E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξης Κούγιας: Το έκλεισε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποχώρησε

Δείτε τι συνέβη στον αέρα του Happy Day

Δημοσίευση 23/2/2021 | 10:42

Αλέξης Κούγιας: Το έκλεισε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποχώρησε

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στον αέρα του Happy Day προκειμένου να μιλήσει στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπόθεση.

«10.30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10.30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά στα στοιχεία, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη, έχω την άποψή του για τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια από αυτόν, και για τη φερόμενη ως μάρτυρα, μία 40χρονη κυρία», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε: «Ο στόχος στην υπόθεση δεν είναι ο κύριος Λιγνάδης. Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι οι αποφάσεις που παίρνει η κ. Μενδώνη για την απεμπλοκή του έργου στο Ελληνικό. Ο κύριος Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος».

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να του κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις για την υπόθεση, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας της είπε: «Παρεμβαίνετε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι ωραίο να μιλάτε, όταν μιλάει κάποιος συνομιλητής σας. Με διακόπτετε…».

«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Λιγνάδη. Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να μπω στο δικαστήριο, είναι 9 η ώρα, θα τα ξαναπούμε», είπε ο Αλέξης Κούγιας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή κι έκλεισε το τηλέφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το βίντεο της Ρίας Ελληνίδου με το... φίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ‑ «Ρία αγάπη μου»

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς» έγραψε η τραγουδίστρια

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.

YouTuber δεν αναγνώρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν ξεκινάς καλά, δεν μιλάς ωραία, του απάντησε

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να ανήκω σε αυτό το vlog, σχολίασε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» όταν ο YouTuber δήλωσε πως δεν ήξερε ποια είναι