι σημαντικότερο από μια συζήτηση περί οποιασδήποτε σωματικής και ψυχικής βίας που ασκείται σε έναν άνθρωπο και εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος» έγραψε ο Γιάννης Βασιλώττος.

Στην πορεία, όμως, η ανάρτησή του κατέβηκε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.