E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Πέμη Ζούνη δεν μασάει τα λόγια της: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»

Ήταν ένα τρομερά επώδυνο μάθημα, να μην είμαι τόσο καλοπροαίρετη. Μπορώ να δικαστώ για ηλιθιότητα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/1/2021 | 19:19

H Πέμη Ζούνη δεν μασάει τα λόγια της: «Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου»

Στον καναπέ του Dot κάθισε η Πέμη Ζούνη, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη δικαστική της διαμάχη που είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Μιλώντας για την εποχή που υπήρξε στο στόχαστρο της δημοσιότητας με αφορμή την παράσταση «Και Ιουλιέτα» που υποτίθεται ότι σκηνοθέτησε ο Ανγκ Λι και πως βίωσε όλη την επίθεση που δέχτηκε. «Όταν ξέσπασε αυτό, ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου. Ήταν βάρβαρο, κτηνώδες, ανθρωποφαγικό όλο αυτό που έζησα…. Δεν τα άκουγα, δεν διάβαζα, δεν μπορούσα, δεν ήθελα… Ήταν ένα τρομερά επώδυνο μάθημα, να μην είμαι τόσο καλοπροαίρετη. Μπορώ να δικαστώ για ηλιθιότητα» τόνισε η ίδια. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα δεύτερο μάθημα ζωής που πήρε πρόσφατα, έχοντας να αντιμετωπίσει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της Ελεονώρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προέκυψε. Η κόρη της που έχει σπουδάσει στο Λονδίνο πολιτική και οικονομία της υγείας και δουλεύει σε φαρμακευτική εταιρία εκεί, υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι.

«Τα αντιμετώπισε όλα με πολύ χιούμορ και άνεση. Δεν μπορεί την Τετάρτη να κάνεις μια σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι και τη Δευτέρα την επόμενη να πας σουπερ μάρκετ… Το σοβαρό θέμα της υγείας της μου ιεράρχησε τα πράγματα» ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

«Ο συμπρωταγωνιστής μου στη σειρά «Γιάννης και Μαρία» του 1982 ήταν 16 ετών. Ο Ηλίας Γιαννίτσος μετά από χρόνια ήρθε και με είδε στο θέατρο. Η σεζόν 1982-83 ήταν για μένα ένα τσουνάμι τύχης και άστρου. Ζω έντονα την κάθε μου επιλογή και δεν έχω ανάγκη τις ανασκοπήσεις. Απέρριψα πρόταση για καριέρα στο εξωτερικό για χάρη ενός έρωτα. Μεγαλώνοντας επαναπροσδιορίζεις τη σημαντικότητα του έρωτα. Έχω κάνει ακραία πράγματα για έναν έρωτα. Αποφάσισα από μικρή να είμαι γενναία με το χρόνο.», είπε μεταξύ άλλων η Πέμη Ζούνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης: Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα Χτες
Τη δεκαετία του `80 και του `90 ήταν κυρίαρχος έχοντας φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχει 46 (!) μαγαζιά διασκέδασης

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος Χτες
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα Χτες
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα Χτες
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα Χτες
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά τα πρόστιμα