E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Πέμη Ζούνη δεν μασάει τα λόγια της: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»

Ήταν ένα τρομερά επώδυνο μάθημα, να μην είμαι τόσο καλοπροαίρετη. Μπορώ να δικαστώ για ηλιθιότητα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/1/2021 | 19:19

H Πέμη Ζούνη δεν μασάει τα λόγια της: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»

Στον καναπέ του Dot κάθισε η Πέμη Ζούνη, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη δικαστική της διαμάχη που είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Μιλώντας για την εποχή που υπήρξε στο στόχαστρο της δημοσιότητας με αφορμή την παράσταση «Και Ιουλιέτα» που υποτίθεται ότι σκηνοθέτησε ο Ανγκ Λι και πως βίωσε όλη την επίθεση που δέχτηκε. «Όταν ξέσπασε αυτό, ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου. Ήταν βάρβαρο, κτηνώδες, ανθρωποφαγικό όλο αυτό που έζησα…. Δεν τα άκουγα, δεν διάβαζα, δεν μπορούσα, δεν ήθελα… Ήταν ένα τρομερά επώδυνο μάθημα, να μην είμαι τόσο καλοπροαίρετη. Μπορώ να δικαστώ για ηλιθιότητα» τόνισε η ίδια. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα δεύτερο μάθημα ζωής που πήρε πρόσφατα, έχοντας να αντιμετωπίσει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της Ελεονώρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προέκυψε. Η κόρη της που έχει σπουδάσει στο Λονδίνο πολιτική και οικονομία της υγείας και δουλεύει σε φαρμακευτική εταιρία εκεί, υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι.

«Τα αντιμετώπισε όλα με πολύ χιούμορ και άνεση. Δεν μπορεί την Τετάρτη να κάνεις μια σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι και τη Δευτέρα την επόμενη να πας σουπερ μάρκετ… Το σοβαρό θέμα της υγείας της μου ιεράρχησε τα πράγματα» ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

«Ο συμπρωταγωνιστής μου στη σειρά «Γιάννης και Μαρία» του 1982 ήταν 16 ετών. Ο Ηλίας Γιαννίτσος μετά από χρόνια ήρθε και με είδε στο θέατρο. Η σεζόν 1982-83 ήταν για μένα ένα τσουνάμι τύχης και άστρου. Ζω έντονα την κάθε μου επιλογή και δεν έχω ανάγκη τις ανασκοπήσεις. Απέρριψα πρόταση για καριέρα στο εξωτερικό για χάρη ενός έρωτα. Μεγαλώνοντας επαναπροσδιορίζεις τη σημαντικότητα του έρωτα. Έχω κάνει ακραία πράγματα για έναν έρωτα. Αποφάσισα από μικρή να είμαι γενναία με το χρόνο.», είπε μεταξύ άλλων η Πέμη Ζούνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα 27.03.2026
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα 27.03.2026
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα 27.03.2026
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος 27.03.2026
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος 27.03.2026
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα 27.03.2026
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα 27.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα 27.03.2026
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα 27.03.2026
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»