E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Πέμη Ζούνη δεν μασάει τα λόγια της: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»

Ήταν ένα τρομερά επώδυνο μάθημα, να μην είμαι τόσο καλοπροαίρετη. Μπορώ να δικαστώ για ηλιθιότητα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/1/2021 | 19:19

H Πέμη Ζούνη δεν μασάει τα λόγια της: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»

Στον καναπέ του Dot κάθισε η Πέμη Ζούνη, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη δικαστική της διαμάχη που είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Μιλώντας για την εποχή που υπήρξε στο στόχαστρο της δημοσιότητας με αφορμή την παράσταση «Και Ιουλιέτα» που υποτίθεται ότι σκηνοθέτησε ο Ανγκ Λι και πως βίωσε όλη την επίθεση που δέχτηκε. «Όταν ξέσπασε αυτό, ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου. Ήταν βάρβαρο, κτηνώδες, ανθρωποφαγικό όλο αυτό που έζησα…. Δεν τα άκουγα, δεν διάβαζα, δεν μπορούσα, δεν ήθελα… Ήταν ένα τρομερά επώδυνο μάθημα, να μην είμαι τόσο καλοπροαίρετη. Μπορώ να δικαστώ για ηλιθιότητα» τόνισε η ίδια. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα δεύτερο μάθημα ζωής που πήρε πρόσφατα, έχοντας να αντιμετωπίσει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της Ελεονώρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προέκυψε. Η κόρη της που έχει σπουδάσει στο Λονδίνο πολιτική και οικονομία της υγείας και δουλεύει σε φαρμακευτική εταιρία εκεί, υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι.

«Τα αντιμετώπισε όλα με πολύ χιούμορ και άνεση. Δεν μπορεί την Τετάρτη να κάνεις μια σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι και τη Δευτέρα την επόμενη να πας σουπερ μάρκετ… Το σοβαρό θέμα της υγείας της μου ιεράρχησε τα πράγματα» ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

«Ο συμπρωταγωνιστής μου στη σειρά «Γιάννης και Μαρία» του 1982 ήταν 16 ετών. Ο Ηλίας Γιαννίτσος μετά από χρόνια ήρθε και με είδε στο θέατρο. Η σεζόν 1982-83 ήταν για μένα ένα τσουνάμι τύχης και άστρου. Ζω έντονα την κάθε μου επιλογή και δεν έχω ανάγκη τις ανασκοπήσεις. Απέρριψα πρόταση για καριέρα στο εξωτερικό για χάρη ενός έρωτα. Μεγαλώνοντας επαναπροσδιορίζεις τη σημαντικότητα του έρωτα. Έχω κάνει ακραία πράγματα για έναν έρωτα. Αποφάσισα από μικρή να είμαι γενναία με το χρόνο.», είπε μεταξύ άλλων η Πέμη Ζούνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος 06.03.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»

Ο Βασίλης Σπανούλης σκέφτεται ακόμη και την παραίτηση από τη Μονακό

Αθλητικά Νέα 06.03.2026
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής των Μονεγάσκων, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος

Ακρωτήρι: Ο Βρετανός πιλότος F‑35 που έγραψε ιστορία καταρρίπτοντας ιρανικά drones – Πώς το γιόρτασε

Ελλάδα 06.03.2026
Τι είπε στον Guardian ο πιλότος της RAF που έγραψε ιστορία

Ιράν – Φρουροί της Επανάστασης: Θα χρησιμοποιήσουμε πιο προηγμένους πυραύλους τις επόμενες ημέρες

Κόσμος 06.03.2026
Αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης ανέφερε πως μέχρι στιγμής το Ιράν χρησιμοποιεί πυραύλους παλαιότερης τεχνολογίας

Τουρκία: «Υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με το Ισραήλ» λέει ο Γκιουλέρ ‑ Πρόταση στις ΗΠΑ για τους S400

Κόσμος 06.03.2026
«Προτείναμε στους Αμερικανούς οι S-400 να λειτουργούν αυτόνομα, περιμένουμε την απάντησή τους» ανέφερε ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας

Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τον θάνατο του 30χρονου Ορφέα

Ελλάδα 06.03.2026
Το Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας αποχαιρετά τον απόφοιτό του με ψήφισμα, ενώ συλλυπητήρια μηνύματα δημοσίευσαν καθηγητές και συλλογικότητες.

Washington Post: Η Ρωσία συνεργάζεται με το Ιράν, δίνει κρυφά πληροφορίες για στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ

Κόσμος 06.03.2026
Η Ρωσία φέρεται να πληροφορεί το Ιράν από την έναρξη του πολέμου το Σάββατο (28/2) - Πώς η Ρωσία μπορεί να επωφεληθεί από έναν παρατεταμένο πόλεμο μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ

Ποια είναι τα χειρότερα σενάρια για την οικονομία που εξετάζει η κυβέρνηση λόγω Μέσης Ανατολής

Οικονομία 06.03.2026
Από το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη μέχρι να φτάσει το βαρέλι στα 100 ευρώ - Δυσμενείς οι συνθήκες αν οι τιμές ξεφύγουν πέρα από αυτό το σημείο

Μερομήνια 2026: Έρχεται Μάρτης «γδάρτης» – Πότε θα δούμε τα πρώτα χιόνια

Ελλάδα 06.03.2026
Αναλυτικά ο Μάρτιος εβδομάδα-εβδομάδα

Συναγερμός από το Kατάρ: Η τιμή του πετρελαίου θα μπορούσε να φθάσει τα 150 δολάρια το βαρέλι

Κόσμος 06.03.2026
Το Κατάρ προειδοποιεί ότι η τιμή του πετρελαίου θα μπορούσε να διπλασιαστεί στα 150 δολάρια το βαρέλι και να «καταστρέψει τις παγκόσμιες οικονομίες»