E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Ακρίτα: «Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας»

Η ανάρτησή της στο Facebook

Δημοσίευση 24/1/2021 | 13:07

Έλενα Ακρίτα: «Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας»

Με την είδηση «βόμβα» που ήρθε την Παρασκευή επέλεξε να ασχοληθεί η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Εκείνη που θέλει τον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη Συνατσάκη να προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης.

Μια είδηση την οποία, ωστόσο, προς ώρα κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει.

Το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος παίρνοντας σαφή, υποστηρικτική θέση προς τους δύο παρουσιαστές. Έτσι, η δημοσιογράφος αναδημοσίευσε την είδηση από σάιτ, το οποίο σαν σχόλιο στο Facebook έγραψε πως «η κίνηση αυτή των δύο δημοφιλών προσώπων της showbiz εγείρει ερωτήματα, αφού η φιλία τους δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις».

Ακολουθεί η σχετική τοποθέτηση από την Έλενα Ακρίτα:

«Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν γονείς, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα και σε άλλους. Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει καμία σχέση με ούτε με τον γάμο, ούτε με το σeξ, ούτε με τον έρωτα. Σε συμβολαιογράφο πας, δεν πας σε παπά ή σε δήμαρχο. Όχι λοιπόν, η κίνηση τους δεν «εγείρει ερωτηματικά». Ούτε ερωτηματικά, ούτε σπόντες, ούτε υπονοούμενα. Οι άνθρωποι αυτοί προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης για να γίνουν γονείς, όχι εραστές. Να προσφερουν αγάπη και προστασία σε ένα παιδάκι που τα έχει τόση ανάγκη. Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν; Κι αντί να την επικροτήσουμε, την αμφισβητούμε για λίγα κλικ παραπάνω.

Το μόνο ερωτηματικό λοιπόν που εγείρεται εδώ είναι αν η έμμεση μομφή στον τίτλο οφείλεται σε άγνοια ή σε σκοπιμότητα. Διότι ή δεν ξέρω τι εστί σύμφωνο, ή ξέρω αλλά επίτηδες χαϊδεύω τα αυτιά των «συντηρητικων» αναγνωστών μου».

Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eίναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού ‑ Σνομπάρει το Hollywood και ασχολείται με τις σπουδές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Επέλεξε να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη λάμψη της showbiz

Η ασυνήθιστη συμφωνία της Cameron Diaz με τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ανατρεπτική πρόταση της για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left Χτες
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid Χτες
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.