E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Πέμη Ζούνη δεν μασάει τα λόγια της: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»

Ήταν ένα τρομερά επώδυνο μάθημα, να μην είμαι τόσο καλοπροαίρετη. Μπορώ να δικαστώ για ηλιθιότητα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/1/2021 | 19:19

H Πέμη Ζούνη δεν μασάει τα λόγια της: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»

Στον καναπέ του Dot κάθισε η Πέμη Ζούνη, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη δικαστική της διαμάχη που είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Μιλώντας για την εποχή που υπήρξε στο στόχαστρο της δημοσιότητας με αφορμή την παράσταση «Και Ιουλιέτα» που υποτίθεται ότι σκηνοθέτησε ο Ανγκ Λι και πως βίωσε όλη την επίθεση που δέχτηκε. «Όταν ξέσπασε αυτό, ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου. Ήταν βάρβαρο, κτηνώδες, ανθρωποφαγικό όλο αυτό που έζησα…. Δεν τα άκουγα, δεν διάβαζα, δεν μπορούσα, δεν ήθελα… Ήταν ένα τρομερά επώδυνο μάθημα, να μην είμαι τόσο καλοπροαίρετη. Μπορώ να δικαστώ για ηλιθιότητα» τόνισε η ίδια. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα δεύτερο μάθημα ζωής που πήρε πρόσφατα, έχοντας να αντιμετωπίσει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της Ελεονώρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προέκυψε. Η κόρη της που έχει σπουδάσει στο Λονδίνο πολιτική και οικονομία της υγείας και δουλεύει σε φαρμακευτική εταιρία εκεί, υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι.

«Τα αντιμετώπισε όλα με πολύ χιούμορ και άνεση. Δεν μπορεί την Τετάρτη να κάνεις μια σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι και τη Δευτέρα την επόμενη να πας σουπερ μάρκετ… Το σοβαρό θέμα της υγείας της μου ιεράρχησε τα πράγματα» ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

«Ο συμπρωταγωνιστής μου στη σειρά «Γιάννης και Μαρία» του 1982 ήταν 16 ετών. Ο Ηλίας Γιαννίτσος μετά από χρόνια ήρθε και με είδε στο θέατρο. Η σεζόν 1982-83 ήταν για μένα ένα τσουνάμι τύχης και άστρου. Ζω έντονα την κάθε μου επιλογή και δεν έχω ανάγκη τις ανασκοπήσεις. Απέρριψα πρόταση για καριέρα στο εξωτερικό για χάρη ενός έρωτα. Μεγαλώνοντας επαναπροσδιορίζεις τη σημαντικότητα του έρωτα. Έχω κάνει ακραία πράγματα για έναν έρωτα. Αποφάσισα από μικρή να είμαι γενναία με το χρόνο.», είπε μεταξύ άλλων η Πέμη Ζούνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψάρια – εισβολείς αναστατώνουν το Αιγαίο και απειλούν το ελληνικό καλοκαίρι

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Ολοένα και αυξάνεται ο πληθυσμός ψαριών-θηρευτών στα ελληνικά νερά

Νέα τσουχτερά πρόστιμα στις συγκοινωνίες – Έξυπνες κάμερες στους σταθμούς

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Αυξήσεις στα πρόστιμα και κίνητρα συμμόρφωσης

Κηφισός: Κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά από ανατροπή αυτοκινήτου

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός

Τουρκία: Βυθίστηκε τουριστικό πλοίο με 148 επιβάτες ανοιχτά της Μαρμαρίδας

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν

Κακοποίηση 3χρονης: Στη φυλακή η μητέρα και ο Πακιστανός σύντροφος – Το ζευγάρι αρνείται τα πάντα

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Προφυλακιστέο κρίθηκε το ζευγάρι για την άγρια κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού στα Χανιά: Οι αντιφάσεις, οι απάτες και η μαρτυρία – «κλειδί»

Ιράν: Τι είναι το εμπλουτισμένο ουράνιο που αποτελεί το «δυνατό χαρτί» στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Πόσο ουράνιο διαθέτει το Ιράν και γιατί προκαλεί ανησυχία;

Γερμανία: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μονάχου για πιθανή παρουσία drone

Κόσμος 30.05.2026
Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και προσωρινή διακοπή των πτήσεων

Αγίου Πνεύματος 2026: Για ποιους είναι αργία ‑ Η αμοιβή όσων θα εργαστούν

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι εργαζόμενοι

Δικαστικό «μπλόκο» στον Τραμπ: Αποκαθηλώνεται το όνομά του από το Kennedy Center

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
«Το Κογκρέσο έδωσε στο Kennedy Center το όνομά του, και μόνο το Κογκρέσο έχει τη δύναμη να το αλλάξει»

Πανσέληνος Μαΐου: Πότε και πώς θα απολαύσουμε το εντυπωσιακό «Μπλε Φεγγάρι»

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Τι ακριβώς σημαίνει όμως ο όρος «Μπλε Σελήνη»

Νέες ταυτότητες: Τι κοστίζουν, πώς κλείνετε ραντεβού και πότε παύουν να ισχύουν οι παλιές

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Από τον Αύγουστο του 2026 οι παραδοσιακές «μπλε» ταυτότητες δεν θα γίνονται δεκτές ως ταξιδιωτικά έγγραφα - όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε