E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μου έλεγαν χάσε κιλά γιατί δεν θα βρεις γκόμενο».

Ποια ελληνίδα ηθοποιός δεχόταν bullying για τα κιλά της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 25/1/2021 | 11:15

«Μου έλεγαν χάσε κιλά γιατί δεν θα βρεις γκόμενο».

Για τη μάχη που δίνει χρόνια με την αυξομείωση του βάρους της μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση, η οποία τα δύο τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά δημοφιλής μέσα από το ρόλο της Ρίζως στις Άγριες Μέλισσες.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στα κιλά της λέει: «Όσες φορές σταματώ να σκέφτομαι το θέμα των κιλών, αφήνομαι. Ό,τι σκέφτομαι να φάω, το ρυθμίζω μόνο σε μια ημέρα. Έχω κάνει πολύ κακό στον εαυτό μου με τις δίαιτες… Το έχω μελετήσει το πράγμα. Η ψυχολογία του χοντρού ανθρώπου που είναι από παιδί χοντρό, είναι πολύ διαφορετική από κάποιον που ήταν κανονικός και πάχυνε κάποια στιγμή της ζωής του ή έχει παραπάνω 10 κιλά. Όταν εγώ ήμουν παιδί 17 χρονών κι έβλεπα στην ζυγαριά να γράφει 100 κιλά ενώ έπρεπε να είμαι 50, σημαίνει ότι πάνω μου είχα παραπάνω από έναν άνθρωπο, αν σκεφτείς ότι υπάρχει κι ο σκελετός. Είχα τον φόβο τι θα δείξει η ζυγαριά κι έχω βρεθεί στην φάση του να είναι 49 κιλά, να με βλέπω στον καθρέφτη και να λέω ότι είμαι χοντρή. Υπάρχει αυτό που λένε στα παιδιά όταν έχουν νευρική ανορεξία. Με έδειχναν στις φωτογραφίες και μου έλεγαν αυτή είσαι και δεν με αναγνώριζα. Είμαι πολύ τυχερή που πλέον σε αυτήν την φάση της ζωής μου είμαι όπως είμαι και καλά. Τον αγαπούσα τον εαυτό μου και με αρκετά κιλά γιατί άκουγες χάσε κιλά αλλιώς δεν θα βρεις γκόμενο. Η Κάρμεν Ρουγγέρη μου έδωσε κίνητρο να ξεκινήσω δίαιτα, όταν μου είπε ότι θα είναι πιο εύκολο να παίξω κάποιους ρόλους. Από μικρή πάντα με κορόιδευαν, όχι έντονο bullying. Τον ένα χρόνο δεν έβρισκα ρούχα λόγω πολλών κιλών και τον επόμενο δεν έβρισκα λόγω αδυναμίας επειδή είχα χάσει πολλά κιλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid Χτες
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid Χτες
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid Χτες
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid Χτες
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid Χτες
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid Χτες
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»