E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μου έλεγαν χάσε κιλά γιατί δεν θα βρεις γκόμενο».

Ποια ελληνίδα ηθοποιός δεχόταν bullying για τα κιλά της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 25/1/2021 | 11:15

«Μου έλεγαν χάσε κιλά γιατί δεν θα βρεις γκόμενο».

Για τη μάχη που δίνει χρόνια με την αυξομείωση του βάρους της μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση, η οποία τα δύο τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά δημοφιλής μέσα από το ρόλο της Ρίζως στις Άγριες Μέλισσες.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στα κιλά της λέει: «Όσες φορές σταματώ να σκέφτομαι το θέμα των κιλών, αφήνομαι. Ό,τι σκέφτομαι να φάω, το ρυθμίζω μόνο σε μια ημέρα. Έχω κάνει πολύ κακό στον εαυτό μου με τις δίαιτες… Το έχω μελετήσει το πράγμα. Η ψυχολογία του χοντρού ανθρώπου που είναι από παιδί χοντρό, είναι πολύ διαφορετική από κάποιον που ήταν κανονικός και πάχυνε κάποια στιγμή της ζωής του ή έχει παραπάνω 10 κιλά. Όταν εγώ ήμουν παιδί 17 χρονών κι έβλεπα στην ζυγαριά να γράφει 100 κιλά ενώ έπρεπε να είμαι 50, σημαίνει ότι πάνω μου είχα παραπάνω από έναν άνθρωπο, αν σκεφτείς ότι υπάρχει κι ο σκελετός. Είχα τον φόβο τι θα δείξει η ζυγαριά κι έχω βρεθεί στην φάση του να είναι 49 κιλά, να με βλέπω στον καθρέφτη και να λέω ότι είμαι χοντρή. Υπάρχει αυτό που λένε στα παιδιά όταν έχουν νευρική ανορεξία. Με έδειχναν στις φωτογραφίες και μου έλεγαν αυτή είσαι και δεν με αναγνώριζα. Είμαι πολύ τυχερή που πλέον σε αυτήν την φάση της ζωής μου είμαι όπως είμαι και καλά. Τον αγαπούσα τον εαυτό μου και με αρκετά κιλά γιατί άκουγες χάσε κιλά αλλιώς δεν θα βρεις γκόμενο. Η Κάρμεν Ρουγγέρη μου έδωσε κίνητρο να ξεκινήσω δίαιτα, όταν μου είπε ότι θα είναι πιο εύκολο να παίξω κάποιους ρόλους. Από μικρή πάντα με κορόιδευαν, όχι έντονο bullying. Τον ένα χρόνο δεν έβρισκα ρούχα λόγω πολλών κιλών και τον επόμενο δεν έβρισκα λόγω αδυναμίας επειδή είχα χάσει πολλά κιλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Tabloid 27.01.2026
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Θάνος Χατζόπουλος ήταν μαζί για 16 μήνες

Χώρισε η Bella Hadid

Tabloid 27.01.2026
Οριστικό τέλος για το μοντέλο και τον καουμπόι σύντροφό της, Αντάν Μπανουέλος

O Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 9.49!

Media 27.01.2026
Ο Θοδωρής μπαίνει στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού κι έρχεται στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 9.49 για μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική!

Ο Βενσάλ Κασέλ πιάστηκε να χαζεύει τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι

Tabloid 27.01.2026
Δίπλα στον Γάλλο ηθοποιό ήταν η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα - Δείτε το βίντεο

Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση! Δηλαδή κλαίνε οι χήρες…»

Tabloid 27.01.2026
Όσα είπε μετά τις δηλώσεις Μουτσινά για την τηλεόραση

MasterChef: Οι δύο πρώτοι παίκτες που αποχώρησαν και η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Media 27.01.2026
«Μία κακή ημέρα μπορεί δυστυχώς να σας κοστίσει τη θέση σας στον διαγωνισμό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο σεφ

Σίντνεϊ Σουίνι: «Έρχομαι για εσάς» ‑ Το σeξι teaser με τα εσώρουχα

Social 27.01.2026
Η 28χρονη ηθοποιός δίνει ραντεβού με τους followers της για την 28η Ιανουαρίου

«Είχα εμμονή μαζί της»: Η αποκάλυψη του Jacob Elordi για συμπρωταγωνίστριά του

Celebrity Stories 27.01.2026
Η χημεία τους που αναμένεται να καθηλώσει – «Ήθελα πάντα να είμαι δίπλα της»